We hebben de Isa stone tafel set gekocht. We zijn zeer tevreden, zowel over de contact per app, als de behulpzaamheid in de winkel, als de service. Tafels waren pre order, maar zijn exact binnen de... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De 3e grote plant in vaas besteld en wederom fantastisch 🤩. Prachtige schelpenpot en de bloemen lijken gewoon echt. Daarnaast weer topservice de bezorger was zo vriendelijk mij even te helpen naar mi... Se mere
Helaas nog steeds niet tot oplossing gekomen vanaf december maand. Elke keer late mails gekregen, omdat er een beschadigde tafel is afgeleverd had ik liever als klant een nieuwe tafel gekregen zonder... Se mere
We zagen leuke spullen op de site maar besloten toch naar hun showroom te rijden alvorens iets te bestellen. Wat een leuke gastvrije meneer die ons heeft geholpen bij het uitzoeken van een stoel. Toev... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
OAZA Home is een woonwinkel met prachtige luxe meubels, banken, bedden, verlichting en woondecoratie. Al onze producten zijn mooi te verwerken in een luxe interieur. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en leveren in heel Nederland, België en Duitsland.
Kontaktoplysninger
Maanderweg 12D, 6711 ND, Ede, Holland
- +31 6 86337271
- Info@oazahome.nl
- oazahome.nl
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Echt een heel fijn bedrijf
Echt een heel fijn bedrijf! Spullen omgeruild was geen probleem en de bezorgers waren vriendelijk en de cinewall netjes gemonteerd! Heel blij mee!
Aanschaf eettafellamp
Via internet een mooie lamp gezien. Vervolgens zijn we in de winkel gaan kijken en hebben we de lamp aangeschaft/besteld. Levertijd zou binnen twee weken zijn. De lamp kwam na een week al binnen. Een klein probleem met een fitting en dit hebben wij gemeld. Dit is voor ons naar wens opgelost.
Reactietijd wanneer je een mail stuurt is wat langer, maar er wordt gereageerd.
Via de website zag ik mooie…
Via de website zag ik mooie windlichten. Twijfelde even over de levertijd. Via de website contact gelegd Via de app en mijn vragen werden snel beantwoord en mijn product werd snel Verzonden. Dus erg tevreden over mijn aankoop.
Snelle levering en echt een prachtige…
Snelle levering en echt een prachtige lamp geleverd gekregen. Een echte eye-catcher in de woonkamer.
Niet tevreden over de salon en eettafel
Niet tevreden over de levertijd, tafels en service. Bij klachten wordt er niet meegedacht in oplossingen. Daarnaast komen de showroomproducten niet overeen met wat uiteindelijk geleverd wordt wat betreft materiaal, kleur en dikte blad. Dit schept verkeerde verwachtingen en is teleurstellend. Ik raad deze winkel niet aan, zonde van mijn geld.
Ik heb een super mooie japandi lamp…
Ik heb een super mooie japandi lamp gekocht erg tevreden ermee!
Prachtige 8 bollen lamp gekocht
Prachtige 8 bollen lamp gekocht. Precies zoals op de foto. Kwaliteit van de lamp is top. Bezorging super geregeld en alles goed verpakt.
Je koopt een tafel wat geleverd word…
Je koopt een tafel wat geleverd word met fabrieks fouten kwa hout en kleur fotos worden gedeeld maar deze bedrijf is eerder benieuwd naar de dozen die de koerier levert ook foto’s van gestuurd wat hun namelijk zelf al hebben want een koerier is verplicht foto van afgeleverde dozen te leveren is misleidend voor klanten achteraf de poten van de tafel laat binnen 1maand los en deze bedrijf geeft aan dat wij aan de wettelijke termijn niet aanhouden Lol klacht bij consumenten bond volgt en gelukkig heb ik rechtsbijstand hier laat ik het zeker niet bij deze bedrijf heeft eigen regels maar gelukkig werkt het in Nederland niet zo dus wees gewaarschuwd en nee ze denken alleen me in hun eigen voordeel 50€ cashback en of 75€shop tegoed en nog aangeven ondanks deze bedrijf zegt dat wij te laat zijn met wat?? Is niet eens 2maanden overheen en de geleverde tafel bladerd al los van alle andere mankementen ik heb alles weer is de doos gedaan ik begrijp dat het retouren er van jullie dubbel kost maat dat is gelukkig mijn recht links om rechts om de wettelijke rente zal ik ook verhalen bij dit bedrijf

Besvarelse fra OAZA Home
Eettafel Rond - Bruin Marmer Kleur onderstel: Zwart Exclusief montage
Voor onze eethoek hebben we bij OAZA uit Ede een ronde eettafel van 130 cm aangeschaft in bruin marmer met een zwart onderstel.
De tafel is werkelijk prachtig en staat ontzettend chic in onze huiskamer. De kwaliteit oogt duurzaam en luxe — precies wat we zochten.
De levering was netjes geregeld; de tafel was goed verpakt en onbeschadigd. Montage heb ik zelf gedaan en met de bijgeleverde instructie was dat prima te doen. Ook nog even contact gehad via de mail om iets na te vragen, maar dat werd snel, duidelijk en vriendelijk opgelost.
Kortom: heel tevreden met zowel het product als de service!
Nu genieten we extra wanneer we gaan eten — chic, duurzaam en echt een aanwinst voor ons interieur!
Prachtige plafondlamp al heel snel…
Prachtige plafondlamp al heel snel mogen ontvangen, netjes en goed verpakt.
We hadden er losse lampen bij besteld die uiteindelijk niet nodig waren, deze teruggestuurd.
Jammer van de hoge verzendkosten, maar de communicatie en afhandeling verliep wel heel netjes.
Prachtige lamp boven eettafel
Vandaag de prachtige lamp opgehangen boven onze eettafel. Of, eigenlijk 7 lampen. De lampen zijn dimbaar. De levering was prima, alles zeer secuur verpakt met plastic en piepschuim in een stevige doos. Erg blij mee!
Bestel hier NIET!!
Bestel hier NIET!!
Ik heb een tv-meubel besteld omdat het product op voorraad zou zijn. Na betaling werd dit ineens aangepast naar 3 weken levertijd. Inmiddels wacht ik meer dan 2 maanden en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Het bedrijf is volledig onbereikbaar:
• Telefoon wordt structureel niet opgenomen
• E-mails worden genegeerd
• Via Instagram zijn ze actief, maar reageren ze nergens op
Dit voelt ronduit misleidend. Eerst lokken met “op voorraad” en zodra je betaald hebt, laten ze je volledig vallen. Geen uitleg, geen excuses, geen oplossing.
De service is schandalig slecht en totaal onprofessioneel en onbetrouwbaar!!. Als je je geld en zenuwen wilt besparen: GA HIER NIET BESTELLEN.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

Besvarelse fra OAZA Home
Lampje
Geweldig product en uitstekende service! Eén van de lampen bleek bij levering kapot, maar ze stuurden direct een nieuw exemplaar op, zelfs tijdens de drukke feestdagenperiode. De communicatie verliep vlot, de levering was razendsnel en alles werd professioneel afgehandeld, ik ben zeer tevreden over deze winkel
Hele mooi lamp
Hele mooi lamp! Makkelijk te monteren. Snelle levering! Erg blij mee!
Prachtige lamp
Prachtige lamp mogen ontvangen! Snel geleverd & goed verpakt! Bedankt!
Per abuis was de verkeerde kleur lamp geleverd. Na retournering, de dag erna de juiste lamp alweer onderweg. Top.
Ik heb me tv meubel besteld
Ik heb me tv meubel besteld, en vind het heel erg mooi en ook kwalitatief. Ze waren heel klantvriendelijk en de bezorging geschiedde een week na de bestelling. Ze sturen ook een sms een dag van te voren voordat ze het voor me hebben geleverd. Ben super blij met mijn aankoop.
De kandelaars zijn werkelijk prachtig.
De kandelaars zijn werkelijk prachtig.
Wat een sfeer brengen deze !!!
Zeer snel geleverd.
Kortom prima ervaring.
Netjes en optijd bezorgd.
Goed en vriendelijk geholpen in de…
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel met het uitzoeken van een eettafel. Ook goede service betreffende de levering van de tafel (kon pas na een bepaalde datum ontvangen worden, dit was geen enkel probleem). De tafel is zeer netjes afgeleverd, vriendelijke bezorgers.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.