Mijn bestelling zou bezorgd zijn op afhaalpunt maar is nooit aangekomen. OeteldonkOnline stuurde zonder problemen de bestelling opnieuw maar helaas hetzelfde verhaal. OeteldonkOnline maakte er wederom... Se mere
Ik vind dat jullie beter aan moeten geven wanneer je je artikel ongeveer kunt verwachten,dat was nu onduidelijk en ik moest er toch een paar weken op wachten. Verder zeer tevreden over de kwaliteit!!
9 januari polo besteld. Vandaag 2 februari nog steeds niet geleverd. 2x gemaild, geen reaktie. Daarna via whatsapp contact gehad. Mail is niet ontvangen volgens hen. Vreemd want geen melding gehad en... Se mere
Ik gok dat ze mijn bestelling zijn vergeten aangezien ik direct na mijn bestelling een bevestigingmail had gehad maar nooit een tweede mailtje dat het daadwerkelijk is verstuurd. Na een week wachten h... Se mere
Emblemen | Hendrien | Hét Online Platform | 111% origineel
Holland
- oeteldonkonline.shop
Svarer typisk inden for 24 timer
Ontvangen wat ik besteld heb👍🏽
Ontvangen wat ik besteld heb👍🏽
En op de hoogte gehouden worden van de bestelling/ verzending is ook prettig.
Jullie hebben heel veel leuke emblemen…
Jullie hebben heel veel leuke emblemen en snel binnen. Top
Toch goed gekomen
Was een misverstand uiteindelijk toch goed gekomen

Besvarelse fra Oeteldonkonline
Schon embleemkes vur op m'n gruun met…
Schon embleemkes vur op m'n gruun met geel streepke overjas. Het lekt een bietje op een grune kikker met zo'n geel streep. Zo van: pas op ik zou giftig kunnen zén. En dan zunne tekst er op: GEWÔÔN VATTE.
En dat dan in Rommelgat of zo as zo vaak noar Klepbroekenbult als ook zo'n tekst: LEVE DE LOL doar henne te goan. mochte men dan vurbij lope of miskien tegen komme dur ste nog veul meer tekst op m'n jeske Dus het zou zo-mér kunne da ge zo lang kekt da ge er VERKIKKERT op wordt. en het tegen die tèèd is da ge een paasei ook al héd GEVONDEN.

Besvarelse fra Oeteldonkonline
Tussen mail van bestelling is ver…
Tussen mail van bestelling is ver panden en ontvangst zit 5 dagen. Dat is erg lang

Besvarelse fra Oeteldonkonline
snelle levering van mooi product
Ik vindt het helemaal super stuur je…
Ik vindt het helemaal super stuur je een app krijg je heel snel antwoord echt super
Bestelling en service om het op te lossen nooit gekregen
Mijn bestelling was na meer dan een week nog niet aangekomen. Na contact te leggen met Oeteldonk online vroegen ze om het adres te valideren. Mijn adres klopte, daarna niets meer gehoord en ook geen reactie gehad op de mails die ik daarna heb gestuurd. Erg jammer aangezien de bestelling om een aandenken ging van mijn stamkroeg waarvan de eigenaar was overleden, een hopje.
Product voldoet aan mijn verwachtingen
Product voldoet aan mijn verwachtingen. leuke unieke bagagelabels waardoor ik mijn koffer snel kan terugvinden
Mooie en grappige kofferlabels
Mooie en grappige kofferlabels . Weet je meteen waar de Oeteldonkers op het vliegveld zijn .
De service is prima
De service is prima. Ik werd op de hoogte gesteld dat de bestelling in productie was.
Jammer dat er geen ontwerper genoemd wordt.
Dat is mijn dochter!