Ok Units Anmeldelser 13

4,2

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

erg tevreden over OK Units

Nadat wij eerder nare ervaringen hadden bij een ander bedrijf, kwamen wij via Google bij OK Units terecht. wat ons meteen opviel was de professionele benadering en vooral de vriendelijkheid van de medewerkers daar. er werd naar ons geluisterd en begrepen wat wij zochten. Wij hebben daar een unit besteld en die werd snel en netjes geleverd en aangesloten. wij raden zeker dit bedrijf aan.

17. april 2026

Fijne ervaring met OK-Units

Fijne ervaring met OK-Units. Het contact verliep prettig en duidelijk, waardoor ik snel een goed beeld kreeg van de mogelijkheden. Ze denken mee, geven helder advies en komen professioneel over. Zeker een partij om mee in gesprek te gaan als je op zoek bent naar een flexibele woon- of werkoplossing.

2. marts 2026

Bij dit soort aankopen let je niet…

Bij dit soort aankopen let je niet alleen op het product zelf, maar vooral ook op het gevoel dat je bij een bedrijf hebt. Bij OK-Units viel ons op dat het traject prettig en overzichtelijk verliep. We kregen steeds duidelijk antwoord op onze vragen en er werd rustig de tijd genomen om zaken toe te lichten. Dat gaf vertrouwen. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met hoe alles is verlopen. De unit maakt een verzorgde en solide indruk en sluit goed aan bij wat we voor ogen hadden. Voor ons een positieve ervaring met een partij die serieus overkomt.

7. marts 2026

Voordat we een keuze maakten

Voordat we een keuze maakten, hebben we eerst bij meerdere aanbieders gekeken. Daardoor merk je pas echt waar de verschillen zitten. Bij OK-Units voelde het een stuk duidelijker en prettiger dan elders. De website is overzichtelijk en gaf ons al snel een goed beeld, maar vooral de nuchtere en heldere uitstraling sprak ons aan. Bij zo’n aankoop zoek je niet alleen iets dat er goed uitziet, maar ook een partij waarbij je het idee hebt dat het serieus en betrouwbaar is. Dat gevoel kregen wij hier wel.

11. marts 2026

Uiteindelijk toch bij OK-Units uitgekomen

Voordat ik een keuze maakte ben ik bij meerdere partijen gaan kijken, omdat een unit natuurlijk geen kleine aankoop is. De verschillen zaten vooral in hoe er met je wordt meegedacht en hoe duidelijk alles wordt uitgelegd. Bij OK-Units had ik eigenlijk meteen het gevoel dat het goed zat. De communicatie was helder en er werd gewoon eerlijk verteld wat wel en niet mogelijk was. Dat gaf vertrouwen. Uiteindelijk daarom voor hen gekozen en daar heb ik geen spijt van. Alles is netjes verlopen en de unit staat inmiddels op zijn plek.

6. marts 2026

Goed geregeld

Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed en betrouwbaar, wat mij veel vertrouwen gaf. Het team denkt echt met je mee en legt alles duidelijk uit, waardoor je met een gevoel van zekerheid beslissingen kunt nemen. Al met al top.

11. februar 2026

Ontzettend slecht bedrijf!

Ruim twee jaar geleden hebben wij een demo-unit bij dit bedrijf gekocht. Vrijwel vanaf het begin ondervinden wij problemen. De communicatie is ronduit slecht: op talloze berichten, telefoontjes en verzoeken om contact wordt simpelweg niet meer gereageerd.

Wij voelen ons compleet genegeerd en niet serieus genomen als klant. Deze gang van zaken vinden wij onprofessioneel en onacceptabel. Wij zijn dan ook allesbehalve tevreden en raden dit bedrijf absoluut niet aan.

10. februar 2026

Heerlijke samenwerking

Heerlijke samenwerking. Van begin tot eind, eerste contact per mail, gevolgd door een bezoek ter plaatse. Ruim aanbod mogen bekijken, ten slotte beslist welke het zou worden. Leveringstermijn werd gerespecteerd, regelmatig contact met update. Levering ter plaatse tot in de puntjes.

18. december 2025

Goede service.

Wij hebben een OK Unit geplaatst als mantelzorgwoning voor onze bejaarde vader. Je kunt altijd terecht met vragen en dat is erg prettig. Unit i netjes afgewerkt. Goed bedrijf.

26. august 2025

Top service OK-units

Een paar maanden terug een unit besteld als kantoorruimte aan huis. Deze was snel geleverd. Erg blij met het resultaat. De service was ook van top kwaliteit. Altijd makkelijk en snel contact! Fijne mensen die voor je klaar staan!

19. november 2024

De service van OK-Units is absoluut…

De service van OK-Units is absoluut top! Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering voelde ik me volledig ontzorgd. De persoonlijke begeleiding en het vaste aanspreekpunt maakten het proces soepel en duidelijk. De unit zelf is van uitstekende kwaliteit, met een slimme indeling en moderne voorzieningen die perfect aansluiten bij mijn behoeften. Het hele team werkt professioneel en denkt echt met je mee. Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor OK-Units en kan ze aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een flexibele en comfortabele woon- of werkoplossing!

26. november 2024

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met OK-Units! Vanaf het eerste contact tot na de levering verliep alles vlekkeloos. Het team bood uitstekende service en ik had altijd een vaste contactpersoon tot mijn beschikking, wat erg prettig was. Ook na de levering kon ik met al mijn vragen nog steeds bij hen terecht, en ze reageerden altijd snel en behulpzaam.

De kwaliteit van de unit is geweldig, en de communicatie was open en transparant. Het voelt goed om zaken te doen met een bedrijf dat echt om zijn klanten geeft. Ik zou OK-Units dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner!

18. juli 2024