Prachtige Ruvo stoelen gekocht 6 stuks. Zitten heerlijk en Prachtige stof en stevig onderstel. Prijs is zeer goed te noemen zeker als je het vergelijkt met andere bedrijven en winkel €98 per stuk m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dit is simpel. 5*, We wonen ook dichtbij Old inn dus we kunnen vrij snel even langsgaan en kijken. Vriendelijk geholpen, goed geholpen, goede kwaliteit salon tafel en eet tafel (in ons geval) Goede l... Se mere
In augustus een bestelling geplaatst. Vervolgens de leverdatum etc aangeklikt. Wel vreemd dat bij de tafel etc 8 tot 12 werkdagen staat en bij het bestellen ineens 8 tot 16 weken. Vervolgens kregen wi... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestellen ging makkelijker en ik koos voor achteraf betalen dat was geen probleem. Leveren ging ook prima, werd keurig gebeld dat hij onderweg was. Meubels zeer goed ingepakt tegen beschadiging.... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dramatische afhandeling en slechte…
Dramatische afhandeling en slechte kwaliteit: hier nooit meer bestellen
Een aankoop doen bij deze zaak is één grote blunder gebleken. Tijdens de paasactie kochten we een eettafel, een salontafel en een tv-dressoir. Dat hier een langere levertijd op zat namen we op de koop toe, maar wat er daarna gebeurde slaat alles.
Het begon al bij de eerste bezorging in juli. Niet alleen kwam deze onvolledig binnen — de salontafel ontbrak en niemand kon ons vertellen wanneer die wel zou komen — maar het geleverde spul zat vol defecten. Bij het tv-dressoir draaide een bout door door een flinke beschadiging aan het hout en het ijzerwerk. Klantenservice reageerde laconiek dat het kastje toch wel stevig genoeg was. De eettafel bleek bovendien compleet scheef te staan omdat de gemonteerde poten niet even lang waren. Onbruikbaar, dus we konden alles meteen weer afbreken.
Na veel gedoe werd beloofd dat het opgelost zou worden met een splinternieuwe levering. Uiteindelijk moesten we maar liefst 9 maanden op de bestelling wachten. En wat denk je? Bij zending nummer twee ontbraken er wéér spullen.
Vervolgens loop je tegen een muur op bij de klantenservice: ze zijn amper te bereiken en op e-mails reageren ze simpelweg weken niet. Pas bij de derde bezorgpoging, ruim een maand later, hadden we eindelijk alles compleet en schadevrij in huis.
Kortom: nul communicatie, beloftes worden niet nagekomen en de spullen kloppen van geen kant. Een absolute afrader.

Besvarelse fra oldinn.nl
Tafel en tv-meubel zijn zelfs nog…
Tafel en tv-meubel zijn zelfs nog mooier dan op de foto, daar zeker 5 sterren voor. Bezorging liet te wensen over. Wilde het zelfs buiten afleveren terwijl ik een lift heb die groot genoeg is.

I ordered tv meubel madrid 150cm
I ordered tv meubel madrid 150cm
the customer service helped me a lot , they answer very soon , the delivery man was very nice and friendly lifted the big table to third floor , the table was perfectly beautiful
Looks very luxurious and looks very expensive when the price was very average
We are very happy with it and of course we gonna buy the rest needed things from old inn even if we have to wait for months, it worth the wait 👍🏻

Besvarelse fra oldinn.nl
Prachtige meubels en ook geweldige…
Prachtige meubels en ook geweldige service van de super vriendelijke bezorgers!

Besvarelse fra oldinn.nl
Heel tevreden over onze mooie tafel en…
Heel tevreden over onze mooie tafel en de snelle levering!

Vriendelijke chauffeurs
Vriendelijke chauffeurs, snelle levering en onze prachtige eethoektafel netjes verpakt en afgeleverd. Wij zijn blij 👌

Besvarelse fra oldinn.nl
We hadden ons eettafel besteld met de…
We hadden ons eettafel besteld met de gedachten 6 weken levertijd. Het is super snel geleverd en de bezorger heeft mij ook half uur van te voren gebeld. Tevens heb eerder contact gehad ze reageren super snel en vriendelijk via de mail. De eettafel moet ik uiteraard nog openen.

Prachtige ronde tafel Madrid besteld
Prachtige ronde tafel Madrid besteld, super blij mee!!
Heel goed verpakt,keurig bezorgd, nog even bakkie gedronken met de aardige bezorger die netjes liet weten wanneer hij er precies aankwam
Al met al aanrader dus!!

Besvarelse fra oldinn.nl
it exceeded our expectations!
it exceeded our expectations!
fast delivery and the TV meubel looks so pretty.
good quality, excellent finish and an incredible design.

Super kwaliteit
Super kwaliteit, ook fijne communicatie via de mail. Eindstand wilde we onze producten later dan afgesproken en dit was geen probleem. Heel makkelijk in elkaar te zetten en ook fijn spul om de tafels bij te werken mits dat nodig zou moeten zijn voor onderhoud. Echte aanrader!! Super tevreden

Besvarelse fra oldinn.nl
Ik ben helaas erg teleurgesteld
Ik ben helaas erg teleurgesteld. De bestelde goederen zijn niet geleverd zoals beloofd. Er zijn meerdere toezeggingen gedaan die uiteindelijk niet zijn nagekomen. Het bleken helaas loze beloftes te zijn en de verkoper leek de afhandeling van de bestelling niet aan te kunnen. Ik had eerlijkere communicatie en een betrouwbaardere service verwacht. Daarom kan ik deze verkoper helaas niet aanbevelen

Besvarelse fra oldinn.nl
Prachtige tafel, perfecte match en netjes geleverd!
Heel blij met onze Oslo eettafel! De tafel is mooi afgewerkt, voelt stevig aan en het mangohout heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. We hadden hier eerder al een salontafel gekocht en waren daar erg tevreden over. De Oslo tafel paste qua kleur en uitstraling precies bij onze salontafel en ons interieur, waardoor alles mooi één geheel vormt.
Ook complimenten voor de verpakking en de manier waarop alles wordt verzonden. Alles was netjes en goed beschermd. En natuurlijk het bekende hardware zakje van Old Inn met al het montagemateriaal: netjes, overzichtelijk en gewoon leuk om te zien dat zelfs daar aandacht aan wordt besteed.
Ook deze keer weer erg tevreden over Old Inn. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra oldinn.nl
Fijn contact en snelle levering
De levering en communicatie zijn goed verlopen. De bestelling was makkelijk te plaatsen en de service was goed! Wij zijn blij met de tafel!

Besvarelse fra oldinn.nl
Fantastisch geholpen door de…
Fantastisch geholpen door de medewerkster en goed de plussen en minnen van de product besproken.

Besvarelse fra oldinn.nl
Exact op tijd product afgeleverd
Exact op tijd product afgeleverd. Mooie meubels voor een prima prijs

Topservice
Topservice! Ik wilde mijn afspraak verzetten naar een andere dag en dat was geen enkel probleem. Er werd goed met mij meegedacht en de service was precies zoals ik had gehoopt. Daarnaast zijn de prijzen erg netjes en zeker de kwaliteit van de meubels waard. Absoluut een aanrader!

Excellent rapport qualité prix
J’ai longtemps hésité avant de commander à cause de certains avis, et je dois dire qu’à la réception de mon colis, je suis finalement très satisfaite de mon achat.
Le produit est de très bonne qualité, les finitions sont soignées et les coloris sont parfaitement fidèles aux photos du site. Le rapport qualité-prix est excellent et je n’hésiterai pas à recommander ce site pour la qualité de ses produits.
Le seul point d’amélioration concerne la livraison. Elle a pris un peu plus de temps que prévu, mais ce n’est finalement pas ce qui m’a le plus dérangée. Le vrai problème est l’absence totale de communication pendant l’attente. Aucun e-mail de suivi ni information sur l’avancement de la commande, ce qui est assez inquiétant lorsqu’on commande sur un site que l’on ne connaît pas. On finit par se demander s’il s’agit d’un site fiable ou d’une éventuelle arnaque.
C’est vraiment dommage, car cela ne reflète pas la qualité des produits. Avec une meilleure communication auprès des clients, l’expérience serait excellente. Pour ma part, je recommanderais tout de même ce site sans hésiter, car les produits sont vraiment qualitatifs et correspondent parfaitement à mes attentes.

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Klantenservice reageert gelijk en handelt gelijk vragen af. Bezorger zeer vriendelijk en het belangrijkste… de japandi stoelen zijn erg mooi. Goede kwaliteit en beter dan op de foto.

Besvarelse fra oldinn.nl
De showroom was een aangename…
De showroom was een aangename verrassing, de prijzen zijn competitief en de kwaliteit verrassend goed. Na aankoop een geweldige service en perfecte aflevering

Besvarelse fra oldinn.nl
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.