OnePan Anmeldelser 523

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är går väldigt smidigt och snabbt att både få en ny stekpanna och att returnera i samma paket. Det känns miljövänligt och blir billigare när man inte behöver köpa ny panna.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte en stekpanna för flera år sedan och den höll inte vad som utlovats. Fick gjort en re-coat men den pannan var också undermålig ingen släpp lätt funktion och hade gett upp hoppet om onepan. Ändrad... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltså vilken fantastisk service från detta företag.. Jag lyckades strula till det med en beställning, Skrev mail och fick en fantastisk fin hjälp av Olivia som hjälpte mig så allt blev rätt..... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det här var en present till min svärson. Han blev väldigt nöjd med onepan. Vet inte om han har provat än. Min upplevelse var att det var väldig snabb leverans och väldigt trevligt inslaget i varje pak... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenudstyrsbutik
  2. Leverandør til fødevareproduktion

Om OnePan

Skrevet af virksomheden

Kitchenware with more than one life

In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.

OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.

Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.

Visit onepan.se

Lifetime Warranty

Register your OnePan for a lifetime warranty!

Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.

This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.

When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super bra hjälp när man strular med beställning

Alltså vilken fantastisk service från detta företag..
Jag lyckades strula till det med en beställning,
Så Massa extra stjärnor till teamet ..
Gjorde också en Re-coat på en stekpanna,..fort gick det att få en ny å smidig retur av den gamla,vilket bra koncept
Så bra produkter gör ju att man vill testa allt,men får ta några i taget...
Mvh Yvonne

2. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Hej Yvonne,

Stort tack för din fantastiska recension!
Så roligt att höra att du är nöjd med både servicen och vår Re-Coat - precis så vill vi att upplevelsen ska kännas. Vi ska självklart framföra dina fina ord till Olivia och teamet.

Hoppas dina pannor får hänga med vid många goda måltider framöver - och vi ser fram emot att följa dig på resan när du testar fler av våra produkter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Bra panna.

24. august 2025

Hej Kerstin,

Stort tack för din recension!
Härligt att höra att både leveransen och pannan levde upp till förväntningarna.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En suverän stekpanna helt enkelt.

En suverän stekpanna helt enkelt.

23. august 2025

Hej Ann-Mari,

Tack för din fina recension!
Så härligt att du tycker pannan är suverän – det gör oss glada.

Hej Rita,

Stort tack för din recension!
Så roligt att höra att du är nöjd med ditt stekjärn – hoppas det får vara med vid många goda måltider framöver.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte en stekpanna för 8 månader sedan

Köpte en stekpanna för 8 månader sedan, den var kanon i början men nu verkar beläggningen vara slut. Aldrig kört varmare än 7 av 9 på spisen

26. december 2024

Hej Gurra,
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse.
Beläggningen ska absolut inte slitas ut så snabbt, så något verkar vara fel här.

Hör gärna av dig till oss på info@onepan.com så hjälper vi dig vidare och hittar en bra lösning - du ska självklart vara nöjd med din OnePan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag hade ett ärende som från början…

Jag hade ett ärende som från början inte blev så bra, med det som alltid räknas är hur ett företag väljer att agera när det blir fel. Onepan gjorde det alldeles utmärkt och jag är en fortsatt nöjd kund

11. august 2025

Hej Fredrik,
Stort tack för din fina recension!
Vi vet att det ibland kan bli fel, men vi vill alltid göra vårt bästa för att lösa det – därför blir vi extra glada att höra att du känner dig nöjd med hur vi hanterade ditt ärende.
Det gör oss tacksamma!

Jättenöjda

Jättenöjda! Pannan klarar hög värme utan att bränna fast. Det enda jag kan komma på som ”negativt” är att det är lite svårt att få stekyta om du inte har panna på hög värme.

28. juni 2025

Hej Cecilia,

Tack för din fina feedback! Så roligt att höra att ni är nöjda. Pannan är lite tyngre och tar därför längre tid att värma upp, men det ger jämn värme och riktigt bra stekyta. Värm den gärna långsamt och höj sedan värmen, så får du bästa resultat och längre livslängd på beläggningen 🙌

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Beläggningen försämrades lite för…

Beläggningen försämrades lite för snabbt.

5. august 2025

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Vi vill att våra pannor ska hålla länge, så vi tar din feedback på största allvar. Hör gärna av dig till oss på info@onepan.com så tittar vi närmare på ditt ärende och hjälper dig till en bra lösning.

Super nöjd

Lätt, snabb och smidig leverans och en utmärkt produkt!!

24. juli 2025

Hej Carola,

Tack för dina fina ord! Vi blir så glada att du är nöjd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd, rekommenderar starkt!

Snabb leverans när man beställer re-coat. Superbra stekpanna och man älskar ju att den är giftfri!!

3. august 2025

Hej Amina,

Tack för ditt fina omdöme!
Härligt att höra att du är nöjd med både Re-Coat-servicen och stekpannan – och visst är giftfritt det bästa av allt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt snabb leverans och det verkar…

Väldigt snabb leverans och det verkar som det är bra kvalité. Har inte hunnit använda pannorna så mycket än.

31. juli 2025

Hej Ilona,

Tack för din fina recension! Så roligt att du fått en snabb leverans och ett bra första intryck. Det gör oss glada!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Era OneSheet-plåtar är fantastisk bra!

Era OneSheet-plåtar är fantastisk bra!

29. juli 2025

Hej Göran,

Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med dina plåtar – hoppas de får vara med vid många goda måltider!

Fantastisk och snabb leverans

Fantastisk och snabb leverans. Toppen nöjd med min Stekpanna.

24. juli 2025

Hej Carina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd med din stekpanna och att leveransen gick snabbt och smidigt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så bra med cirkulära produkter.

Så bra med cirkulära produkter.

15. juli 2025

Hej Annika,

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att du uppskattar vårt cirkulära tänk – det ligger oss verkligen varmt om hjärtat.

Bra produkter utan PFAS

Bra produkter utan PFAS! Cirkulärt tänk i och med Recoat! Bästa non-stick stekpannan jag haft!!

10. juli 2025

Hej Charlotte,

Stort tack för din fantastiska recension! Det betyder mycket att du uppskattar vårt PFAS-fria och cirkulära tänk – och att vår stekpanna är din favorit!

Oerhört fina produkter

Oerhört fina produkter. Blir väldigt bra yta maten.

9. juli 2025

Hej Johannes,

Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du gillar produkterna – och att maten får en riktigt bra yta. Det gör oss glada!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hade beställt en stor pizzaplåt men…

Hade beställt en stor pizzaplåt men fick av misstag en grillplåt. Men absolut inga problem att ordna upp i detta, jag skrev email och fick retursedel skickad med pizzaplåten 2 dagar senare. Det är när något går fel som man märker om det är ett seriöst företag eller inte.
Angående pizzaplåten så var den mycket bra. Blev krispig och fin botten. Plåten lika plan, och slog sej inte, trots värme över 300 °.
Jag rekomenderar verkligen denna OnePan pizzaplåt och företaget OnePan.

26. juni 2025

Hej A. Andersson,

Stort tack för din fina och välskrivna recension!
Vi är glada att vi kunde lösa det smidigt när något blev fel, och ännu gladare över att du är nöjd med pizzaplåten – krispig botten låter helt rätt!

Tack också för att du tog dig tid att dela med dig. Det betyder mycket för oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Återvinningspannan

Fungerar bra för att köpa en 'ny' stekpanna till ett bra pris. Pannan fungerar bra och är gedigen.......

22. juni 2025

Hej Peter,

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både priset och kvaliteten – det betyder mycket för oss.

Hej Stefan,

Stort tack för ditt fina omdöme – så roligt att höra att du är nöjd! Vi hoppas dina OnePan-produkter ska skänka dig många härliga stunder framöver.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.