Til kontrol i dag efter grå stæroperation i onsdags på begge øjne. Operationen i onsdag gik så godt og alt forløb i en stille og rolig atmosfære. Lægen forklarede hele tiden stille og roligt hvad h... Se mere
Virksomheden har svaret
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til landets største privat øjenklinik. Øjenlæge - uden ventetid | Grå Stær | AMD | Brillefri | Tunge øjenlåg | Laser operation | Synskorrektion | Grøn Stær | | Laser Vitreolyse - Flydere Bygkorn | ★ Ingen ventetid ★ Vi tager os god tid til dig ★ Kvalitet uden kompromis ★ Den samme fagperson følger dig ★ Høj faglighed og ekspetise ★ Fri parkering og S-tog lige til døren ★ Gratis kaffe/te/kakao/vand ★ Gode tilskudsmuligheder ★ Gode finansieringsmuligheder Vi glæder os til at møde dig. SE LEDIGE ØJENLÆGE TIDER DØGNET RUNDT: https://ohd.dk/ledige-tider-hos-oejenlaegen/
Skrevet af virksomheden

Jægersborg Allé 14, 1 Sal, 2920 , Charlottenlund, Danmark
Havde "telefon/skærm" kontakt.
Men tilfreds med informationen så har bestilt tid til for-undersøgelse for grå stær.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Fik linseskift d. 4/8 - helt igennem en rigtig god oplevelse - både undersøgelsen før og selve operationen. Har været til kontrol i dag - og jeg er åbenbart en "slow starter" skal derfor til ekstra kontrol, men en god oplevelse, og Jesper er god til at berolige en - jeg gik derfra med mere ro i maven, og håber på, at synet er blevet bedre til næste uge.
Karin Strand

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Forundersøgelsen til øjenoperation var en god og beroligende oplevelse. Fint informationsniveau. Plads til spørgsmål. Jeg oplevede, at der var tid til at forberede mig godt til den forestående operation.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Fra forundersøgelsen til efter undersøgelsen i dag, har alt og alle involverede været en sublim oplevelse!
Samt det faktum at jeg nu kan se i stedet for 720, så 4K/6K er ud over alle mine forventninger!
Stort Tak til alle!
De bedste hilsener
Georgios 🙏🏻

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Igen en meget professionel og tryghedsskabende oplevelse. Man føler sig i trygge hænder

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Var oppe og få en linseudskiftning, og følte bare en rolig og tryg atmosfære, fra det øjeblik man trådte ind.
Personalet var smilende og hjælpsomme, og under operationen fik jeg hele tiden information om hvad næste skridt var, så jeg var ikke på noget tidspunkt urolig, tværtimod var stemningen nærmest hyggelig, hvilket gjorde mig tryg ved hele forløbet.
Så tusind tak for en god og tryg oplevelse hos jer.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Fint forløb - med det ønskede resultat.
Jeg har på Øjenhospitalet Danmark fået foretaget en laserbehandling med det formål at sænke det forhøjede øjentryk. Jeg har været til kontrol i dag og laserbehandlingen har haft den ønskede effekt, så jeg er glad og lettet.
Jeg har følt mig i gode hænder hos Johan hele vejen - og er meget glad for forløbet og for at jeg valgte at få foretaget denne behandling. Grøn stær er så alvorlig en øjensygdom, at alene det at vide, at man har gjort, hvad man kunne for at bevare synet, føles som en utrolig lettelse.
Jeg kontaktede forud for min aftale med Øjenhospitalet Danmark Dansk Glaukomforening, som kun har godt at sige om Øjenhospitalet Danmark og om laserbehandling mod forhøjet tryk i øjet.
Jeg har følt mig i trygge og kyndige hænder hele vejen; alle de spørgsmål jeg har haft er blevet besvaret fyldestgørende.

Operation af øjenlåg
Jeg blev opereret for hængende øjenlåg. Hele processen har fungeret professionelt og trygt.
Fra den første forundersøgelse til fjernelse af tråde.
Jeg kan varmt anbefale Øjenhospitalet Danmark

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Min behandling har lige fra starten været på en måde, så jeg følte mig i gode hænder.
Jeg er blevet behandlet meget respektfuldt og professionelt.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg var lidt nervøs inden jeg kom! Men efter min samtale med øjenlægen gik jeg derfra glad og lettet! Det var ikke så slemt som jeg troede! Tak for god behandling!😄

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Modtaget som en stjerne- behandlet med tryghed og gik derfra med et roligt sind om mine øjne

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Utrolig flinke øjenlæger..Ingen jag og stress..
Glæder mig til næste besøg. Hvor jeg bliver brillefri
👍💪

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
god behandling med forstående og lyttende øjenlæge

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Yderst professionel og imødekommende personale. Grundig og tryghedsskabende undersøgelse.
Alt i alt en meget fin oplevelse

På vegne af “fruen”:
Tjek efter operation. Samme gode oplevelse. Svar på alle spørgsmål. 100% godt syn på begge øjne. I er så dygtige. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
De har tid til en og fortæller hvad der der skal ske og føler sig afslappet

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Min oplevelse af øjenhospitalet har været en ærlig kommunikation om hvad jeg fik ud af min operation. Det har været positivt fra start til slut og nu er jeg klar til se verden med nye og skarpere øjne fremover. Tak for trygheden i gav mig til at tage beslutningen til en linseudskiftning og nye øjne. Jeg føler allerede det kun blive bedre dag for dag. 4 dage siden operation.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Havde en rigtig god oplevelse af klinikken i dag. Blev taget godt imod af optikeren og derefter lægen. De tjekkede alt ved mit syn og jeg følte mig i trygge hænder. Klinikken er æstetisk flot indrettet, rent over det hele. Der er drikke mens man venter såsom kaffe/vand m.m. Du kommer hurtigt til og stort set ingen ventetid. Jeg er glad for oplevelsen. Sekræteren fortæller dig kort om hvem du skal hos og hvad du skal, det synes jeg er god service. Tak for i dag

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Professionelle og tryghedsskabende læger, optikere også det øvrige personale 😊 kan kun anbefale herfra

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.