Banner for Onlinekeukenveiling.nl

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestaande keuken demonteren zonder zelf aan de slag te moeten met afvoer, marktplaats gezeur en alles netjes afgedopt. En ook nog een leuk bedrag krijgen om twee keer goed te gaan uit eten. Korto... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend fijne gasten zijn mn keuken eruit komen halen. In hun ogen de moeilijkste keuken ooit die zij hebben verwijderd, maar erg blij dat de keuken nog een tweede leven krijgt. Bedankt onlinekeuke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Monteurs waren keurig op tijd en hebben onze ‘oude’ keuken zeer professioneel gedemonteerd en afgevoerd. Toen de klus geklaard was werd alles nog even keurig opgeruimd. Mochten wij ooit nog is van onz... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service, fijne (de)monteurs en snelle betaling! Echt petje af voor deze mensen. Professioneel en erg goed!

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Professioneel en betrouwbaar

Professioneel en betrouwbaar, komen hun afspraken na, zelfs als een beroep op overmacht door sneeuw en gladheid mogelijk was. Fijn contact en snel in hun reactie. Kortom top bedrijf om mee samen te werken.

7. januar 2026

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u onze werkwijze als professioneel en betrouwbaar heeft ervaren en dat de afspraken, ondanks de omstandigheden, zijn nagekomen. Ook goed om te lezen dat het contact prettig en snel verliep. Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking.

netjes alles gedemonteerd

netjes alles gedemonteerd, vriendelijk en professioneel.
Aanrader

John de Kleijn

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Hi John, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat alles netjes is gedemonteerd en dat je onze werkwijze als vriendelijk en professioneel heeft ervaren.

Bedankt voor de aanbeveling.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

de afspraken vooraf moeten duidelijk en…

de afspraken vooraf moeten duidelijk en helder zijn

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Dank u wel voor uw feedback. Jammer om te horen dat de afspraken vooraf niet als duidelijk en helder zijn ervaren. Dat is uiteraard niet onze intentie.

Wij komen graag met u in contact om dit verder te bespreken, zodat we kunnen kijken waar het is misgegaan en hoe we onze service kunnen verbeteren. U kunt ons bereiken via e-mail of telefonisch; we helpen u graag verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede heldere afspraken die goed werden…

Goede heldere afspraken die goed werden nagekomen. Monteurs zijn top en werken heel netjes.

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de afspraken helder waren en goed zijn nagekomen, en dat onze monteurs zo netjes hebben gewerkt.

We geven het compliment graag aan hen door. Bedankt voor het vertrouwen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Conform afspraak de keukens keurig…

Conform afspraak de keukens keurig verwijderd en de ruimtes bezemschoon opgeleverd. Naast het ontzettende gemak is het ook helemaal top dat de keukens een tweede leven krijgen en dat wij ook een nette vergoeding hebben gekregen.

Hi Joost,

Hartelijk dank voor deze fijne review. Goed om te lezen dat de keukens conform afspraak zijn verwijderd en dat de ruimtes netjes zijn achtergelaten. Mooi dat u naast het gemak ook de duurzame gedachte en de vergoeding als positief heeft ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en het gunnen van een tweede leven aan de keukens.

Goed bedrijf

Duidelijke afspraken gemaakt, en deze ook nagekomen. Netjes gewerkt. Tijdig gemeld wanner de aankomst was, zodat je niet bv een hele middag op ze moet wachten.

Hi Karin,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de afspraken duidelijk waren en correct zijn nagekomen. Ook goed dat de aankomsttijd als prettig is ervaren. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Heel positieve ervaring.

Ik heb mijn keuken laten demonteren. Dit heb ik met de Keukenveiling als zeer positief ervaren! Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Mannen kwamen op tijd en begonnen gelijk aan de demonteren. Dat ging echt heel vlot. Na 3 uurtjes was alles netjes gedemonteerd en opgeruimd!

15. december 2025

Hé Olesya,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve ervaring. Fijn om te horen dat de demontage soepel en vlot is verlopen en dat onze afspraken duidelijk waren en zijn nagekomen. We geven uw complimenten graag door aan het team.

Bedankt voor het vertrouwen in Onlinekeukenveiling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel netjes gewerkt door de heren!

De heren hebben de keuken heel netjes gedemonteerd! Ze hadden in hun overzicht foto’s van een andere keuken staan waardoor ze een beetje verbaasd waren toen ze hier binnen kwamen. Ondanks dat, begonnen ze snel met de demontage. De grote keuken was op 5 uurtjes helemaal weg en ingeladen. Een TL buis in de garage heeft het alleen niet overleefd maar dat is te overzien 😁.

Ik moet zeggen dat ik op basis van een deel van de reviews een beetje huiverig was om een partij als deze in te schakelen. Veel positieve reacties maar ook sceptische reacties. Op andere sites vind je vaak uberhaubt geen reviews. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik Onlinekeukenveiling.nl kan aanbevelen voor het demonteren! Voor de vergoeding hoef je het niet te doen, maar wel voor het besparen van je eigen tijd en het gunnen van een tweede leven aan je oude keuken!

Dank Onlinekeukenveiling.nl!

17. december 2025

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat de demontage ondanks de kleine verwarring vooraf netjes en vlot is verlopen en dat de keuken binnen korte tijd volledig is gedemonteerd en ingeladen. Uw begrip rondom de TL-buis waarderen wij zeer.

We begrijpen heel goed dat reviews soms kunnen zorgen voor twijfel, daarom waarderen we het extra dat u uw eigen ervaring zo uitgebreid deelt. Mooi dat u benadrukt dat het vooral gaat om gemak, tijdsbesparing en het geven van een tweede leven aan een keuken. Dat is precies waar wij voor staan.

Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling van Onlinekeukenveiling.nl.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Grote beloften, niets nakomen

Onlinekeukenveiling heeft de failliet verklaarde keukenzaak overgenomen waar onze keuken vandaan kwam. Zij hebben aangegeven gedupeerde klanten te helpen. Een heleboel telefoontjes en mails verder, ze schepen alles af en doen helemaal niets. Dhr. L v D heeft vooral babbels over alles waar we geen recht op hebben. Ik ben zeer teleurgesteld.

1. september 2025

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Het spijt ons oprecht dat wij niet hebben kunnen bieden wat u had gehoopt.

Bij een faillissement vervallen helaas vrijwel altijd rechten van consumenten. In veel gevallen blijft er niets over. Bij het opkopen van dit faillissement hebben wij geprobeerd om, waar mogelijk, gedupeerde klanten alsnog te helpen en mee te denken in oplossingen. Dat is bij een groot aantal mensen gelukt, maar helaas niet in alle situaties. Dat betreuren wij zeer.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend is en dat de uitkomst voor u niet is wat u had verwacht. Het is echter belangrijk om aan te geven dat onze mogelijkheden in dit soort situaties beperkt zijn.

Wij wensen u desondanks het beste toe en hopen op uw begrip voor de situatie waarin wij ons bevonden.

Aanrader!

Heel tevreden! Super goed contact via de mail gehad, er werd snel gereageerd op mijn vragen. Op de dag van het demonteren netjes op tijd en keurig de keuken gedemonteerd.
Heel erg bedankt!

3. december 2025

Hi Jane,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Bedankt voor uw positieve woorden. We streven er altijd naar om snel te reageren en de demontage zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is mooi om te lezen dat dit goed is ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben blij dat onze keuken hergebruikt kan worden

Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de ontmanteling van onze keuken, ben ik heel tevreden over de werkwijze van Onlinekeukenveiling. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en de bereikbaarheid is prima. De overeenkomst is juridisch degelijk opgesteld en blijkt betrouwbaar. De monteurs kwamen op t afgesproken tijdstip en hebben hun werk prima gedaan. Kortom n heel positieve ervaring!

27. november 2025

Hi,

Wat fijn om te lezen over de positieve ervaring met ons!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De mannen hebben netjes onze keuken…

De mannen hebben netjes onze keuken weggehaald, alles volgens afspraak. Heel erg fijn. Mocht je jouw keuken willen verkopen, dan zou ik het zeker aanraden.

14. november 2025

Hi Kelly,

Super bedankt voor je positieve review en aanbeveling!

Duidelijke voorlichting.

Duidelijke voorlichting.
Snelle reactie tijdens mailcontact.
Goed en klantvriendelijk personeel

14. november 2025

Hi Harro,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op valse reviews. Directeur is oplichter

Sinds mijn review van 3 maanden geleden zie ik hier een hoop valse reviews. Ook erg dom allemaal 5 sterren, als je de boel wil oplichten doe het dan goed. Ik heb een dagvaarding op 15 oktober uitgestuurd en nu heeft deze directeur zijn BV ontbonden. Natuurlijk is dat geen probleem en zullen wij de vordering verhalen op directeurtje omdat hij als natuurlijk persoon aansprakelijk blijft voor oude vorderingen. PAS OP DIT ZIJN OPLICHTERS DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!

2. juli 2025

Besvarelse fra Onlinekeukenveiling.nl

We herkennen deze reviewer als dezelfde persoon die eerder meerdere negatieve berichten heeft geplaatst over dezelfde situatie. Helaas bevatten deze berichten onwaarheden en ongegronde beschuldigingen.

We vinden het jammer dat iemand herhaaldelijk onjuiste informatie verspreidt, terwijl onze andere klanten juist zeer tevreden zijn over onze service. Dat blijkt ook uit de vele positieve, verifieerbare reviews die wij ontvangen.

Monteurs waren vakkundigven…

Monteurs waren vakkundig en vriendelijk. Alles netjes gedemonteerd en opgeruimd achtergelaten.

6. oktober 2025

Hi Gerda,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met onze service.

Læs mere om andre typer anmeldelser.