Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Företaget har rättat till allt. Jag handlar gärna från dem igen! Kommer att köpa fler av de skönaste lakanen jag sovit i! Jag gjorde min beställning för mer än 3 veckor sedan och jag har fortfaran... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vilka fantastiska sängkläder! Jag har aldrig sovit i något bättre. De blir bara mjukare och skönare för varje tvätt. Jag kan varmt rekommendera serien Shade deras satin är dessutom inte lika varma som... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trodde inte det kunde vara sån skillnad på lakan och lakan - men det är det verkligen! Så sköna (och fina) lakan med bra passform.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt nöjd med mina sängkläder från Ogland! Tyget är mjukt, svalt och håller hög kvalitet – det känns verkligen lyxigt att krypa ner varje kväll. De är både snygga och hållbara, och jag sover myc... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sengetøjsbutik
  2. Soveværelsesmøbelbutik

Skrevet af virksomheden

Ogland grundades med en idé om att skapa världens bästa sängkläder. För oss handlar det inte bara om vad vi producerar, utan hur och varför. Vi arbetar med 100 procent ekologisk bomull och våra sängkläder är certifierade enligt GOTS, Fairtrade och Demeter – den strängaste formen av ekologisk odling. Vårt arbete vilar på ansvar och respekt. För jorden, för människorna bakom produktionen och för den som använder våra produkter.

Kontaktoplysninger

4,6

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

En känsla av lyx!

Aldrig sovit så gott som när jag sover i Oglands sängkläder!
Sängkläderna upplevs svala och är otroligt mjuka och sköna mot kroppen.
En känsla av lyx.

2. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt nöjd med mina sängkläder från…

Otroligt nöjd med mina sängkläder från Ogland!
Tyget är mjukt, svalt och håller hög kvalitet – det känns verkligen lyxigt att krypa ner varje kväll. De är både snygga och hållbara, och jag sover mycket bättre sen jag bytte. Rekommenderas varmt!

15. august 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag är otroligt nöjd med mina nya…

Jag är otroligt nöjd med mina nya sängkläder.
Rekommenderas varmt!
Är även väldigt förtjust i madrassöverdraget jag köpt tidigare, Perfect fit, som verkligen lever upp till sitt namn. Första gången jag hittat ett som håller sig på plats.

14. august 2025

Helt underbara lakan

Helt underbara lakan. Ger en känsla av lyx, något man borde kunna unna sig när man tillbringar en tredjedel av sitt liv i sängen. Tvättat många gånger utan att lakanen blivit sämre av det. Rekommenderas varmt.

21. juni 2025

Besvarelse fra Ogland

Tusen tack för ditt fina omdöme, vi är så glada att du är nöjd med våra produkter!

Dålig kvalitet

Dålig kvalitet ! Tyget går sönder efter några tvättar. Fick felsytt örngott som var snett. Ett påslakan känns strävt i tyget jämfört med ett annat. Ojämn o dålig kvalitet. Köper aldrig mer. Synd att seriösa butiker säljer dessa. Man känner sig lurad.

21. maj 2025

Hej Päivi,

Vi är verkligen ledsna över hur upplevt våra produkter – så ska det självklart inte vara. Våra produkter ska hålla högsta kvalitet och vi vill gärna undersöka vad som hänt i just ditt fall. Hör gärna av dig till oss på info@ogland.com så hjälper vi dig vidare med ditt ärende.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig kvalitet, omöjligt att göra retur

Fula sängkläder av dålig kvalitet. Enligt hemsidan fri retur men för att kunna returnera måste man kontakta dem via mail. Mailat två gånger får inget svar. På hemsidan står inget telefonnummer bara mail. Rekommenderar varmt att undvika detta företag.

3. februar 2025

Hej Lisa,
Vi är verkligen hemskt ledsna för detta! Självklart ska en retur vara smidig och hanteras snabbt. Vi har kontaktat dig via mejl!

Svarar inte

La en halv förmögenhet på sängkläder som efter en tid blir så ömtåliga att de går sönder av att man tar i dom.

Kontaktat företaget vid två olika tillfällen och får inte ens ett svar. Riktigt uselt bolag.

25. august 2024

Hej,

Vi beklagar verkligen din upplevelse och att återkopplingen dröjde när du kontaktade oss, det är självklart inte så det ska vara. Vi ser nu att ditt ärende har lösts, men vi vill ändå be om ursäkt för att du inte fick återkoppling i tid.

Ogland

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.