OliNico Gastro Grillbar Anmeldelser 47

3,4

Væsentligt bedre end mange andre steder i Århus! store portioner og til billige penge. Forstår slet ikke de kan have så dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men kan jo se på google anmeldelser at... Se mere

Fantatisk mad faktisk... Men cirka hver anden gang jeg besøger restauranten er der "desværre udsolgt" af menuen. Lidt uprofessionelt man ikke sørger for at have råvarer nok, eller hvad det nu handler... Se mere

Min kæreste købte aftenens menu med hjem som takeaway. Vi har tidligere spist takeaway fra Oli Nico og været godt tilfredse, men menuen iaften stod på sej svineskank og halvrå kartoffelsalat. Vi forsø... Se mere

Forvent ikke tjeneropvartning og foldede servietter! Men er sulten stor og pengene små, er OliNico stedet. Sød ekspedition og fik hurtigt (og rigelig og VARM) mad på bordet trods travlhed. Trods en de... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

OliNico er en madbar placeret i hjertet af Aarhus. Vores koncept er enkelt: Vi ønsker at servere lækker og anderledes take-away-mad, bestående af en dagligt skiftende menu, produceret af friske råvarer. Hos OliNico ønsker vi at være et alternativ til den traditionelle take-away scene. Det betyder, at vores priser altid er i bund, og at kvaliteten altid er i top. Vi glæder os til at se dig i Mejlgade!

3,4

Middel

Bedste bøf i 10, måske 15 år!

Vi kom ind for at få en frokost og blev mødt af venligt personale, en lækker afslappet stemning, hyggeligt lokale og fik hurtigt noget lækkert at spise. Jeg bestilte en Rib-eye og det er “hands down” den bedste bøf, jeg har fået i 10, måske 15 år! Vi har været på OliNico før - både for at spise, men har også bestilt udefra og hver gang har vi fået en lækker menu, rigelig mængde og billige priser!! Det er bare for lækkert!!

7. juni 2025

Never again OliNico

Bestilte i dag ‘fish and chips’. Der var antageligt 50-60 gram fisk i paneringen. Chipsene var overdone og mørke og til den tørre side.
Betjeningen var upåklagelig.

23. juli 2024

Dårlig oplevelse hos Oli Nico

Besøgte i dag Oli Nico, og fik deres dagens 2/3 retter - hovedretten bestod af kalvekød med kartofler, asparges og andet grønt til.
MEN! De havde lige glemt at nævne, at der også var grisebacon i retten, hvilket er meget relevant at oplyse om. Nu sidder jeg her tilbage med en dårlig oplevelse hos Oli Nico, som jeg ellers førhen har været stor fan af…

Af religiøse oversager spiser jeg ikke gris, hvilket jeg pointerede overfor tjeneren, men der var hverken undskyldning eller godtgørelse at hente med.

Håber at jeg får en bedre oplevelse, hvis jeg kommer igen en anden dag.

Mvh Benjamin

9. maj 2024

Vi spiste frokost i dag på Oli Nico

Vi spiste frokost i dag på Oli Nico. På min tallerken var det ren brusk og intet kød. Dette nævner jeg overfor deres medarbejder ved afregning, hvortil han svarer: “Nå. Så må vi se om i har lyst til at komme igen”. Fuld pris. Ingen anerkendelse af problemet og en smart bemærkning med på vejen.

29. marts 2024

kom derind kl 1340 der var frokost…

kom derind kl 1340 der var frokost åbent til kl 14 - fik at vide der er lukket - spurgte hvorfor ? kl var jo ikke 14 - vi lukkede for frokost for 20 min siden- da vi har for travlt - der sad 1 mand i restauranten og 4 uden for - ingen god dag eller noget bare vi har lukket - lidt imødekommenhed og forklaring ville ha været dejligt

16. september 2023

Vi bestilt 2xmuslinger

Vi bestilt 2xmuslinger , da de kom på bord lugte de meget grimt,vi undlod at sige noget men nabobord har allerede klaget at de muslinger var forgammelt .De var virkelig dårlige men kokken påstod at de var friske.Mine hænder lugtede som kloak så slemt var det, jeg skulle vaske mine hænder 4 gange før lugten var væk.Ellers pleje vi vær tilfredse med OliNico.Jeg vil forslår at de ska skifte leverandør eller kokken.

5. juli 2023

Virkelig kedelig mad - ikke pengene værd

Sidder netop nu til Julefrokost, hvor maden er leveret fra Oli Nico. Her er ikke nok mad, og som vegetar er det en ren vittighed - bokse med en ret som det øvrige selskab får, blot uden kød (kartoffelmos uden smag, kogte gulerødder og bar kedelig én salattype - plejehjemsmad) 0 stjerner herfra.

15. december 2022

Dejlig mad

Jeg kan kun tilslutte mig. Meget dejlig mad. Jeg har intet at udsætte på betjeningen eller personalet.

5. november 2022

Lørdag aften date night gone wrong

Lørdag aften date night: bestilte to af OliNicos tre-retters til 392 kr. inkl. levering. Maden ankom til tiden og anretningerne så fine ud. Desværre var maden uspiselig. Forretten var en torskefrikassé der smagte alt for salt, hovedretten derimod, en kartoffelmos med et stykke kød var fuldstændig smagløs og knastør. Desserten var en tør mazarinbund med noget syltetøj og dårlig kvalitet chokolade revet over. Vi ringede ind til restauranten, og forklarede problemet. Den ansatte sagde, at det ikke var rigtigt, hun havde selv smagt på maden. Herhjemme måtte vi smide maden ud, og bestille noget nyt fra et andet sted. Mega dårlig madoplevelse og ærgerligt, at de ikke refunderer penge, tilbyder et gavekort, eller som det mindste anerkender fejlen i stedet for at få det til at virke som om det er gæsten der er noget galt med.

28. marts 2022

Dårlig arrogant betjening

Dårlig arrogant betjening, langsom betjening, halvdelen af det i forvejen begrænsede menukort kunne ikke bestilles. Regningen var forkert - der var lagt mere på. Ventilationen virker ikke tilstrækkeligt - vores tøj stank af mad efterfølgende. Kan ikke anbefales.

15. januar 2022

Super lækker mad

Super lækker mad - ikke mindst i forhold til prisen.

Men vil godt give de andre anmeldere ret. Lidt smil og høflig betjening vil ikke skade.

Så 5 stjerner for maden
Venter med at anbefale betjeningen og giver dem en chance til😃

13. januar 2022

Super god mad altid velsmagende og…

Super god mad altid velsmagende og lækkert!
Desværre er det super ærgerligt at få så elendig en betjening, som er så arrogant og fjendtlig at jeg ikke kommer der igen!

Det kan i helt sikkert gøre meget bedre!
- Specielt når man bare ringer for at høre hvad der er på menuen!

27. juli 2021

Meget meget dejlig mad

Meget meget dejlig mad, men når man 5 gange bliver spurgt om man er færdig med at bruge bordet (udenfor) og brød og pomfritter bliver taget af bordet inden man er færdig, må jeg desværre sande at det ødelægger oplevelsen.
Jeg ville af den grund ikke vælge at komme tilbage. Desværre.

12. juli 2021

1.000 tak for mad.

Virkelig lækkert mad, og så var det billigt. Tre lækre retter for samme pris som en spiselig pizza, det kalder helt sikkert på en gentagelse.

3. februar 2021