Til kontrol i dag efter grå stæroperation i onsdags på begge øjne. Operationen i onsdag gik så godt og alt forløb i en stille og rolig atmosfære. Lægen forklarede hele tiden stille og roligt hvad h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til landets største privat øjenklinik. Øjenlæge - uden ventetid | Grå Stær | AMD | Brillefri | Tunge øjenlåg | Laser operation | Synskorrektion | Grøn Stær | | Laser Vitreolyse - Flydere Bygkorn | ★ Ingen ventetid ★ Vi tager os god tid til dig ★ Kvalitet uden kompromis ★ Den samme fagperson følger dig ★ Høj faglighed og ekspetise ★ Fri parkering og S-tog lige til døren ★ Gratis kaffe/te/kakao/vand ★ Gode tilskudsmuligheder ★ Gode finansieringsmuligheder Vi glæder os til at møde dig. SE LEDIGE ØJENLÆGE TIDER DØGNET RUNDT: https://ohd.dk/ledige-tider-hos-oejenlaegen/

Jægersborg Allé 14, 1 Sal, 2920 , Charlottenlund, Danmark
Skulle have en øjenundersøgelse i forbindelse med at fortsætte mit arbejde som pilot. Jeg kom hurtigt til.
Pasning til mine tvillinger på 2 år var desværre ikke muligt, så de var med. Personalet tog utrolig godt imod os og var meget forstående overfor situationen.
Personalet var både professionelt og forstående.
Undersøgelsen blev lavet og jeg kom på vingerne igen dagen efter.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Fantastisk professionelle. Helt igennem en god og tryg oplevelse hos øjenlæge Tarek Belal.
Jeanette.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Min optiker henviste til øjenlægen og det var dejligt med den korte ventetid. Alt fungerede perfekt hos øjenklinikken. Professionelt og venligt personale og øjenlægen var god til at forklare resultatet af undersøgelsen. Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Super sød og kompetent behandling. Lige fra reception og optiker til øjenlægen. Alle bidrog til en professionel men afslappet atmosfære. Der var rent og lækkert interiør og mulighed for en kop kaffe i ventetiden.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Fik en tid til en udvidet undersøgelse for tørre øjne. Fra jeg kom ind af døren var alle positive og venlige. Selve undersøgelsen var grundig og jeg fik gode forklaringer om det hele. Øjenlægen var yderst kompetent og gav, efter mange spørgsmål, flere gode råd og vejledning. En fantastisk god oplevelse og mine varme anbefalinger skal lyde herfra.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Til tiden, relevant info om undersøgelsen og god info om resultatet. Venligt og kompetent personale.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg ville være brillefri og ønskede en forundersøgelse.
Var i tvivl om hvor jeg skulle få det gjort. Efter lidt søgen på nettet, var det naturlige valg Øjenhospitalet. På trods af fine anmeldelser, har det alligevel levet op til mere end jeg forventede.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Professionelle medarbejdere, behagelig atmosfære, tryghed og god tid.
Har fået fjernet sting efter øjenlågsoperation og det ser ud til at blive et perfekt resultat, når den sidste hævelse lægger sig.
Varmeste anbefalinger fra mig.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Det var en let og behagelig oplevelse.
Stedet er lyst og rart med god plads.
Personalet var imødekommende, professionelt og tryghedsskabende.
Et godt sted at blive undersøgt. Tak.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Det er lidt dyrere end andre steder, men når det gælder ens øjne(laseroperation) vil man gerne have de bedste og det får du her! Alt fra tidsbestilling, fleksibilitet, personalet og lægerne var spot on! - selv deres kaffemaskine er 5/5! Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Virkelig god service og meget kompetent personale.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Et super dygtigt personale der gør alt for at man får den oplevelse på Øjenhospitalet.
Tusind tak Uffe Mortensen

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Det var en utrolig god oplevelse at besøge Øjenhospitalet Danmark. Jeg fik en udvidet undersøgelse af mine øjne.
Jeg fik en super god behandling. Personalet var yderst professionelt, og jeg fik forklaret alt, så det var til at forstå.
Jeg gik derfra beroliget og meget tilfreds.
Jeg kan varmt anbefale Øjenhospitalet.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Super hurtig adgang fra dag til dag i presser situation
Seriøs og hurtig behandling til tiden
God dokumentation til journal

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Meget professionelle og samtidig forholder de sig til en som person og man bliver hørt. Føler mig tryg, velkommen og i gode hænder. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Indtil videre er der ikke en finger at sætte på behandlingen, var til forundersøgelse og skal have en linseudskiftning.
Meget professionelt og beroligende👍

Nemt og hurtigt. Medarbejderne virker venlige og kompetente. Kort ventetid
Fornuftigt prisleje

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Er blevet opereret for gråstær.Fantastisk personale, rolig og tog meget hensyn til mig.Alt foregik stille og roligt. Jeg var i gode hænder. Kan varmt anbefale Øjen hospitalet

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg har netop afsluttet mit grå stær-forløb og ønsker at sende min varmeste tak til hele personalet. Fra første kontakt i receptionen til operation og efterkontrol har jeg mødt enestående professionalisme, tryghed og omsorg.
Receptionen var altid imødekommende og hjælpsom.
Optikeren tog sig god tid og forklarede grundigt.
Sygeplejerskerne og koordinatoren sørgede for, at jeg følte mig tryg før, under og efter operationen.
Og øjenlægen var rolig, kompetent og tog sig tid til at besvare alle spørgsmål.
Alt i alt har det været et utroligt flot og velorganiseret forløb, hvor jeg har følt mig set og hørt hele vejen igennem.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Øjenhospitalet Danmark - øjenlæge uden ventetid
Jeg har benyttet Øjenhospitalet Danmark flere gange, og hver gang er alt forløbet fremragende.
Hele personalet er søde og meget hjælpsomme. De giver sig tid til at foretage alle nødvendige undersøgelser og behandlinger på en måde, så man føler sig helt tryg.
De bedste anbefalinger herfra.
Flemming L.