Skulle have nye printerpatroner til min HP laserprinter. Søgte på nettet efter billigste pris og kom frem til at Officeworld.dk var langt billigere end andre. Ville være sikker på at det var de r... Se mere

Bestilte HP farvepatron Q6000A hos OfficeWorld og blev ringet op af kundeservice da der var problemer med Dankortbetalingen. Fik super service og vejledning i forskellen på originale og andre farvep... Se mere

Vi har købt mange tonerkasser og printere hos officeworld.dk og der har aldrig været noget bøvl med betjeningen og den service vi har fået. Hvis der har været noget der ikke har virket har vi altid få... Se mere

Havde bestilt to ekspertbistande på hjemmesiden. Torben ringede, og fortalte, at han altså kun ville opkræve for den ene bistand. Årsagen var at han kun ville have penge for det, som bliver lavet - de... Se mere

1. Butik med kontorartikler

OfficeWorld.dk ApS - en uafhængig internet kontorforsyning. Vi arbejder benhårdt på at sikre tilgængelighed af alle de populære produkter fra de førende producenter til de rigtige priser - leveret til den rette tid. Vores kundeservice har åben Mandag til Fredag fra kl. 8 - 16

4,5

Jeg kan kun anbefale OfficeWorld

Jeg kan kun anbefale OfficeWorld
Havde bestilt en printer, som var i restordre.
Så blev ringet op fra deres kundeservice og vi fandt så en anden printer til mit behov.
Printeren blev leveret dagen efter med GLS

24. oktober 2025

Jeg vil fraråde alle at købe deres…

Jeg vil fraråde alle at købe deres varer hos Office world. De er nogle platugler der tror de kan feje deres fejl ind under
Gulvtæppet med et smil og jysk købmands hygge.

Deres oversigt over hvorvidt, eller ej, de har varer på lager, er snyd. Også selv om de hævder at det blot handler om at deres system ikke er opdateret. Det er ulovligt. Og det er klart at det giver ekstra kunder når de,som de eneste i landet reklamerer med, at de kan sende varer afsted fra deres eget lager indenfor 1-2 arbejdsdage.

Jeg bestilte en printer og havde 1 uge efter hverken modtaget printeren eller hørt fra Office-World og ringer til dem hvor en medarbejder lover at den er lige på trapperne.

Intet sker, nu 2 uger efter ordren er afgivet, og jeg ringer igen til Office World, blot for igen at høre på en ny medarbejders dårlige undskyldninger (herunder hvorfor deres lagerstatus stadig ikke er opdateret)
Den nye medarbejder lover at trække i nogle tråde og sende den dagen efter, så jeg har den 2 dage senere.

Intet sker. Ingen pakke. Intet tracking-nummer og ikke et ord fra Office-World. Fremover kommer jeg til at bruge en butik som proshop, selv om det, i det her tilfælde, var 100 kr dyrere.

5. februar 2024

Ringer ind for at høre omkring noget…

Ringer ind for at høre omkring noget jeg mangler til en printer, de spørger ind til hvad det er for en printer, i det jeg er igang med at undersøge det, siger de at det er ikke noget de har og smider røret på..
Lidt træls oplevelse og underlige måde at "hjælpe" på.

18. maj 2022

Bedste pris, bedste rådgivning, hurtigste levering

Skulle have nye printerpatroner til min HP laserprinter.
Ville være sikker på at det var de rigtige, når nu de var så meget billigere, så ringede til Office World og fik en både god og venlig rådgivning.
Bestilte printerpatronerne om eftermiddagen og allerede næste morgen, modtog jeg pakken.
Jeg føler mig godt behandlet, har sparet penge og fik varen hurtigt.
Jeg handler her en anden gang og kan kun anbefale dem.

3. september 2021

Virkelig god service

Virkelig god service fra start til slut. Vi fik god hjælp, vejledning og support til valg af vores nye printer og dens fremtidig driftomkostninger. I en printer verden der
kan være noget af en jungle at finde rundt i. 5 stjerner herfra

21. marts 2021

Utrolig hurtigt!

Jeg bestilte varer mandag middag, og varerne blev stillet på mit dørtrin natten til tirsdag.

Har aldrig oplevet så hurtig ekspedering!
:D
(Var i øvrigt også billigst!)

29. december 2020

Købte en printertoner - OK kommunikation.

Købte en printertoner, hvor jeg havde et spørgsmål til ordreren og den fremsendte bekræftelse. Ved telefonisk kontakt blev spørgsmålene afklaret, og i det hele taget en god og fornuftig kommunikation, som ofte savnes i andre virksomheder. Forsendelsen kom hurtigt og korrekt levering i henhold til det bestilte. OK oplevelse.

18. oktober 2020

Super service og lynhurtig levering

Jeg bestilte en printer fra Brother der havde været i restordre hos et andet firma i evigheder - men Office world havde den på lager og den skulle leveres til pakkeboks, regnede jeg med. Samme eftermiddag den er bestilt, ringer de og fortæller at den er for tung til pakkeboksen og derfor kommer direkte hjem til privatadresen på hjemmekontoret, men pyt, det gjorde jo ingenting - men dejligt med opkaldet og følelsen af at de gør meget for kunderne, det følte jeg bestemt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos officeworld.dk - fem fuldt fortjente stjerner herfra.

5. august 2020

God faglig rådgivning

Ringede for at spørge ind til en toner til min laserprinter.
Telefonen blev ikke taget. Men kort tid efter ringede firmaet mig op. Vi fik en RIGTIG god samtale.
Jeg bestilte igår og har allerede modtaget varen idag.
Jeg anbefaler i den grad firmaet.
Har godt set en anden kommentar, som er direkte modstridende med min oplevelse.
Men det billede kan jeg slet ikke genkende.

3. juli 2020

Ombytning uden problemer

Returnerede en fejlbestilt vare til OfficeWorld med afhentning via PAKKESHOP i stedet for levering direkte til butikken. Set i bakspejlet skulle jeg have valgt direkte returnering til butikken, så OfficeWorld ikke fik unødig bøvl med at afhente. Jeg tilbød derfor at lade forsendelsen forblive i pakkeshoppen og lade den returnere efter tidsudløb. Men butikken tog det med oprejst pande og insisterede på at afhente hos pakkeshoppen. Tak for det!

8. januar 2020

Jeg kan kun give 5 stjerner her fra

Jeg kan kun give 5 stjerner her fra. Jeg har aldrig oplevet så god en service. Jeg har to eksempler.

1. Da vi bestilte vores brother printer, ringede telefonen pludselig lidt senere på dagen. Her fortæller han mig, at da jeg bestilte var der ikke en kampagne på den, men det kom der lige efter vi bestilte, og der ville vi så få en gratis chromecast med. Virkelig dejlig opringning.
- Derudover havde jeg heller ikke forstand på hvilke patroner der skulle i printeren, og der tog de sig tid til at fortælle mig om ALLE de forskellige de havde, og sluttede så af med at sige, at jeg skulle købe de billigste, hvis budgettet var stramt.

2. Jeg havde fået min ledning væk til printeren i flytterodet, og da vi arbejder hjemmefra, er det bare super vigtigt, at vi kan printe hele tiden. Jeg skrev derfor til dem, og få minutter efter, skrev de tilbage, at de bare kunne sende en ny ledning til mig, da de havde massere af dem - hvis jeg skulle til at bestille nye patroner, så kunne vi gøre det i samme ombæring.

Jeg er yderst tilfreds, og hold op en god service! :-)

12. august 2019

Hold da fast. Vi bestilte et Olympia kasseapparat kl ca 15, og havde det dagen efter. Vi valgte det pga. det kommer med dansk opsætning. Super service

21. maj 2019