OnePan Anmeldelser 523

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är går väldigt smidigt och snabbt att både få en ny stekpanna och att returnera i samma paket. Det känns miljövänligt och blir billigare när man inte behöver köpa ny panna.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltså vilken fantastisk service från detta företag.. Jag lyckades strula till det med en beställning, Skrev mail och fick en fantastisk fin hjälp av Olivia som hjälpte mig så allt blev rätt..... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenudstyrsbutik
  2. Leverandør til fødevareproduktion

Om OnePan

Skrevet af virksomheden

Kitchenware with more than one life

In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.

OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.

Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.

Visit onepan.se

Lifetime Warranty

Register your OnePan for a lifetime warranty!

Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.

This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.

When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Smidigt, snabbt, känns miljövänligt

22. april 2026

Hej Lisa,

Tack för ännu en fantastisk recension!
Härligt att du är så nöjd med vårt cirkulära system.
Det är precis vad vi strävar efter och vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Bästa hälsningar

Bra upplevelse

Bra upplevelse. Riktigt bra panna. Glaslocket är svårt att få skruvat fast handtaget ordentligt.
Blir spännande att få till daily use och se hur länge beläggningen håller.

19. april 2026

Hej Jonas,

Tack för din fina recension!
Härligt att du redan har en bra upplevelse av din stekpanna!
Samtidigt tar vi med oss din feedback kring glaslocket - det ska självklart kännas stabilt.

Om du vill får du gärna kontakta oss på info@onepan.com, så hjälper vi dig vidare kring handtaget.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trots vass kniv så hittade jag inga…

Trots vass kniv så hittade jag inga repor i stekpannan igår

17. april 2026

Hej Mats,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att pannan håller så bra - det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt bra produkter och då har jag…

Otroligt bra produkter och då har jag testat lite.....

28. marts 2026

Hej Mats,

Tack för din fina recension!
Härligt att du testat runt och ändå landat i att du är så nöjd - det betyder mycket för oss.

Väldigt bra

Väldigt bra, inget fastnar

17. marts 2026

Hej Rebecca,

Tack för din fina recension!
Härligt att non-stick-egenskaperna levererar som de ska - precis så vill vi att det ska kännas i köket.

Snabbt och smidigt!

Snabbt och smidigt!
Pannan/plåten är superbra!

16. marts 2026

Hej Gizela,

Tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att både leverans och produkter levde upp till förväntningarna.

Flexibel kundservice

Jag fick hjälp med min beställning som inte gick igenom

9. marts 2026

Hej Monica,

Tack för din recension!
Vad bra att det löste sig för dig - vi finns alltid här som hjälp om det skulle behövas. Hoppas du har många härliga stunder i köket framför dig!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det här var en present till min svärson. Han blev väldigt nöjd med onepan. Vet inte om han har provat än. Min upplevelse var att det var väldig snabb leverans och väldigt trevligt inslaget i varje paket. Funderar på att prova själv också.

9. marts 2026

Hej Ingegerd,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att presenten blev uppskattad och att du är nöjd med både leverans och paketering.
Vi hoppas din svärson blir lika nöjd när han börjar använda den - och du är självklart varmt välkommen att prova själv också!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa stekpannorna jag har lagat mat…

Bästa stekpannorna jag har lagat mat med.

27. februar 2026

Hej Malou,

Tack för din fina recension!
Det gör oss verkligen glada att höra! Vi hoppas att de fortsätter leverera många härliga stunder i köket.

Väldigt nöjd

Snabb och smidig hantering av recoting, supernöjd!

20. februar 2026

Hej Sören,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att du upplevde Re-Coat-processen som både snabb och smidig - precis som vi vill att det ska vara.

Smidigt och bra!

Det var enkelt att beställa och att ha en dialog med er!

18. februar 2026

Hej Inga,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att både beställningen och dialogen med oss fungerade smidigt.

Trägen vinner efter 3 försök en toppenbra stekpanna

Köpte en stekpanna för flera år sedan och den höll inte vad som utlovats. Fick gjort en re-coat men den pannan var också undermålig ingen släpp lätt funktion och hade gett upp hoppet om onepan. Ändrade mig och fick gjort en ny re- coat och nu har jag fått en stekpanna som är toppenbra

10. februar 2026

Hej Carlaxel,

Tack för att du delar med dig av din resa med oss!
Vi är verkligen glada att du valde att ge oss en ny chans - och ännu gladare att din senaste Re-Coat lever upp till förväntningarna och fungerar som den ska.
Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra beläggningar, så det betyder mycket att höra att du nu har en stekpanna som känns toppenbra.

Allt med OnePan är bra

Allt med OnePan är bra, snabb leverans och mycket bra stekpannor och plåtar mm

1. februar 2026

Hej Susanne,

Tack för din fina återkoppling!
Så roligt att höra att allt med OnePan fungerar bra för dig och att leveransen och produkterna motsvarar dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra att ha en ny stekpanna så snabbt…

Bra att ha en ny stekpanna så snabbt och enkelt. Smidigt process.

7. februar 2026

Tack för din recension!
Vad bra att det kändes både snabbt och enkelt att få en ny stekpanna - vi vill att det ska vara så smidigt som möjligt att förnya istället för att köpa nytt.

Lätthanterade formar

Jag har handlat från företaget tidigare och är jättenöjd.
Formarna är lättdiskade och lätta att hantera.

12. februar 2026

Hej Ulla,

Stort tack för din fina recension, och för att du handlar hos oss igen!
Vad roligt att du är nöjd och att formarna är både lättdiskade och enkla att hantera. Precis som det ska vara i köket!

Great frying pan

Great frying pan, perfect service and love the circular concept. Made in EU 💜

6. februar 2026

Hi Teresa,

Thank you for your wonderful review!
We’re thrilled to hear that you’re happy with both the pan and the service - and that you appreciate our circular concept and EU production.

Best regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick min nya panna snabbt

Fick min nya panna snabbt. Smidigt med färdigskriven returadresslapp så det bara är att skicka tillbaks den gamla.

4. februar 2026

Besvarelse fra OnePan

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att returprocessen kändes smidig - det är precis så vi vill att det ska fungera.

Hej Martin,

Stort tack för din recension!
Vad roligt att du upplever Re-Coat som smidigt - det är precis så vi vill att det ska fungera.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.