Företaget har rättat till allt. Jag handlar gärna från dem igen! Kommer att köpa fler av de skönaste lakanen jag sovit i! Jag gjorde min beställning för mer än 3 veckor sedan och jag har fortfaran... Se mere
Trodde inte det kunde vara sån skillnad på lakan och lakan - men det är det verkligen! Så sköna (och fina) lakan med bra passform.
Otroligt nöjd med mina sängkläder från Ogland! Tyget är mjukt, svalt och håller hög kvalitet – det känns verkligen lyxigt att krypa ner varje kväll. De är både snygga och hållbara, och jag sover myc... Se mere
Ogland grundades med en idé om att skapa världens bästa sängkläder. För oss handlar det inte bara om vad vi producerar, utan hur och varför. Vi arbetar med 100 procent ekologisk bomull och våra sängkläder är certifierade enligt GOTS, Fairtrade och Demeter – den strängaste formen av ekologisk odling. Vårt arbete vilar på ansvar och respekt. För jorden, för människorna bakom produktionen och för den som använder våra produkter.
Sverige

Besvarelse fra Ogland
Fantastisk service och ljuvligt härliga lakan. Man blir glad varje kväll.

Besvarelse fra Ogland
Fantastisk kvalitet på lakanen, krispiga, svala och riktigt sköna att sova i. Snabb leverans och smidig köpupplevelse. Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Ogland
Älskar Oglands Percale lakan Helt underbara. Krispiga och svala. Finns inga bättre.

Besvarelse fra Ogland
Det här är andra gången jag beställer madrasskydd "Perfect Fit", och jag måste säga att jag inte ångrar mitt val alls. Kvaliteten är ojämförlig med vad man hittar någon annanstans. Bravo!

Besvarelse fra Ogland
Jag gjorde min beställning för mer än 3 veckor sedan och jag har fortfarande inte fått mina lakan.
Skapar en del problem då de var menade som en julklapp och jag reser iväg idag.

Besvarelse fra Ogland
Jättefin kvalite på lakanen, precis som förväntat! Snabb leverans.

Besvarelse fra Ogland
Bra service och fantastiska lakan.
Inte bara sköna och sova i även jättebra kvalité som håller formen

Besvarelse fra Ogland
Snabb leverans & världens bästa kvalitet 💕 BÄSTA Ogland!!!

Besvarelse fra Ogland
Vilka fantastiska sängkläder! Jag har aldrig sovit i något bättre. De blir bara mjukare och skönare för varje tvätt. Jag kan varmt rekommendera serien Shade deras satin är dessutom inte lika varma som många andra märken tenderar att vara. Jag lovar, när du väl har provat dessa kommer du inte vilja sova i något annat!

Besvarelse fra Ogland
I have never slept this good before! Hotel beds will have a hard time competing with our bed at home!!!