Hvordan kommer man i kontakt med jer jeg har en ps5 som har hardware problemer og sony vil ikke hjælpe da den er over 12 mdr garanti og i denmark har vi 2 år reklamationsret så hvor dan kommer man... Se mere

Jeg har været utrolig glad for at handle ved Ongadgets.dk. Jeg oplevede et par tekniske problemer med mit produkt, hvoraf personalet var rigtig gode til at løse problemet ved hurtig respons.... Se mere

Jeg kan varmt anbefale dem, de er super profesionelle og svare virkeligt hurtigt tilbage. Jeg var så uheldig at få tilsendt et par høretelefoner som desværre ikke virkede efter hensigten. Men... Se mere

Mandag den 13-12 bestilte jeg en Roborock, fredag havde jeg stadig ikke hørt fra GLS. Tog kontakt til Ongadgets fredag ved 17 tiden. Her til morgen fikjeg en e-mail, at min pakke var klar til afhen... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør

Ongadgets er desværre lukket pga. personlige årsager.

3,7

Middel

El løbehjul.

For det første havde de ikke det løbehjul vi bestilte. Fik så et andet. Efter et stykke tid, ville batteriet ikke lade. Efter en meget langstrakt kommunikation blev det sendt ind til reparation. Kom tilbage fuldt opladet. Første gang der skulle lades op på det, vil det kun lade 2 %. Skriver til dem. Får tilbagemelding om at de ikke vil lave det, da de mener der er sket en skade på batteriet. Det har ikke været nævnt før, i vores lange og langsomme kommunikation.
Jeg har nævnt at løbehjulet faktisk ikke er blevet brugt siden vi fik det tilbage, da der har været ferie og en større operation. Hvem gider køre på et løbehjul der kun kan oplade 2%.

6. september 2021
Ongadgets.dk-logo

Besvarelse fra Ongadgets.dk

Kære Britta.

Vi beklager at det løbehjul du vil have ikke var på lager, men vi tilbød dig en anden model som du sagde ja til.

Du/I fik brugt løbehjulet i 7 måneder, derefter kom batteri problemet. Vi informeret dig om, at der var sket et brud i batteriet, da vi fik det til tilsyn var det med et knækket støtteben, fjernet reflekser, baglygtens kable er skåret over, flere skader i bundsiden hvor batteriet sidder m.m.

Reklamationsretten dækker defekter fra producentens side, men desværre ikke ved 7 måneders brug havde skadet varen så meget som nævnt, og derfor ikke dækket af reklamationsretten. iflg. købeloven https://www.forbrug.dk/artikler/forbrug/test-og-raad/forbrugerleksikon/bevisbyrde/?rn=43217 .

Skadet i batteriet opstod pga. fejlagtig brug, men det reparerede vi helt gratis for dig, selvom løbehjulet var i forfærdelig tilstand da vi modtog det retur.
Skadet vil ikke have være sket, hvis man følger anvisningerne i manualen, som vi også henviste dig til.

Det var 2 måneder siden vi sendte det reparerede løbehjul retur til dig, hvor vi også informeret dig om at vedligeholde løbehjulet, og at der skal passes bedre på det så der ikke kommer flere skader.

Ifølge reklamationsret så skal du som kunde kontakte os hurtigst muligt når du opdager det ikke kan oplades. Her venter du op til 2 måneder med at kontakte os.
Vi har tidligere op til flere gange informeret dig om problemet, og efter to måneder skriver du at vi ikke har nævnt det før. :/

Du er meget velkommen til at kontakte os så vi sammen løser sagen.

Med Venlig Hilsen
Ongadgets.dk

Sindssyg hurtig service og support

Sindssyg hurtig service og support. Har prøvet at få fat i et produkt i 2 måneder, hos alle de store power m.v. Restordre over alt.

Dog kunne ongadgets.dk levere med 1 dags levering og de informerede mig når produktet var på lager, som aftalt.

30. august 2021

Yderst god service

Ongadgets, har lige givet mig en utrolig god service i form af at fortælle mig, hvor min ventende pakke blev af.
Faktisk kom pakken hurtigt, det er blot træls at bo på Bornholm når man skal modtage en pakke, for pakken er altid længere om at komme til Bornholm, end til resten af Danmark.

Jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds med den service som Ongadgets har ydet mig.
Jeg er 100 % glad og tilfreds.
Derfor 5 stjerner til ongadgets fra mig.

27. august 2021

Rettet

Det kan jeg godt se er en fejl nu. Min ven som modtog pengene havde sagt hun ikke havde fået dem fordi hun regnede med de kom på mobile pay og ikke hendes bank konto. Beklager

19. august 2021
Ongadgets.dk-logo

Besvarelse fra Ongadgets.dk

Kære Asta

Tak for din anmeldelse. Det må være en misforståelse.
Jeg kan se vi har krediteret 10% rabat til dit kort den 01.03.21. Vil du venligst kigge din konto igennem?

Hvis du endnu ikke har modtaget de 59,60 DKK retur, vil du venligst sende os en mail til info@ongadgets.dk? Vi har nedlagt den gammel mailadresse, muligvis derfor har du ikke modtaget en tilbagemelding.

Vi beklager ulejligheden, og ser frem til din tilbagemelding. 😊

Med Venlig Hilsen
Ongadgets.dk