Banner for Onlinekeukenveiling.nl

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestaande keuken demonteren zonder zelf aan de slag te moeten met afvoer, marktplaats gezeur en alles netjes afgedopt. En ook nog een leuk bedrag krijgen om twee keer goed te gaan uit eten. Korto... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend fijne gasten zijn mn keuken eruit komen halen. In hun ogen de moeilijkste keuken ooit die zij hebben verwijderd, maar erg blij dat de keuken nog een tweede leven krijgt. Bedankt onlinekeuke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Monteurs waren keurig op tijd en hebben onze ‘oude’ keuken zeer professioneel gedemonteerd en afgevoerd. Toen de klus geklaard was werd alles nog even keurig opgeruimd. Mochten wij ooit nog is van onz... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service, fijne (de)monteurs en snelle betaling! Echt petje af voor deze mensen. Professioneel en erg goed!

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Levering incompleet! Communicatie/klantvriendelijkheid goed.

Na wat online speurwerk kwam ik uit bij Onlinekeukenveiling.nl. Een overzichtelijke website waar je voor een aantrekkelijk bedrag een nieuwe (showroom) of tweedehands keuken kunt aanschaffen.

In het begin was het me niet helemaal duidelijk hoe het aankoopproces werkte, maar na een vriendelijk telefoongesprek werd dat helder: je plaatst de keuken gewoon in je winkelmandje en na betaling nemen ze contact met je op. De communicatie vooraf verliep prettig — ik kreeg netjes extra informatie toegestuurd en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord.

Ik besloot uiteindelijk een tweedehands keuken te kopen en deze zelf op te halen. Ook daar was de service uitstekend: de medewerkers ter plaatse waren vriendelijk en behulpzaam. Tot zover niets dan lof.

Wat mij echter tegenviel, is dat na levering bleek dat de natuurstenen spatplint – die zowel op de foto’s als in de beschrijving van de mail stond vermeld – niet was meegeleverd. Toen ik hierover belde, kreeg ik te horen dat deze plinten “niet altijd heel van de muur af komen”. Dat is begrijpelijk, maar naar mijn mening had dit dan vooraf bij de advertentie vermeld moeten worden. Nu voelt het alsof ik iets heb gekocht wat niet geleverd is, en dat vind ik niet redelijk. nu moet ik een bijpassend stuk natuursteen zoeken om mijn keuken compleet te maken!

Kortom: over de communicatie en klantvriendelijkheid ben ik erg tevreden, maar de onvolledige levering was een domper. Met iets meer duidelijkheid vooraf had de ervaring perfect kunnen zijn.

Beste Paul,

Bedankt voor uw uitgebreide review en de fijne woorden over onze service en communicatie. We vinden het jammer om te lezen dat de spatwand niet helemaal aan uw verwachting voldeed.

Zoals aangegeven, maken wij altijd foto’s van de keuken vóór de demontage. Helaas zijn deze randen standaard verlijmd, waardoor ze zelden in hun geheel verwijderd kunnen worden. In de beschrijving stond dit niet apart vermeld, wat we begrijpen dat verwarring kon geven. Inmiddels nemen we deze feedback intern meegenomen en zullen we dit voortaan duidelijker vermelden bij vergelijkbare keukens.

We hopen dat u ondanks dit punt toch veel plezier beleeft aan uw keuken. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Super professioneel verwijderd

Super professioneel verwijderd, netjes gewerkt en snelle service en overmaken van het geldbedrag.

Hé Marianne,

Super bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Totale proces beoordeling

De communicatie via de mail, de uitleg en overeenkomst zijn zeer goed gebleken! Het daadwerkelijk demonteren is goed verlopen maar koste veel tijd door m.i lange pauzes en er brak een keukenblad af! Uiteraard jullie verantwoordelijkheid maar gezien hergebruik wel jammerlijk!

Hi Louis,

Dank voor de eerlijke terugkoppeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en afspraken. Jammer van de schade aan het blad, dat vinden wij natuurlijk ook erg vervelend.

Ontzorging!

Snel gereageerd. Duidelijke communicatie. Alles precies volgens afspraak en vakkundig de oude keuken gedemonteerd. Top!

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles soepel verliep en we je konden ontzorgen bij de demontage van de keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de demontage van…

Zeer tevreden over de demontage van onze keuken. Communicatie verliep zeer soepel. Kwamen keurig op tijd en hebben vakkundig onze keuken gedemonteerd. Fijn dat op deze manier onze keuken hergebruikt kan worden.

Hi Barbara,

Super om te lezen! Fijn dat alles goed is gegaan en dat de keuken straks weer ergens anders kan schitteren.

Komen afspraak na

Komen afspraak na, keuken is vakkundig en netjes gedemonteerd. Een aanrader!

7. oktober 2025

Hi Marion,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eigenlijk is 1 ster nog teveel

Eigenlijk is 1 ster nog teveel. Laat je niet misleiden door de goede reviews die je hier leest. Mijn broer heeft hier een keuken aangeschaft, bleek vervolgens verkocht te zijn aan iemand anders (?) maar heeft nu weken later nog steeds geen geld retour ontvangen. Ontzettend slecht, kan niemand deze partij aanbevelen. Oplichters!

22. oktober 2025

Beste mevrouw Hopman,

Er is vanochtend op uw google review gereageerd met de vraag of u een mail naar ons kan sturen. Wij zijn namelijk niet met de situatie bekend.

Ik wil u vriendelijk verzoeken om de mail te sturen, zodat wij direct kunnen helpen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Komen afspraken na en werken snel en netjes.

Houden zich aan de afspraken en werken snel en netjes. Je krijgt een minimaal bedrag voor je oude keuken maar deze krijgt in ieder geval een tweede leven elders en de demontage wordt uit handen genomen.

8. oktober 2025

Hi Jelita,

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat alles netjes en volgens afspraak is verlopen. We vinden het tof dat jouw oude keuken nu een volgend leven krijgt op een andere plek. Samen zorgen we zo voor minder verspilling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel gefixed! Netjes gewerkt!

Top! Snel gereageerd. Vakkundig gedemonteerd. Mogelijk kun je meer geld voor je keuken krijgen als je hem zelf verkoopt. Maar dit ontzorgt en geeft je oude keuken een nieuw leven!

8. oktober 2025

Hi,

Wat fijn dat je tevreden bent over onze service, bedankt voor je review.

Duidelijke communicatie & professionele demontage

Duidelijke en vlotte communicatie met het kantoor. Zeer nette en professionele demontage van de keuken. Het afgesproken bedrag stond na het sturen van een tikkie, supersnel op onze rekening. Bij Onlinekeukenveiling.nl doen ze wat ze beloven!

26. september 2025

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Hi Sonja, we vinden het heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is vlot en netjes weggehaald

Alles is vlot en netjes weggehaald en de lege keuken werd vroegschoolse opgeleverd. Geheel volgens afspraak

26. september 2025

Hi Theo,

Wat fijn om te horen dat onze service je positief bevallen is.

Zeer tevreden!

De mannen hebben keurig onze keuken verwijderd. Zeer tevreden!

25. september 2025

Hé Jeroen,
Bedankt voor je positieve review!

Goede ervaring

Contact verliep soepel en de keuken werd in een ochtendje keurig weggehaald.

17. september 2025

Hi Pim,

Fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.