Se, hvad kunderne siger
Varoitus! Varoitus! Ostin tyttären tytölle uudet huonekalut liki 2000 €. Nettisivujen tietojen mukaan toimitusaika 2-4 viikkoa. Täydelliseksi yllätykseksi toimitusaika onkin 4 viikon sijaan 2 kk. Asia... Se mere
Virksomheden har svaret
Tilasin puisen kerrossängyn, millaista en löytänyt mistään muualta. Eikä mitään Kiinan kamaa vaan Latviassa valmistettu, toki hintakin sen mukainen, mutta tykkään! Posti toi lähetyksen kotiin, mutta h... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sisustus ja huonekalut - Suuri valikoima. Edullinen. Mukava. Toimitus kotiovelle asti.
Kontaktoplysninger
PL 636, 20701, Turku, Finland
- (09) 7479 0201
- info@on24.fi
- on24.fi
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
WARNING ⚠️ WARNING ⚠️ WARNING ⚠️ DO NOT…
WARNING ⚠️ WARNING ⚠️ WARNING ⚠️ DO NOT ORDER AT ONI24, DO SO AT YOUR OWN RISK, AFTER A MONTH WAITING FOR THE ORDER PATIENTLY, TODAY 26.3.2026, THEY SENT AN EMAIL THAT THE ITEM I ORDERED WAS NOT AVAILABLE (A MONTH GAP) 3 DAYS AGO THEY SENT ME EMAIL INFORMING ME MY ORDER WILL NOT BISSHIPPED ON 30TH MARCH AS THEY HAD PROMISED, BUT ON 7TH APRIL, WHY GIVE SPECIFIC DATES IF THE ITEMS WERE NOT AVAILABLE? THEY SENT ME PICTURES OF OTHER OPTIONS THEY HAD, DIFFERENT COLOR, DESIGN, AND DIFFERENT FROM MY TASTE, I SUSPECT ONI24 FORGOT TO FOLLOW MY ORDER AND WHEN THEY REALISED TIME WAS GOING, THEY PANICKED AND PICKED ADDED A WHOLE NEW WEEK TO TRY SORT THINGS, YOU HAVE FAILED ME ONI24, I WAS EXPECTING AND PATIENTLY WAITING, WHY WAIT FOR A WHOLE MONTH JUST GIVING ME HOPES ONLY TO LIE TO ME?.
Tein ON24.fi:stä kolme tilausta ja olen tyytyväinen.
Tein ON24.fi:stä kolme tilausta ja olen jo vastaanottanut sekä koonnut ensimmäisen toimituksen. Kaikki sujui erinomaisesti – toimitus oli selkeä, pakkaus hyvä ja kokoaminen sujui ongelmitta.
Huonekalujen laatu on todella korkeatasoinen: viimeistely on siisti, osat sopivat hyvin yhteen ja kokonaisuus tuntuu jämäkältä. Tuntuma ja viimeistely ovat mielestäni jopa premium-luokkaa. Myös palvelu on ollut asiallista ja luotettavaa koko prosessin ajan.
P.S. Luin ennen tilausta joitakin negatiivisia kommentteja ja myönnän, että se sai minut epäröimään. Siksi valitsin maksutavaksi Avardan laskun, jossa maksu tapahtuu vasta tavaran saapuessa. Kaikki epäilyt olivat kuitenkin turhia: omalla kohdallani kaikki meni todella hyvin, enkä tunnistanut mitään niistä ongelmista, joista joissain arvioissa kirjoitetaan.
Olen erittäin tyytyväinen ja tilaan todennäköisesti jatkossakin, koska nyt on järkevää uusia kalusteita kerralla, kun siihen on mahdollisuus. Suosittelen!
Huono laatu. Tuolit menevät rikki vuoden - kahden vuoden aikana. Ja takuu eivät tarjoa.
Erittäin huono laatu. Tuolit menevät rikki vuoden - kahden vuoden aikana. Ja takuu eivät tarjoa.
1000 euroa roskikseen.
Nahkasohvat
Tilasin nahkasohvan ja ennen sen saapumista ,sain nahkasta värinäytteen.
Tilaus tuli sovitusti. Sohva oli hyvässä kunnossa ja on vieläkin. Odotukset eivät olleet korkealla, hinnan edullisuuden takia.
No myöhemmin sama malli oli tarjouksessa ,niin tilasin toisen.
Saapui taas sovitusti ja oli myös hyvässä kunnossa. Muistan ,että tuoksui uudelta, ei varmasti ollut pölyttymässä, vaan valmistettu tilauksesta. Hyvä mieli, koska oli vieläkin edullisempi.
Avardan kautta maksanut. Ei ongelmia.
Hobby Hall saa samalla hinnalla vastaavat sohvat palasina, ei kiitos.
Nojatuolia hopparista kootessa ymmärsin miksi kokoaminen maksaa.
Voimaa ja vasaraa ja puuttuvia ruuveja ei saanut ikinä. Eikä ole edes mukava istua.
Nyt olen etsimässä 160x200 patjaa ja
On24 on ihan hyvät tiedot patjoista, tai riittävän hyvät. Ihan hyvin voin kokeilla, kun ei nämä Sotkan patjat kyllä 2 kokemuksen jälkeen kestäneet edes 5 vuotta per patja ja keskihintaisia. Kuitenkin 2 paria ja käännelty ympäri ,jotta rasitus jakaantuu.
Netistä on tullut osteltua tavaraa, viimeiset 20v. Ei tarvii olla Suomesta.
Huonolaatuinen Monaco-vaatekaappi
Kaduttaa, että ostin heiltä kalliin, massiivipuisen Monaco-vaatekaapin. Olen ostanut Monaco-sarjan huonekaluja 25 vuoden ajan, ensimmäiset huonekalut Iskusta. Huonekalut ovat aikaisemmin olleet todella laadukkaita ja kestäviä ja ne on toimitettu valmiiksi kasattuina. Nyt ostettu vaatekaappi on huonolaatuinen ja hutera. Ovien petsimaali on epätasainen, ja ovet näyttävät useammasta kohtaa kuluneilta. Kaiken lisäksi vaatekaappi piti itse koota, mutta toimituksesta puuttui 5 osaa. Kaappi on edelleen osittain kokoamatta, koska puuttuvia osia ei ole vielä toimitettu.
Kadun etten lukenut arvosteluja
Tilasin ensimmäistä kertaa heiltä tavaraa. Toimituksen piti kestää 3-5 viikkoa kesti sitten 8. Ronul hyllyä myytiin cd- ja dvd levyille. Hyllyn laatu oli huono. Cd-levyt eivät kunnolla mahdu joihinkin hyllyväleihin koska osuvat pyöreisiin hyllyn kannaketappeihin. Hyllyt ovat syvyys-suunnassa niit kapeat, että
levyt tulevat niistä yli. Hyllyjen ja pystyosien väliin jää viiden millin rako, joka kuulemma pienenee kun hyllykköä puristaa yhteen kun naulaa tausta vanerin. Olin yhteydessä asiakaspalveluun ja halusin palauttaa tuon vaan eipä enää kuulemma onnistunut kun oli jo osin koottu. Lähetin kymmeniä kuvia ja lukuisia selvityksiä ongelmista. Lähettivät uuden hyllykön, joka tietenkin oli ongelmineen samanlainen. Rahojani en takaisin saa ja nyt minulla on 2 huteraa hyllyä, joita ei voi käyttää cd- levyjen säilytykseen mihin hylly oli tarkoitettu. Sain 30€ lahjakortin ja pahoittelut, ettei tuote vastannut odotuksiani. Eipä se paljoa lohduta kun minulla ei ole pienintäkään aikomusta enää koskaan tilata tuolta mitään. Tilasin toisesta firmasta uudet hyllyt ja olen niihin hyvin tyytyväinen.

Loistavaa palvelua
Tämä on uskomatonta mutta tilasin…
Tämä on uskomatonta mutta tilasin cd-kaapin yhdeksän vuotta sitten!!! On edelleen kokoamatta kun yksin ei voi sitä koota. Tuli sen verran pienissä osissa ja tuhannessa ruuvissa
Töykeä asiakaspalvelu
Toimitusaika huomattavasti pidempi mitä ilmoitettu sekä tilaamassani TV-tasossa oli vääriä osia, joista tein reklamaation. Vastauksena tuli että osat eivät ole väärät vaan väärin kasattu, vaikka näin ei ollut. Tässäkin vastauksessa kestänyt yli kuukauden.
Asiakaspalvelu töykeää, välttelevää, hidasta ja vähättelevää. Älkää tilatko.
Tilasin poikkeuksellisen kokoiseen…
Tilasin poikkeuksellisen kokoiseen sänkyyni napakan joustinpatjan vuosia sitten. Paitsi että sain toivomani patjan erikoiskoolla ja sopivalla napakkuudella, toimi toimitus nopeasti. Oli ihan kympin ostos! PS. Ylimielisessä Erottajan Unikulmassa patja olisi maksanut 1600€. Minä selvisin kolmanneksella siitä toimituksineen kaikkineen. Ja tuote oli juuri sellainen kuin toivoin.
Nyt harkitsen moottorisängyn ostoa. Aikamoisen sopiva kiikarissa...
Pöytälevyn tilaus ja vaihto
Tilasin puuvinyylipöytälevyn, joka saapuessaan oli hieman eri värinen, kuin tuotekuvissa. Laitoin tästä asiakaspalveluun viestiä sekä kuvan lattiasta, jonka värinen myös pöytälevyn tulisi olla. Asiakaspalvelu järjesti minulle juuri oikean värisen pöytälevyn, jonka toimituksen yhteydessä myös aikaisemmin tilaamani noudettiin takaisin. Loistavaa ja nopeaa palvelua. Lisäksi ilmoitetut toimitusajat pitivät hyvin paikkansa, toisin kuin muilla verkkokaupoilla yleensä. Suosittelen!
Tilasin tv-tason
Tilasin tv-tason , luulin saavani valmiin tuotteen , tulikin kasa indonesialaista lastulevyä ja kasausruuveja . Pettymys . Enpä tilaa enää mitään .

Toimitetaan laatuvirheisiä tuotteita
Toimitetaan laatuvirheisiä tuotteita. Huono asiakaspalvelu reklamaatiotilanteissa ja muutenkin. Älkää ostako

ON24 mainoksessa sanottiin
ON24 mainoksessa sanottiin, että tilaamani ruokapöydän tuoli on pyörivä. Ei ole. Lisäksi ilmoituksessa sanottiin, että mainittu hinta on kahden tuolin hinta. Tämän tarkistin vielä sähköpostilla. Siihen vastattiin, että on todellakin kahden tuolin hinta. Sähköposti tallessa. Tarvitsin 4 tuolia eli 2x2kpl. Minulle tuli vain 2 tuolia. Luvattiin toimittaa ilmaiseksi 2 tuolia kompensaationa viikolla 20, vaikka olin jo ilmoittanut palauttavani ne minulle tulleet kaksi tuolia. Ei ON24 väellä ole järkeä ajatella, että miksi ottaisin vastaan uudestaan kaksi semmoista tuolia, jotka jo palautin. Pyysin siis kompensaationa 2 taittotuolia. Ei käy kun ovat eri valmistajan. Siis ON24 ei korvaakaan sotkuaan. Tapahtumien kulku: minulle toimitettiin 2 tuolia 4 sijaan vastoin sekä netti-ilmoitusta että erikseen sähköpostilla vahvistaen. Ehdin jo kiitellä reilusta kompensaatiosta. ON24 ei ota vastuuta tekemistään virheistä.

Tilasin kaksi lampaanvillapeittoa
Tilasin kaksi lampaanvillapeittoa. Lähetys tuli sovitusti ja nopeasti. Tuotteissa ei ollut valittamista, odotusteni mukaiset. Soitin asiakaspalveluun varmistaakseni lähetyksen ja sain Postin seurantanumeron. Asiakaspalvelu oli ystävällinen ja avulias. Tilaan jatkossakin ja voin tällä kokemuksella suositella.

Besvarelse fra ON24 Sisustustavaratalo
I would give ZERO stars if possible
I would give ZERO stars if possible. Disorganised company. Products ordered not in stock. Sent alternative, which was not as agreed. Returned items 'lost' although I had proof of posting and arrival! 101 aggressive emails, nasty people. I told them to stop hassling me as I had already paid the full amount on the Avarda bill, less the returns. Now months later they rebill me. I WILL NEVER BUY FROM THEM AGAIN. NOR RECOMMEND THEM!
NOTE: In their reply, they say I got what I ordered, then contradict themselves by saying what they sent was a different colour! That's the very definition of 'not what I ordered'. They say I did not return, yet I did. I have proof. They refunded and gave me the updated invoice, which I paid off in full, via Avarda their 3rd party processor. Yet today I got a new invoice, despite me paying off the invoice they themselves had edited with the refund!
I have paid away this new bill in one payment as opposed to four, just to be rid of this AWFUL company.
Amazingly, they can bother to reply to my public review on the very same day, yet this transaction started in July and has been horrid from start to finish! Returns and refunds are clearly not something on24.fi like to do. I got hassle from the minute I wrote to ask for their returns procedure, as nothing came in the package about it. I returned the two items in perfect, still wrapped condition. On24.fi demanded photos of them and then about a week after I had returned the items, they then wanted to see a copy of the return receipt. Why did they not state that at the beginning? Apparently without that they will not give a refund. It is all their ploy to not have to pay out. Fortunately I sent them all these, as I keep records. Weeks later, they asked for it all again and said they'd not received the return. I checked and Matkahuolto said they definitely had. Eventually On24 said they'd found it... but everything was MY fault! 😂
It is not a good company to deal with at all!

Hyvä kokemus
Keväällä ostin tarkasti mittoihin sopivan vaatekaapin. Ostin ensin toisesta firmasta, joka ei kuitenkaan lopulta onnistunut tuotetta toimittamaan. On24 toimitti kaapin luvatussa ajassa ja kaappi on ollut hyvä ja kauniin värinen.
Olen ostamisen jälkeen saanut saldolisäys viestejä usein. Yritin löytää sivuilta tietoa, millä perusteella näitä ostorahoja kertyy, mutta tietoa ei löytynyt. Epämääräinen bonusrahan kertyminen ei herätä luottamusta, mutta tähän asti kaikki on tapahtunut niin kuin on luvattu, joten voin suositella.

Besvarelse fra ON24 Sisustustavaratalo
I will advise people's not to buy…
I will advise people's not to buy anything in this company anymore this company is a scammers they sell broking things to customers I have been other's things from their bed , sohva, Table after few 2 months they get broking I have inform them many time to change it or refund my money they probably say that's is your fault and I have send them pictures of this things that's is broking. After few days they will not even mind you and even respond to your email and I also call them by phone and explain to them nothing happened normally this product has 2 years warranty I don't know what types of company is this because they are scam is not good place to order's things from there my bed, sohva and dinning table are all broking. Is really strange I hope one day police need to shout down this company

Huono kokemus
Toimitusaika ei pidä mitenkään paikkaansa eivätkä halua korvata kunnolla viivästystä ja väärien osien lähettämistä.
Pelkästään tiedon saamiseen siitä, milloin mahdollisesti voisi korvaavan osan saada (onko päiviä, viikkoja vai kuukausia) menee useita viikkoja.
Töykeää, välttelevää ja vähättelevää asiakaspalvelua.

Todella huonoa toimintaa
Todella huonoa toimintaa. Tilaus tehtiin sen tiedon perusteella, että toimitusaika on 3 viikkoa. Näin 14 viikkoa myöhemmin ei ole vieläkään saatu kaikkia osia. Rikkoutuneita osia, vääriä korvaavia osia... Kunnon farssi ollut eivätkä halua hyvittää omia virheitään korvauksella, joka olisi kohtuullinen.

Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.