Væsentligt bedre end mange andre steder i Århus! store portioner og til billige penge. Forstår slet ikke de kan have så dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men kan jo se på google anmeldelser at... Se mere
Fantatisk mad faktisk... Men cirka hver anden gang jeg besøger restauranten er der "desværre udsolgt" af menuen. Lidt uprofessionelt man ikke sørger for at have råvarer nok, eller hvad det nu handler... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
OliNico er en madbar placeret i hjertet af Aarhus. Vores koncept er enkelt: Vi ønsker at servere lækker og anderledes take-away-mad, bestående af en dagligt skiftende menu, produceret af friske råvarer. Hos OliNico ønsker vi at være et alternativ til den traditionelle take-away scene. Det betyder, at vores priser altid er i bund, og at kvaliteten altid er i top. Vi glæder os til at se dig i Mejlgade!
Mejlgade 35, 8000, Aarhus C, Danmark
- kontakt@olinico.dk
- olinico.dk
Virkelig lækker mad til enormt billige…
Virkelig lækker mad til enormt billige penge 😍👏🏼 Kan absolut anbefales!
Skjult perle
Endte der ved en tilfældighed på en tur med familien. Vi skulle have en hurtig og let frokost, så vi faldt over de meget overkommelige priser og det at det var hyggeligt at sidde udenfor i Mejlgade. Maden kom hurtigt og det var små lette portioner, men helt som forventet størrelsesmæssigt til 55,- per ret. Derimod var ikke forventet at det var sublim simpel bistro mad lige i øjet, så selv børnene var i ekstase. Grundentil at de kun får 4 stjerner er at de kun serverer drikkevarer fra Hancock, hvilket ikke er nogen god oplevelse, men alt i alt så er det et fantastisk sted.
Et af de bedste billige madsteder i Århus
Forstår slet ikke de kan have så dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men kan jo se på google anmeldelser at stort set alle andre er vilde med det ligesom mig.
Lidt større øl og vin udvalg ville dog være rart
Maden er okay
Maden er okay, men servicen er desværre helt utroligt elendig. Navnlig er deres køkkenpersonale ekstremt arrogante og på ingen måde service mindede. Da maden ikke er bedre end middelmådig, kan jeg derfor på ingen måde anbefale Olinico.
Faldende niveau
Jeg har købt mad fra Oli Nico jævnligt igennem de sidste 3år. Jeg har som udgangspunkt altid været tilfreds med stedet, da jeg kun har købt take-away og ikke har skulle slås om ét af de få eftertragtede borde. Derfor har jeg heller ikke tænkt for meget over selve servicen, da det var maden, som gjorde, at jeg gang på gang kom tilbage.
Jeg har dog fået mad fra Oli Nico 2x indenfor de sidste tre uger, og ser en trist tendens. Portionerne er blevet mindre og kvaliteten/niveauet er faldende. Madens standard var dog den primære årsag til min tilbagevendende og har derfor ingen planer om at skulle spise på Oli Nico igen.
Håber de får vendt de negative tendenser
Arrogant indehaver, dårlig service. Slut med OliNico.
Kan se at jeg åbentbart ikke er den første kunde der ikke føler at kundeservice er ikke noget de tager alt for seriøst hos OliNico.
Jeg har købt take-away derfra mange gange, har altid anbefalet dem til andre..
Jeg har d. d. købt 2 x hovedret, 2 x dessert, 2 x oste.. kom totalt af med 320,- (skulle have betalt 290,-) iflg hjemmesiden., men kassen drillet da jeg var der, så der blev vidst slået forkert ind.
Da jeg kommer hjem, efter at have kørt i 20min, ser jeg at der kun er 1 x ost med.., Det er sådan set lidt træls at vi nu skal side og dele den smule der er, men tænker at jeg kan da lige ringe ind, nu hvor mobilpay er opfundet burde det jo ikke ta lang tid at få styr på.
Jeg ringer ind til dem, og siger at vi kun har fået 1 x ost med. Pigen der tager telefonen siger at det er fordi at de plejer at pakke 2stk i een pakke. Det kan jeg godt forstå, for jeg har handlet der mange gange før, men den her gang er der altså kun 1 stk. af hvert. Så hvis i får mit mobil nr. kan i jo bare betale mig de 65kr retur, (som i øvrigt skulle have været 50kr).
Hun ligger røret og snakker med chefen. Hun vender tilbage og siger at jeg kan komme ned efter en ost mere. Det er jeg ikke interesseret i, da vi nu har sat os ned for at spise, og bor 20 min væk. Så hvis i blot vil betale mig de 65kr retur. - Hun snakker igen med chefen. - og vender tilbage.. Det kan vi desværre ikke. Jeg siger derefter, snak lige med din chef igen, for det kan ikke passe. - Jo, har lige snakket med ham, og det kan vi ikke. Mener du seriøst at jeg skal kører tilbage til Aarhus for at få mine 65 kr. - JA.!
Nu er jeg selv butiksejer i Aarhus, hvordan i alverden kan man være så dum, og skal diskutere 65kr med en kunde, der slet ikke, (ved en fejl) har fået det udleveret hvad der er betalt for.. Kom dog videre...
Har seriøst aldrig oplevet så ringe en service, eller hvad det overhovedet kan kaldes..
Ikke mere OliNico til mig, eller anbefalinger herfra..
God mad til prisen - elendig service!
Jeg har været på OliNico af flere omgange og en enkelt gang på OliBistro, og hver gang har jeg været tilfreds. Denne gang tog min kæreste og jeg på OliBistro, for at bestille aftensmad en fredag aften kl. 21.00.
Vi kommer ind af døren og spørger om de har et bord til to - det har de. Dertil oplyser servitricen - da vi står i døren, stadig med overtøj på - at vi kun vælge ribeye til hovedret. Det nikker vi ok til.
Vi sætter os ned for at bestille. Min kæreste skal have ribeye og jeg vil gerne have oste. Der går 5 minutter før servitricen kommer ned og spørger om vi skal have ribeye. Jeg fortæller, at min kæreste skal have ribeye, men at jeg ikke skal - jeg vil bare gerne have oste. Til det siger hun, at vi jo allerede har bestilt to ribeye (som i da vi stod i døren og sagde ok til, at vi kun kunne vælge ribeye til hovedret) og at kokken derfor er fuld i gang med dem. Til det fortæller jeg, at jeg ikke er særlig sulten og ikke skal have ribeye. Så siger hun, at han jo er gået i gang og at den koster 135 kr. - alene for den ret.
Det ender med, at jeg må tage ribeyen, selvom jeg ikke kan spise den og iøvrigt ikke bryder mig om ribeye. Vi kaster det i os og går meget skuffede derfra. Ingen fra personalet spørger til vores oplevelse og om maden var god.
Ufattelig dårlig service. Det tyder på, at der er ALT for travlt, og at personalet har store udfordringer med kommunikationen. Vi kommer ikke igen!
Uspiselige muslinger og DÅRLIG service!
Min veninde og jeg besøger ofte Olinico med forventninger om høj kvalitet - og er sjældent blevet skuffet - og dog.
Vi ankommer 17.30, da restaurenten åbner og får heldigvis et bord, på trods af lang kø.Vi bestiller begge Moules Frites, en populær ret på stedet, men da maden ankommer bliver vi overraskede!
Begge portioner indeholder døde muslinger, muslinger med skæg (noget der SKAL fjernes inden tilberedning!) og flere af dem har ikke fået nok! Dette gør vi tjeneren opmærksom på i et høfligt tonefald, men får at vide at det ikke er noget hun kan gøre noget ved, andet at vi kan få en ny portion. Dette takker vi ja til og bliver en anelse skuffede, da der kun er tale om én portion TIL DELING! Og ikke nok med det, så er anden portion lige så skuffende som første!!!
Da vi flovt gør opmærksom på dette anden gang, bliver vi stadig bedt om at betale for første portion og understeger at nye portioner ikke er en gestus de normalt yder.
Vi bliver ret forbløffede over den behandling og spørger, om vi må tale med kokken inden vi går. Kokken kommer ud med hævet stemme og starter en diskussion om hvorvidt muslingerne var spiselige eller ej, foran de øvrige kunder, taler ned til os og beder os om at betale for vores mad og gå.
Vi har aldrig oplevet noget lignende og er kede af at måtte meddele at vi ALDRIG spiser på Olinico igen!
- To skuffede havnearbejdere
OLINICO - en umulig opgave at bestille mad
jeg begriber ikke hvordan man kan drive en virksomhed/restaurant og så ikke have en til at tage telefonen.. 50 opkald og jeg er stadig ikke kommet igennem. Det værste er at den skifter mellem at være optaget og så bare ringe. Er man ikke interesseret i at have så mange kunder som muligt? jeg tvivler på at jeg er den eneste der vælger OLINICO fra når man skal bruge flere timer på at få bestilt maden. Bevares, maden lever altid op til mine forventninger, men hvad gør det, når man ikke kan komme igennem og bestille. ud fra hvad jeg kan se på resten af bedømmelserne, trænger ejerne måske til at få øjnene op for hvor meget service betyder.
Lækkert mad!!
Har flere gange spist på Olinico, og er aldrig blevet skuffet over maden.
Det er pæne portioner til de små penge maden koster.
Dog skal man være der når de åbner 17.30 for at være sikker på at få et sted og sidde og for at der ikke er udsolgt af dagens menu.
Fint koncept
Forvent ikke tjeneropvartning og foldede servietter! Men er sulten stor og pengene små, er OliNico stedet. Sød ekspedition og fik hurtigt (og rigelig og VARM) mad på bordet trods travlhed. Trods en del slatne pommesfrites var datteren og jeg enige om, det var en af de bedre gang fish & chips og kommer gerne igen!
Elendigt!
Bestemte mig for at få mad fra Olinico til min 30-års fødselsdag. Et mindre selskab bestående af 11 kuverter. Jeg bestiller maden 4 dage før festen.
I dagene op til gik jeg dagligt ind på hjemmesiden for at se hvad der var på dagens menu og glædede mig til at skulle smage maden dernede fra.
Da menuen blev offentliggjort klokken 12.00 på dagen lød menuen på torskerilette til forret og langtidsstegt oksekød til hovedret.
Da jeg har hentet maden og kommer hjem tænker jeg at de har givet mig det forkerte mad. Da forretten jeg har fået udleveret består af røget laks og hovedretten er kylling. desuden er der på ingen måde nok mad 11 personer.
Jeg beslutter mig for at ringe til restauranten og høre om der kan være tale om en fejltagelse. Efter lige godt 7 opkald hvor telefonen bare ringer ud og ingen har taget den, så opgiver jeg.
Det er sidste gang jeg bestiller mad fra Olinico og jeg kan på ingen måde anbefale andre det.
Elendig service, halvtilberedt mad og alt var udsolgt.
Hvad der skulle have været en hyggelig søndag aften, blev ødelagt af elendig betjening og dårlig mad. OliNico var på et tidspunkt et godt sted at gå en, men efter flere dårlige oplevelser er det slut. Hvordan kan det være at 3 af deres faste retter + dagens menu skal være udsolgt allerede en time efter de har åbnet?
Vi var så "heldige" få en af de sidste servering af dagens menu, hvilket blandt andet bød på et ualmindeligt lille stykke svinebryst, hvoraf halvdelen er ren fedt, samt en god portion delvist tilberedte rodfrugter. Desserten var godt nok beskrevet som "æbletrifli med kanelcrumble", men i virkeligheden var det rå æble i 4x6 cm størrelse og kanelcrumble bestående af et styk gammel tør kage på størrelse med en ladyfinger.
Aftenens højdepunkt bestod i drikkevarerne som varierer langt udover almindelig coca-cola. Bedre havde det dog været hvis de havde været kolde.
God mad, dårlig service
Oli Nico laver fantastisk mad, men deres ansatte er hverken kundemindede eller servicerende.
Vi var dernede en sommerdag, hvor der kun var plads indenfor, og da der kort tid efter blev et bord ledigt udenfor spurgte vi om ikke vi måtte flytte os derud. Til dette svarede tjeneren meget uhøfligt, at det ikke duede at kunderne flyttede sig hele tiden, men hvis det ikke kunne være anderledes, så skulle vi da bare gøre det. Det skal siges, at vi havde ikke fået vores mad på det tidspunkt, så det var ikke fordi vi skulle flytte en masse ting - KUN os selv! Desuden er Oli Nico et meget lille sted med måske 5-6 borde inden for og 4 borde uden for - det burde da være til at overskue!
MEN maden er rigtig god (har kun spist dernede, så kan ikke udtale mig om deres take away)
Service der skraber bunden. Smider kunder ud!
Da der ikke var nogen border ledigt, valgte vi take away, men da et bord blev ledigt, ca. 1 minut senere og vi kunne sætte os, måtte vi ikke lave bestillingen om. - fint nok, så spiser vi da bare af plastik-bakkerne.
Men nej, tjener/ekspedienten forbød os stædigt og hårdnakket at spise take-away maden ved bordet (også selvom der ikke var andre om buddet) "Sådan er reglerne".
Der er ganske få sidepladser siddepladser i madbaren, hvilket måske nok er en del af charmen. Men at smide betalende kunder væk fra et ledigt bord, det er dårlig stil!
Desuden var pommes fritterne halv-forbrændte og smagte elendigt. Aldrig igen. Og anbefaledes ikke, der er mange andre fantasiske spisesteder i smilets by som forstår god kundeservice :)
Langt under standard
Min kæreste købte aftenens menu med hjem som takeaway. Vi har tidligere spist takeaway fra Oli Nico og været godt tilfredse, men menuen iaften stod på sej svineskank og halvrå kartoffelsalat. Vi forsøgte at ringe flere gange, men telefonen blev aldrig taget. Vi endte med at smide maden ud.
Dårlig service og ubehagelig behandling
I weekenden skulle jeg og nogle venner have middag hos oninico, men vi blev mødt med dårlig service og en virkelig dårlig behandling, hvor vi nærmest blev smidt ud.
Vil ikke anbefale stedet til andre. Der er så mange andre gode steder i Aarhus hvor pris, service er i top.
Udsolgt
Synes det er lidt useriøst at man allerede efter 2 timer åbent har udsolgt af hovedretter.. Det er åbenbart et problem som flere har mødt - hvorfor bliver der ikke gjort noget ved det..? Mindre udsolgt = mere solgt = mere indtjening. Simpelt for enhver.
Jeg kommer ikke igen, da jeg ikke kan være sikker på at få noget, og derfor hellere vil gå andetsteds fra start af..
Lækker mad - hvis man kunne komme til at smage den...
Jeg er meget begejstret for konceptet - og for maden. Altså, når man har en reel chance for at komme til at smage det. Forret/hovedret er alt for tit udsolgt ved 19.00/19.30 tiden. Det er en skam. Det er dog enkelte gange lykkedes, og maden er god og det samme er priserne.
Lækker mad! God pris! Synd de tit har udsolgt
Virkelig dejlig mad og service.
Der er nogle gange udsolgt for et par retter på deres i forvejen lille menukort. Det er det eneste der er at klage over.
Men jeg sætter stor pris på det lille, men gode udvalg :)
Og har tænkt mig at komme igen!