Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid Anmeldelser 973

TrustScore 5 ud af 5

5,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 259 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres professionalisme, venlighed og evne til at skabe tryghed gennem hele forløbet. Mange fremhæver den fremragende service, hvor information og rådgivning er grundig og pædagogisk, hvilket bidrager til en positiv brugeroplevelse. Folk er særligt tilfredse med resultaterne af behandlinger og operationer, som ofte overgår forventningerne. Dog oplevede nogle få kunder manglende overblik og intern kommunikation, hvilket resulterede i udeblevne telefoniske aftaler og vanskeligheder med at få adgang til egen journal.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange fremhæver personalets venlighed,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder fremhæver en professionel og tryg oplevelse, hvor... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen, især den grundige information og professionelle... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen positiv. Mange roser personalet for at være fantastisk, hvilket bidrager... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet. Kunder rapporterer om at have fået ordnet tunge øjenlåg... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Til kontrol i dag efter grå stæroperation i onsdags på begge øjne. Operationen i onsdag gik så godt og alt forløb i en stille og rolig atmosfære. Lægen forklarede hele tiden stille og roligt hvad h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min varmeste anbefaling. Jeg har fået lavet et linseskift hos OHD. Hele forløbet har været helt fantastisk. Jeg er blevet mødt af et venlig, imødekommende og professionelt personale. Selve operationen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Havde en “hel del” spørgsmål, til hele forløbet fra starten af operationen til denne afsluttende opfølgning, som blev forklaret pædagogisk OG klart, så selv jeg forstod det 🤔🤩 Da resultatet a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har fået fjernet løs hud på begge øjenlåg og er blevet forundersøgt, opereret og fået eftertjek af Shakoor . Shakoor var meget nærværende , lyttende og et roligt menneske . En helt igennem tr... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Øjenlæge
  2. Læge
  3. Øjenklinik
  4. LASIK-kirurg
  5. Øjenpraksis
  6. Privathospital

Skrevet af virksomheden

Velkommen til landets største privat øjenklinik. Øjenlæge - uden ventetid | Grå Stær | AMD | Brillefri | Tunge øjenlåg | Laser operation | Synskorrektion | Grøn Stær | | Laser Vitreolyse - Flydere Bygkorn | ★ Ingen ventetid ★ Vi tager os god tid til dig ★ Kvalitet uden kompromis ★ Den samme fagperson følger dig ★ Høj faglighed og ekspetise ★ Fri parkering og S-tog lige til døren ★ Gratis kaffe/te/kakao/vand ★ Gode tilskudsmuligheder ★ Gode finansieringsmuligheder Vi glæder os til at møde dig. SE LEDIGE ØJENLÆGE TIDER DØGNET RUNDT: https://ohd.dk/ledige-tider-hos-oejenlaegen/

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

5,0

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Havde "telefon/skærm" kontakt.

Havde "telefon/skærm" kontakt.
Men tilfreds med informationen så har bestilt tid til for-undersøgelse for grå stær.

11. august 2025

Hej Mulle

Det er dejligt at høre, at du følte dig godt informeret ved din online konsultation og vi glæder os til at se dig til forundersøgelse for grå stær.

Linseskift

Fik linseskift d. 4/8 - helt igennem en rigtig god oplevelse - både undersøgelsen før og selve operationen. Har været til kontrol i dag - og jeg er åbenbart en "slow starter" skal derfor til ekstra kontrol, men en god oplevelse, og Jesper er god til at berolige en - jeg gik derfra med mere ro i maven, og håber på, at synet er blevet bedre til næste uge.
Karin Strand

Kære Karin Strand

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit linseskift, både under undersøgelsen og selve operationen. Det er dejligt at læse, at du følte dig beroliget af Jesper og fik mere ro i maven efter din kontrol.
Vi ser frem til at følge dig under din ekstra kontrol.

Hele teamet fra Øjenhospitalet Danmark

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Forundersøgelsen til øjenoperation var…

Forundersøgelsen til øjenoperation var en god og beroligende oplevelse. Fint informationsniveau. Plads til spørgsmål. Jeg oplevede, at der var tid til at forberede mig godt til den forestående operation.

Hej Helle Kristiansen

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede forundersøgelsen som en god og beroligende oplevelse med et fint informationsniveau og plads til spørgsmål. Det er netop vigtigt for os, at man føler sig godt forberedt til sin operation.

En sublim oplevelse!!!!!

Fra forundersøgelsen til efter undersøgelsen i dag, har alt og alle involverede været en sublim oplevelse!
Samt det faktum at jeg nu kan se i stedet for 720, så 4K/6K er ud over alle mine forventninger!
Stort Tak til alle!
De bedste hilsener
Georgios 🙏🏻

Hej Georgios

Vi sætter stor pris på din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du med alle involverede har haft en sublim oplevelse fra start til slut, og at resultatet med dit syn har overgået dine forventninger.

Hele teamet fra Øjenhospitalet Danmark

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Igen en meget professionel og…

Igen en meget professionel og tryghedsskabende oplevelse. Man føler sig i trygge hænder

5. august 2025

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du igen har haft en professionel og tryghedsskabende oplevelse hos os, og at du føler dig i trygge hænder.

Med venlig hilsen fra hele teamet Øjenhospitalet Danmark

Tip top oplevelse

Var oppe og få en linseudskiftning, og følte bare en rolig og tryg atmosfære, fra det øjeblik man trådte ind.
Personalet var smilende og hjælpsomme, og under operationen fik jeg hele tiden information om hvad næste skridt var, så jeg var ikke på noget tidspunkt urolig, tværtimod var stemningen nærmest hyggelig, hvilket gjorde mig tryg ved hele forløbet.
Så tusind tak for en god og tryg oplevelse hos jer.

4. august 2025

Hej Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og godt informeret under hele forløbet med din linseudskiftning. Det betyder meget for os, at du oplevede vores smilende og hjælpsomme personale og at der var en rolig og behagelig stemning.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fint forløb - med den ønskede effekt

Fint forløb - med det ønskede resultat.
Jeg har på Øjenhospitalet Danmark fået foretaget en laserbehandling med det formål at sænke det forhøjede øjentryk. Jeg har været til kontrol i dag og laserbehandlingen har haft den ønskede effekt, så jeg er glad og lettet.
Jeg har følt mig i gode hænder hos Johan hele vejen - og er meget glad for forløbet og for at jeg valgte at få foretaget denne behandling. Grøn stær er så alvorlig en øjensygdom, at alene det at vide, at man har gjort, hvad man kunne for at bevare synet, føles som en utrolig lettelse.
Jeg kontaktede forud for min aftale med Øjenhospitalet Danmark Dansk Glaukomforening, som kun har godt at sige om Øjenhospitalet Danmark og om laserbehandling mod forhøjet tryk i øjet.
Jeg har følt mig i trygge og kyndige hænder hele vejen; alle de spørgsmål jeg har haft er blevet besvaret fyldestgørende.

4. august 2025

Hej Johanna

Mange tak for din fine anmeldelse af Øjenhospitalet Danmark! Det glæder os at høre, at du har haft et godt forløb hos os, og at laserbehandlingen har haft den ønskede effekt på dit øjentryk.
Det er dejligt at læse, at du har følt dig i trygge og kyndige hænder hos Johan, og at alle dine spørgsmål er blevet besvaret fyldestgørende. Vi sætter stor pris på din ros af vores personale og vores tilgang til behandling af grøn stær.
Din tilfredshed og lettelse over at have gjort alt, hvad du kunne for at bevare synet, er præcis det, vi stræber efter at opnå for vores patienter. Det er også meget værdifuldt for os at høre, at Dansk Glaukomforening har anbefalet os og laserbehandling mod forhøjet tryk i øjet.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover og er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Operation af øjenlåg

Operation af øjenlåg
Jeg blev opereret for hængende øjenlåg. Hele processen har fungeret professionelt og trygt.
Fra den første forundersøgelse til fjernelse af tråde.
Jeg kan varmt anbefale Øjenhospitalet Danmark

28. juli 2025

Hej Ole Asbæk

Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at din ope
ration for hængende øjenlåg forløb professionelt og trygt gennem hele forløbet, lige fra den indledende forundersøgelse til fjernelsen af trådene.

Med venlig hilsen hele teamet fra Øjenhospitalet Danmark

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min behandling har lige fra starten…

Min behandling har lige fra starten været på en måde, så jeg følte mig i gode hænder.
Jeg er blevet behandlet meget respektfuldt og professionelt.

1. august 2025

Hej Mogens Bech Madsen

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du lige fra starten følte dig i gode hænder og oplevede en respektfuld og professionel behandling hos os.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionel og tryg oplevelse.

Professionel og tryg oplevelse.

1. august 2025

Hej Ulrik,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en professionel og tryg oplevelse hos os.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg var lidt nervøs inden jeg kom

Jeg var lidt nervøs inden jeg kom! Men efter min samtale med øjenlægen gik jeg derfra glad og lettet! Det var ikke så slemt som jeg troede! Tak for god behandling!😄

31. juli 2025

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en god behandling, hvor du trods din nervøsitet, kunne gå glad og lettet hjem efter samtalen med vores øjenlæge

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Modtaget som en stjerne- behandlet med…

Modtaget som en stjerne- behandlet med tryghed og gik derfra med et roligt sind om mine øjne

31. juli 2025

Hej Pia

Hvor er det dejligt at vide, at du følte dig tryg og blev behandlet som en stjerne under dit besøg hos os, og at du gik derfra med et roligt sind om dine øjne.

Øjenhospitalet Danamark

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utrolig flinke øjenlæger..Ingen jag og…

Utrolig flinke øjenlæger..Ingen jag og stress..
Glæder mig til næste besøg. Hvor jeg bliver brillefri
👍💪

30. juli 2025

Hej Karin Jørgensen

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplever vores øjenlæger som flinke og at der ingen jag og stress er. Vi ser også frem til dit næste besøg, hvor du bliver brillefri.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

god behandling med forstående og…

god behandling med forstående og lyttende øjenlæge

29. juli 2025

Hej Darija

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine venlige ord og er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med en forstående og lyttende øjenlæge hos os.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Yderst professionel og imødekommende…

Yderst professionel og imødekommende personale. Grundig og tryghedsskabende undersøgelse.
Alt i alt en meget fin oplevelse

29. juli 2025

Hej Hanne

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en professionel, grundig, imødekommende og tryghedsskabende oplevelse hos os.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Samme god oplevelse ved tjek efter operation.

På vegne af “fruen”:
Tjek efter operation. Samme gode oplevelse. Svar på alle spørgsmål. 100% godt syn på begge øjne. I er så dygtige. Kan kun anbefales.

28. juli 2025

Hej Carsten

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at "fruen" har haft en god oplevelse med tjek efter operationen, og at alle spørgsmål blev besvaret og at hun nu har 100% godt syn på begge øjne. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores arbejde.

Tid til dig

De har tid til en og fortæller hvad der der skal ske og føler sig afslappet

25. juli 2025

Hej Arne

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du følte dig afslappet og godt informeret.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prisværdig ærlig snak om hvad du får ud af linseudskiftning.

Min oplevelse af øjenhospitalet har været en ærlig kommunikation om hvad jeg fik ud af min operation. Det har været positivt fra start til slut og nu er jeg klar til se verden med nye og skarpere øjne fremover. Tak for trygheden i gav mig til at tage beslutningen til en linseudskiftning og nye øjne. Jeg føler allerede det kun blive bedre dag for dag. 4 dage siden operation.

21. juli 2025

Kære Allan
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet ærlig og tryg kommunikation gennem hele forløbet – det betyder meget for os.

Det glæder os, at du allerede nu mærker en positiv forskel og føler, at det kun går fremad. Vi ved, at beslutningen om en linseudskiftning er stor, og vi sætter stor pris på din tillid til os.

De bedste hilsner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Havde en rigtig god oplevelse!

Havde en rigtig god oplevelse af klinikken i dag. Blev taget godt imod af optikeren og derefter lægen. De tjekkede alt ved mit syn og jeg følte mig i trygge hænder. Klinikken er æstetisk flot indrettet, rent over det hele. Der er drikke mens man venter såsom kaffe/vand m.m. Du kommer hurtigt til og stort set ingen ventetid. Jeg er glad for oplevelsen. Sekræteren fortæller dig kort om hvem du skal hos og hvad du skal, det synes jeg er god service. Tak for i dag

23. juli 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i klinikken, og at du følte dig tryg og godt behandlet af både optikeren og lægen.
Det glæder os også at høre, at du sætter pris på vores indretning, renlighed og den korte ventetid samt muligheden for at få kaffe/vand.

Professionelle og tryghedsskabende…

Professionelle og tryghedsskabende læger, optikere også det øvrige personale 😊 kan kun anbefale herfra

23. juli 2025

Hej Eva Rasmussen

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores læger, optikere og øvrige personale som professionelle og tryghedsskabende. Det betyder meget for os.

Øjenhospitalet Danmark

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.