OefenboekenAnmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb twee sets besteld op 24 juni en gekocht online. Ik krijg geen orderbevestiging en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb nu voor de tweede keer gemaild en geen respons. Na dit beric... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Inhoud van de oefenboeken valt tegen. Eerste derde deel van het boek bestaat uit algemene tips voor ouders in grote letters. Hoeveelheid en kwaliteit opdrachten valt tegen en sterk twijfelachtig of... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Om de overgang naar groep 5 straks soepeler te laten verlopen hebben we voor zowel rekenen als taal de vakantieboeken besteld. Sommige onderdelen zijn nog best lastig, maar dit zorgt er wel voor dat m... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een vraag over een omruiling gesteld. Het heeft even geduurd, maar het is nu gelukkig opgelost. Omdat er sprake van een miscommunicatie was heb ik een extra digitale link voor een oefenboek gek... Se mere

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

48 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fijne boeken

Fijne boeken om laagdrempelig thuis extra te oefenen. Sluit goed aan op het niveau van onze zoon. Erg blij mee!

9. marts 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat een mooie review, dank je wel.
Fijn om te horen dat de boeken goed aansluiten op het niveau van jullie zoon en dat ze prettig zijn om thuis mee te oefenen.

Leuk dat jullie er zo blij mee zijn.

Het boek Rekenen Groep 6 is een echte aanrader

In dit boek komen de onderwerpen optellen en aftrekken, getalbegrip, vermenigvuldigen & delen, breuken, verhoudingen en rekenen met maten aan bod. Ik kan je zeggen dat dit boek een gunstig effect heeft zowel op de kinderen als op mij want het is weer even een reminder hoe het allemaal ook alweer ging. Per rekenopdracht in het boek vind je 4 antwoorden om uit te kiezen en achterin het boek vind je de juiste antwoorden. Mijn tip is om een klein whiteboard ofwel wisbordje aan te schaffen met een aantal whiteboardmarkers. Zo heb je altijd een soort van kladblaadje bij de hand waardoor je de sommen stap voor stap uit kunt rekenen en verbeteren als je ziet dat het toch niet helemaal loopt zoals je gedacht had. Zelf merk ik dat het een groot pluspunt is dat het oefenboek goed open blijft liggen en een prettig formaat heeft om in te werken. Dit was onze eerste echte kennismaking met Oefenboeken.nl en ik kan het je van harte aanraden.

28. februar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat fijn om te lezen dat het boek Rekenen Groep 6 zo goed bevalt. Het is mooi dat alle belangrijke rekenonderdelen samenkomen, van optellen en aftrekken tot breuken en verhoudingen. Dat het niet alleen de kinderen helpt maar ook jou een opfrisser geeft, maakt het natuurlijk extra waardevol.

De opzet met meerkeuzeantwoorden en de uitwerkingen achterin zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen en direct feedback krijgen. De tip van het wisbordje is een hele praktische toevoeging. Stap voor stap uitrekenen en eenvoudig corrigeren helpt echt om inzicht te krijgen in de sommen.

Ook prettig dat het boek goed open blijft liggen en een handzaam formaat heeft. Dat maakt oefenen net wat comfortabeler en overzichtelijker. Wat een mooie eerste ervaring met Oefenboeken.nl.

Snelle verwerking van bestelling

De bestelling werd snel verstuurd. De kleine gaat dit weekend beginnen met het oefenen. We zijn benieuwd wat zij van de oefeningen vindt! :)

17. februar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat fijn om te horen dat de bestelling zo snel is ontvangen. Dat is altijd een goede start. Wat leuk dat er dit weekend al gestart wordt met oefenen. Spannend om te ontdekken hoe de oefeningen in de smaak vallen.

We zijn heel benieuwd naar haar ervaringen en wensen jullie alvast veel oefenplezier toe.

Team Oefenboeken.nl

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele leuke boeken die goed te begrijpen…

Hele leuke boeken die goed te begrijpen zijn. Leerzaam maar ook leuk om te doen, mijn zoontje van 5 kan er geen genoeg van krijgen.

31. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat leuk om te lezen, dank jullie wel voor deze enthousiaste review. Geweldig dat de boeken niet alleen leerzaam zijn, maar ook zo leuk dat jullie zoontje er geen genoeg van krijgt. Daar doen we het voor.

Team Oefenboeken.nl

Oefenboeken

Review – kort & krachtig:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super fijne oefenboeken voor groep 5! Zowel taal als rekenen worden duidelijk uitgelegd en op een leuke manier geoefend. Mijn kind werkt er zelfstandig in en vindt het ook nog leuk om te doen. Ideaal om thuis extra te oefenen!

26. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat leuk om te lezen dankjewel voor deze mooie review. Fijn dat je kind er zelfstandig mee kan werken en er ook plezier in heeft. Precies daarvoor maken we onze oefenboeken.

Fijne, duidelijke oefenboeken!

Wij hebben de oefenboeken "Begrijpend lezen" Deel 1 en 2 ontvangen voor onze dochter. Ze is er nog wat jong voor, maar vind het erg interessant. Ondanks dat ze zelf nog niet kan lezen, kan ze, als wij het voorlezen, wel al antwoorden geven op de vragen. Het geeft haar wat extra uitdaging en dat heeft ze zeker nodig en vind ze bovenal erg leuk!

22. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat fijn om te horen dankjewel voor het delen. Leuk dat jullie dochter er nu al interesse in heeft en dat ze ondanks haar leeftijd zo enthousiast meedoet. Mooi dat de boeken haar extra uitdaging geven en vooral dat ze het met plezier doet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de producten van…

Zeer tevreden over de producten van oefenboeken.nl

20. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat fijn om te horen dankjewel voor je bericht. Super dat je zo tevreden bent over onze producten dat waarderen we enorm.

Voorbereiding middelbare school

Mooie, eenvoudige oefenboeken. Perfect voor elk jaar van de basisschool. Een handige manier om je kind voor te bereiden voor de middelbare school.

20. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Dank je wel voor deze fijne review. Mooi om te horen dat de oefenboeken als eenvoudig en prettig worden ervaren en dat ze helpen bij een goede voorbereiding op de middelbare school. Precies waarvoor ze bedoeld zijn. Veel succes en plezier met oefenen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over Oefenboeken

Ik ben erg tevreden over Oefenboeken. De oefenboeken zijn duidelijk en sluiten goed aan bij het niveau van mijn kind. Dankzij het extra oefenen merkt mijn kind meer zelfvertrouwen en gaat het leren een stuk beter. Zeker een aanrader voor ouders die hun kind thuis willen ondersteunen bij school.

16. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat een mooie review dank je wel. Fijn om te horen dat de oefenboeken goed aansluiten bij het niveau van je kind en bijdragen aan meer zelfvertrouwen en leerplezier. Geweldig dat het extra oefenen zo’n positief effect heeft. Bedankt voor het vertrouwen en de aanrader.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boeken voor mijn kinderen top kunnen…

Boeken voor mijn kinderen top kunnen gebruiken in de kerstvakantie, stond een leuke deal online. Dank aan oefenboeken!

3. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat leuk om te lezen. Fijn dat de boeken zo goed van pas kwamen in de kerstvakantie en extra leuk dat je gebruik kon maken van een mooie deal. Bedankt voor je enthousiaste reactie en veel plezier met verder oefenen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vond dit oefenboek erg fijn om mee…

Ik vond dit oefenboek erg fijn om mee te werken. De opdrachten zijn duidelijk en goed afgestemd op het niveau van mijn kinderen. Er is genoeg afwisseling, waardoor het leuk blijft en niet saai wordt. Zeker een aanrader voor extra oefenen thuis!

19. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat fijn om te horen dank je wel voor het delen. Mooi dat de opdrachten duidelijk zijn en goed aansluiten bij het niveau van je kinderen en dat de afwisseling het oefenen leuk houdt. Precies wat we willen bereiken. Bedankt voor de aanrader.

Top boeken

Top boeken, zoontje is er super blij mee. Hij kan veel oefenen en krijgt een hele mooie resultaat

19. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat leuk om te lezen dank je wel. Geweldig dat je zoontje er zo blij mee is en dat hij veel kan oefenen met mooie resultaten. Daar doen we het voor. Veel plezier en succes met verder leren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb volledig pakket van groep 4

Heb volledig pakket van groep 4. We zijn begonnen met begrijpend lezen maar helaas storen we ons aan vele dingen, zoals:.

Typos bijv dubbel het
Onjuiste verwijzingen
Onjuiste antwoorden in zowel de meerkeuzevragen als in het antwoordformulier
Onvolledige antwoordformulier

*** update

Er is contact gezocht, fijne gesprek. Geld retour en nieuwe versie ontvangen van een tweetal oefenboeken maar helaas niet van de betreffende boek die we hadden doorgenomen. Nog niet aan toegekomen om met de nieuwe boeken te oefenen.

4. januar 2026

Besvarelse fra Oefenboeken

Dankjewel dat je openstond voor contact. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen dan denken we graag mee en lossen we het samen op.

Top!

Wat een goede boeken! Leuke opdrachten en sluiten goed aan op de leeftijd. De levering was snel dus de kinderen kunnen er meteen mee aan de slag!

25. november 2025

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review. Geweldig dat de opdrachten goed aansluiten bij de leeftijd en dat de kinderen er meteen enthousiast mee aan de slag konden. Ook leuk om te horen dat de levering snel was. Veel leerplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in onze oefenboeken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn dochter heeft goed kunnen oefenen…

Mijn dochter heeft goed kunnen oefenen met behulp van de oefentoets boeken, heeft ze haar cijfers weten te verbeteren.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat mooi om te horen, dank je wel voor het delen van deze ervaring. Fijn dat je dochter met behulp van de oefentoetsboeken goed heeft kunnen oefenen en dat dit heeft bijgedragen aan betere cijfers. Dat is precies waar we het voor doen. Veel succes en vooral veel leerplezier gewenst.

geweldige boeken

Wij hebben alle boeken voor groep 3 besteld. Ze zijn heel snel geleverd. De service was erg goed. De inhoud van de boeken is afgestemd op de behoeften van kinderen van deze leeftijd. Ze dragen bij aan de ontwikkeling van uw kind. Wij raden u ten zeerste aan om ze te gebruiken.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Oefenboeken

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel daarvoor. Fijn om te horen dat de boeken voor groep 3 snel zijn geleverd en dat jullie de service als prettig hebben ervaren. Geweldig dat de inhoud goed aansluit bij de behoeften van kinderen van deze leeftijd en bijdraagt aan hun ontwikkeling. Dank voor het vertrouwen en voor het warme aanbevelen.

Goed klant contact

Ik moet zeggen dat als er problemen waren met mijn bestelling ze altijd berijd zijn om mij te helpen in het process ze zijn lekker duidelijk en maken het niet te ingewikkeld voor de klant

15. oktober 2025

Besvarelse fra Oefenboeken

Dank je wel voor deze fijne review. Wat leuk om te horen dat je het klantcontact als prettig hebt ervaren en dat we je goed hebben kunnen helpen wanneer dat nodig was. We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en het zo eenvoudig mogelijk te houden voor onze klanten. Bedankt voor het vertrouwen.

Rectificatie review 25-2

25-2 heb ik anoniem een review geschreven (wist niet dat het anoniem was) en kan hem nu niet meer weghalen, maar hem wel rectificeren op deze manier. Thijmen van Oefenboeken belde me net na al die tijd om eens te checken wat er toen gebeurd is. Ik had de boeken niet nodig, maar ontving blijkbaar de gestuurde mails niet. Na al die tijd heeft hij toegezegd me alsnog het geld terug te storten. Dus bij deze: super Oefenboeken, dank je wel!

9. oktober 2025

Besvarelse fra Oefenboeken

Dank je wel voor deze rectificatie en voor het nemen van de moeite om dit te delen. Wat fijn dat we alsnog contact hebben kunnen krijgen en dat het opgehelderd is wat er destijds is misgegaan. Goed om te horen dat alles nu naar tevredenheid is opgelost. We waarderen je openheid en vertrouwen enorm.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eerder heb ik een review geschreven en…

Eerder heb ik een review geschreven en 1 ster gegeven, omdat ik erg geschrokken was van de slechte kwaliteit van de oefenboeken. Wij hadden de zomervakantie variant om te oefenen met rekenen van groep 6 naar groep 7.
Na de review werden wij gebeld, dat het niet had mogen gebeuren, dat wij de oude boeken toegestuurd hadden gekregen en dat ze veel verbeteringen hadden doorgevoerd. Het is netjes opgelost door geld terug te storten en de nieuwe variant oefenboeken toe te sturen. Deze hebben wij echter nog niet kunnen oefenen. Het doel was om juist de zomervakantie te gebruiken om bij te spijkeren.
Wel werd gevraagd of wij na het toesturen van de boeken en het terugbetalen van het geld de review wilde verwijderen. Ik heb toen aangegeven dat ik er naar zou gaan kijken, maar doordat ik niet meer heb kunnen oefenen had ik dat nog niet gedaan. Vervolgens ben ik een aantal keer gemaild en gebeld en geappt of ik er al aan toe gekomen was de review te verwijderen. Op een nette manier, maar het voelt wel dwingend. Ik kies er nu voor om mijn eerdere review te laten staan, maar voor het terugbetalen en het toesturen van nieuwe boeken en het goed willen oplossen geef ik ze vier sterren. Over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen.

28. september 2025

Besvarelse fra Oefenboeken

Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke toelichting. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit zo duidelijk te beschrijven.

Het klopt dat je in eerste instantie een oudere variant hebt ontvangen en dat dit niet had mogen gebeuren. Fijn dat we dit destijds samen hebben kunnen oplossen door het bedrag terug te storten en de vernieuwde boeken toe te sturen. Jammer om te lezen dat het oefenen in de zomervakantie daardoor niet meer is gelukt, want dat was juist het oorspronkelijke doel.

Wat betreft het contact daarna begrijpen we je gevoel. Het is nooit onze bedoeling om dwingend over te komen. We nemen feedback serieus en proberen reviews vaak op te volgen om te kijken of alles naar tevredenheid is opgelost, maar jouw ervaring nemen we hierin zeker mee.

Dank je wel voor je nuancering en de vier sterren voor de manier waarop het is afgehandeld. Mocht je in de toekomst alsnog vragen hebben over de nieuwe boeken of ergens tegenaan lopen, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht

Snelle levering!
Zeer weinig opdrachten zeker in verhouding met de kosten. Maar het aller slechtste is dat er antwoord bladen van een verkeerde groep inzitten! Ik verwacht mijn geld terug.

26. september 2025

Besvarelse fra Oefenboeken

Dank je wel voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de inhoud van de boeken.

Gelukkig was de levering wel snel.

Echter willen we dit graag zo snel en netjes mogelijk voor je oplossen. We kunnen je bestelling alleen niet herleiden op basis van deze review. Wil je ons daarom mailen via contact@oefenboeken.nl
met je bestelnummer of de gegevens waarmee is besteld. Dan kijken we direct met je mee en zorgen we voor een passende oplossing, zoals vervanging of terugbetaling.

Team oefenboeken.nl

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.