Alltid tryggt att handla hos er. Mycket bra produkter. Sedan en Mycket trevlig och snabb support som löste mitt problem snabbt och enkelt. Ni har en mycket nöjd kund hos mig
Onegrip Camp Örebro 2025, svårt att med ord beskriva hur bra min dotter tyckte det här var, proffsigt rakt igenom med hög kvalitet på instruktörer och övningar anpassade till alla nivåer. Dottern som... Se mere
När dom första handskarna kom fram och dom var för små så var ni väldigt hjälpsamma vid byte, jag hade inte tillgång till skrivare för att kunna skriva ut retursedel men fick hjälp när jag mailade til... Se mere
Onegrip.se erbjuder kvalitativa lösningar för fotbollsmålvakter och fotbollsföreningar. Vårt breda sortiment, vår passion och kunskap gör att vi alltid kommer kunna erbjuda prisvärda lösningar.
302 25, Halmstad, Sverige
- support@onegrip.se
- onegrip.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Bra produkter med fin kvalitet och…
Bra produkter med fin kvalitet och snabb leverans 💪😃
Grabben är riktigt nöjd med handskarna
Grabben är riktigt nöjd med handskarna! Smidig betalning och snabb leverans!
Bra grepp och bra passform
Bra grepp och bra passform, har bara använt dom två gånger så det ska bli intressant och se hur länge dom håller på konstgräs.
Onegrip har en bra hemsida
Onegrip har en bra hemsida, enkelt att beställa, bra med Klarnabetalning. Snabb leverans och prisvärt. Det som gör att betyget dras ner och inte blir full poäng är att de flesta juniorhandskar ofta är slutsålda. Finns dock en bevakningsfunktion på hemsidan så man kan få ett mail när modellen är i lager igen.
Bra service, men dåliga handskar
Snabb leverans och snabbt svar på mail. Men handskarna var av mycket sämre kvalitet

Besvarelse fra Onegrip.se
great products the kids love it
Sonen är super nöjd med sina handskar…
Sonen är super nöjd med sina handskar och fler par kommer att inhandlas.
Innom det snaraste.
Trevligt och snabbt bemötande när det…
Trevligt och snabbt bemötande när det hade blivit strul med leveransen. Bra och snabb lösning på problemet.
Snabb leverans och snabba svar på mail!
Snabbt och smidigt
Super bra service med snabba svar vid…
Super bra service med snabba svar vid frågor, väldigt nöjd med produkterna som jag beställt!!🤍