Snelle levering op vakantieplaats en zeer kompleet met uitleg erbij . Was voor ons zeker de moeite om dit bij Obelink te bestellen.
Op tijd geleverd het product is van goede kwaliteit zoals er beloofd werd...patio heel mooi mooie tekening gemakkelijk te onderhouden onze 2 koningpoedels vinden het ook geweldig om op te liggen..... Se mere
Alle producten voldoen aan de verwachtingen. Duidelijk bestelbaar, voldoende informatie op de website enz.... Zeer snel geleverd als gewoonlijk bij Obelink en zeer degelijk verpakt zodat er geen sc... Se mere
Levering werd in 2 pakken verstuurd, pas de dag nadat pakket 1 (mooi op de aangekondigde tijd) was toegekomen kreeg ik bericht dat een 2de pakket onderweg was. Ook dit werd netjes op het aangekondigd... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Snelle levering
Snelle levering. Spijtig maar de haakjes pasten niet. Dus moeten terugsturen. Inmiddels onze aankoopsom terug ontvangen. Dank U.
Zoals altijd snel geleverd en goede…
Zoals altijd snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering en goed verpakt.
Vlotte levering en goedkoper dan elders.
Vlotte levering en goedkoper dan elders.
Enormes Sortiment
Enormes Sortiment, genaue Beschreibung der Produkte, einfache Bestellung und sehr schneller Lieferservice.
Lasst lieber die Finger davon
Lasst die Finger davon. Ware bestellt.
Anfang Juli. Rücksendeantrag zog sich bis Anfang August. Jeden Tag geschrieben und angerufen. Nichts passiert. Anfang August konnte ich die Ware endlich zurückschicken. Ware dort vor über einer Woche eingangen und immer noch kein Geld. Nur Ärger, wenn man etwas zurückschicken möchte. Nie wieder!!!
Twee nachten op geslapen en overdag…
Twee nachten op geslapen en overdag hebben we hem als zetel gebruikt.
Perfect geslapen
Apparaat is prima jammer dat er geen…
Apparaat is prima jammer dat er geen Nederlands talige handleiding bijgevoegd is.
Goed en correct geholpen geweest i.v.m
Goed en correct geholpen geweest i.v.m. een gemeld
probleem
Snel betaald,snel geleverd 👍
snelle levering
snelle levering - goede communicatie - zeer duidelijke website met voorkeursselecties
Is sterker dan de originele tafel.
DPD zou vandaag leveren
DPD zou vandaag leveren, was iemand thuis, DOCH niemand aangebeld noch pakje in onze dropbox voor de poort gedaan.
TE LUI om uit camionette te komen DPD.
Gelieve terugstorting betaling, koop alles elders wel, wat een amateurisme !!
Hier vindt je alles voor de camper en…
Hier vindt je alles voor de camper en zoals steeds scherp geprijsd
Goede levertijd en zeer stevig en…
Goede levertijd en zeer stevig en veilig product.
Bestellen
Goede service vlot leveren en in het bijzonder de waarborg nakomen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ruim aanbod kampeerspullen aan…
ruim aanbod kampeerspullen aan interessante prijzen, veel uitleg op de website en prima klantendienst voor als er toch eens iets misloopt. al verschillende keren besteld en steeds een aanrader.
Geleverd volgens timing en correct
Geleverd volgens timing en correct. Misschien was de verpakking wel een beetje te groot. De doos had dan opgevuld kunnen worden met plastiek bubbels. Dat had het rammelen kunnen verdoezelen.