Onegrip.se Anmeldelser

4,8

Alltid tryggt att handla hos er. Mycket bra produkter. Sedan en Mycket trevlig och snabb support som löste mitt problem snabbt och enkelt. Ni har en mycket nöjd kund hos mig

Onegrip Camp Örebro 2025, svårt att med ord beskriva hur bra min dotter tyckte det här var, proffsigt rakt igenom med hög kvalitet på instruktörer och övningar anpassade till alla nivåer. Dottern som... Se mere

Onegrip har en bra hemsida, enkelt att beställa, bra med Klarnabetalning. Snabb leverans och prisvärt. Det som gör att betyget dras ner och inte blir full poäng är att de flesta juniorhandskar ofta är... Se mere

När dom första handskarna kom fram och dom var för små så var ni väldigt hjälpsamma vid byte, jag hade inte tillgång till skrivare för att kunna skriva ut retursedel men fick hjälp när jag mailade til... Se mere

1. E-handelsservice
  2. Foldboldbutik

Onegrip.se erbjuder kvalitativa lösningar för fotbollsmålvakter och fotbollsföreningar. Vårt breda sortiment, vår passion och kunskap gör att vi alltid kommer kunna erbjuda prisvärda lösningar.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Grymma handskar

Grymma handskar, bra kvalitet.

Saknades ett par skenor till fingersaven, löste sig med ett mail och skenorna kom på posten efter helgen.

Mycket bra instruktioner om hur de skulle stukas och underhållas.

19. maj 2021

En okej budgethandske 599kr

En okej budgethandske 599kr. Hade önskat en tjockare backhand. Upplevs lite för "lätt". Föredrar mer rejäla handskar.
Gäller modellen SLYR

16. maj 2021
Onegrip.se-logo

Besvarelse fra Onegrip.se

Hej Filip!

Då är vi med på noterna. Tråkigt att du kände så om handsken. Men smak är olika vilket är bra!
Hoppas att det enbart var ditt personliga tycke om lättheten som var ett minus och att grepp och hållbarhet är bra!

Beställde ett erbjudanden

Beställde ett erbjudanden, fick ett meddelande att just detta erbjudandet hade gått ut. Men min beställning hade gått iväg ”bugg i systemet” Slutade med att jag fick 3st handskar till priset av en pga det lilla strulet. Så behåller man kunder. Grymt!!!

28. marts 2021

Prisvärt

Bra grepp. Skön och följsam handske. Bra gjort helt enkelt till ett bra pris. Jag kör med dessa när jag tränar Målvakter. Grabben kör One som träningshandskar då han tyvärr måste använda annat märke på match. Rekommenderas starkt.

27. marts 2021