Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... Se mere
Volgens mij is de klantenservice hier nog met carnaval... Deze week een proef order gedaan gezien we wellicht deze ladders voor ons bedrijf willen aanschaffen, laat maar zitten.. telefonisch neemt e... Se mere
Svarer typisk inden for 1 måned
Verkoop en Aftersales
Telescoop-ladder snel geleverd Helaas was de stabilisator balk beschadigd Via de mail contact gehad met klantenservice Binnen 10 minuten antwoord dat er een nieuwe stabilisator balk opgestuurd wordt En excuus voor het ongemak Verkopen is 1 maar aftersales is een ander verhaal en die is bij Aldorr TOP Aldorr bedankt voor het zeer snelle handelen
Duidelijk overzicht in keuzes
Duidelijk overzicht in keuzes, scherpe prijzen en eenvoudig een bestelling te plaatsen.
De kwaliteit van de ladder is ook geheel naar tevredenheid.
Top 4x6 multiladder
Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun je hem rijden.
Bezorging wel ok via Dynalogic.
Prima product tegen goede prijs
Prima product tegen goede prijs. Transport wielen moesten nog zelf gemonteerd worden maar dit was ook goed te doen.
Super goede service!
Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een nieuwe order gemaakt, terwijl ik de retour pas een uur daarvoor wegbracht, en ze die dus nog niet binnen kregen. Op vertrouwen dus.
Zaterdagochtend om 10:00 werd de nieuwe al geleverd! Nieuwe ladder is perfect. Mega stevig, alles voelt degelijk aan en bovenaan sta je echt stabiel. Hulde aan Aldorr voor zowel het product als de service!
Correcte levering en product is excact…
Correcte levering en product is excact zoals beschreven.
Efficient and high quality product
Volgens mij is de klantenservice hier…
Volgens mij is de klantenservice hier nog met carnaval...
Deze week een proef order gedaan gezien we wellicht deze ladders voor ons bedrijf willen aanschaffen, laat maar zitten.. telefonisch neemt er nooit iemand op en bij navragen per contact formulier blijkt er geen voorraad te zijn. Wel een alternatief aangeboden maar als je daar vragen over hebt, blijft een antwoord ook uit..
Voor 23:00 besteld volgende dag verzonden... ik weet nog steeds niet wat en wanneer er iets verzonden wordt.. klantenservice en communicatie dikke bult dus! Kwaliteit kan ik niks over zeggen, net als hun schijnbaar..
Doen niet moeilijk en snelle levering!
Doen niet moeilijk en snelle levereing!
Bomben Schubkarre
Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität!
Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann man mit der beigelegten Anleitung für die Montage gar nix anfangen aber es gibt eine Videoanleitung also halb so wild.. Arbeit war alleine sehr schnell machbar, würde ich immer wieder kaufen
Een kwalitatief prima ladder tegen een scherpe prijs
Een kwalitatief prima ladder tegen een scherpe prijs. We kregen ook nog korting. Goede duidelijk website. Gratis levering en binnen 24 uur geleverd.
We kochten een telescoop ladder 4,4 meter.
Goede service en er word snel op je…
Goede service en er word snel op je probleem gereageerd.
De beste telescoop trap die je kunt krijgen
Duidelijke site wat de beste telescoop trap voor mij is. Uiteindelijk voor de professionele telescoop trap ( langste versie) en die bevalt heel goed. Zeer stabiel en treden zijn voorzien van anti slip. Makkelijk uit en in elkaar te schuiven.
Great quality thanks.
beschadigde trapWij hebben een trap besteld bij Aldorr
Wij hebben een trap besteld bij Aldorr, deze was beschadigd. na een telefoontje en een mail konden wij hem terug sturen. wachten nu alleen nog op een nieuwe trap of ons geld terug.
prima product, handleiding kan beter (veiligheid)
Schuifladder (3,8 m) besteld, netje een dag later geleverd. prima ladder ingeschoven wel wat groter dan ik verwacht had, maar prima kwaliteit en duidelijke handleiding. detail: er wordt duidelijk verwezen naar hoe je veilig je ladder inschuift zonder je handen te bezeren. Op de plaatjes houd de man zijn handen juist op de verkeerde plek waardoor ze beknelt kunnen raken.