Skulle have nye printerpatroner til min HP laserprinter. Søgte på nettet efter billigste pris og kom frem til at Officeworld.dk var langt billigere end andre. Ville være sikker på at det var de r... Se mere

Bestilte HP farvepatron Q6000A hos OfficeWorld og blev ringet op af kundeservice da der var problemer med Dankortbetalingen. Fik super service og vejledning i forskellen på originale og andre farvep... Se mere

1. Butik med kontorartikler

OfficeWorld.dk ApS - en uafhængig internet kontorforsyning. Vi arbejder benhårdt på at sikre tilgængelighed af alle de populære produkter fra de førende producenter til de rigtige priser - leveret til den rette tid. Vores kundeservice har åben Mandag til Fredag fra kl. 8 - 16

4,5

Lyn hurtig service

Vi ringede og hørte om officeworld kunne sende en toner d.d., det hastede da vi var løbet helt tør. Bestilte kl 15.30, levering dagen efter kl 8.30. Vi printer igen - og endda med en billig toner til 1/4 af en original HP toner
SUPER SERVICE, vi bestiller hos jer fremover

17. september 2014

Super god service

Bestilte noget toner som skulle sendes til min arbejdsplads. Jeg lavede en lille fejl i adressen, det opdagede de og ringede til mig og fik sagen opklaret. Meget fin service og hurtigt ekspederet

7. april 2014

Super habil service

Vi har købt mange tonerkasser og printere hos officeworld.dk og der har aldrig været noget bøvl med betjeningen og den service vi har fået. Hvis der har været noget der ikke har virket har vi altid fået det skiftet med det sammen uden vrøvl. Nogle gange så virker tonerne ikke helt 100 %,- fordi vi køber kopiprodukter, men de er bare blevet skifte ud.

3. februar 2014

Ærlig, åben og hurtig

Havde bestilt to ekspertbistande på hjemmesiden. Torben ringede, og fortalte, at han altså kun ville opkræve for den ene bistand. Årsagen var at han kun ville have penge for det, som bliver lavet - det opleves sjældent.

31. januar 2014

Hoverende og flabet "service"

Vi bestilte en toner som tømte sig i maskinen da den blev sat i. da vi ringede for at høre hvad vi skulle gøre, fik vi fat i ejeren af butikken. ALDRIG har vi fået så ubehøvlet en betjening som vi fik der. Vi vil for eftertiden aldrig handle der, hvis det kan undgåes.

12. august 2013

Super kundeservice

Der sidder super kundeorienterede mennesker bag denne online butik og det fungerer perfekt. Man bestiller og dagen efter har man sin toner, som i øvrigt er prisbillig. Handler altid toner hos dem (hed tidligere Tonerworld. dk)

13. september 2012

Fantastisk service

Super oplevelse, bestilte toner mandag ved frokost-tid og havde den på min adresse tirsdag.

Virkelig en fornøjelse at handle her, jeg vil anbefale jer varmt i mit netværk.

mvh

Lisbeth Mohr