Après avoir été au magasin pour choisir mon vélo et mon devis en mains j'ai ouvert l'application o2o . J'ai photographié le devis et complété les informations. Mais j'ai tiqué parce que mon nom ni m... Se mere
Ben zeer goed geholpen door de medewerkers. Mijn leasecontract loopt bijna af. Mijn fiets wordt opgehaald door Decathlon. Had een probleem dat fietsslot uit mijn zak is betaald en had naar hun ge... Se mere
Voor de hand liggende en gebruiksvriendelijke website en bestelsysteem. Alle documenten zijn makkelijk terug te vinden en alle communicatie verliep vlot. Het zou handig zijn mocht er een bepaald... Se mere
Alles duidelijk waardoor het proces zeer vlot verloopt. Geen complexe processen, to the point en alles wijst zichzelf uit. Extra informatie is mooi meegenomen.
Fietsleasing via het werk? Bij o2o Bicycle Leasing kennen we de fiets als geen ander. Met onze slimme tools helpen we werkgevers, werknemers en fietshandelaars vlot op weg om met fietsleasing van start te gaan. Zo stimuleren we een toegankelijke, goedkope en duurzame mobiliteit in Belgische organisaties. Samen altijd #wijsopweg!
Burggravenlaan 31, 9000, Gent, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Fijne aangename en correcte ervaring. Alles verliep vlot. Het is me niet volledig duidelijk wanneer ik juist op onderhoud met de fiets moet gaan. Maar dat ligt waarschijnlijk aan mij, zal wel ergens in de gekregen documentatie staan.

Besvarelse fra o2o Bicycle Leasing
Heel moeilijk om de papieren in te vullen om de fiets te leasen en de papieren voor de fiets in ontvangst te nemen hebben lang op zich laten wachten waardoor ik 2 weken te voet kon gaan werken omdat ik mijn huidige fiets verkocht had en de nieuwe niet op de beloofde dag kon gaan halen
ik vind dat de administratie veel tijd in beslag neemt.Jullie leggen het wel goed uit maar het ontbreekt ons aan tijd om dit deftig uit te zoeken en in orde te brengen (ben er eind augustus mee gestart en heb het dikwijls moeten onderbreken omdat er dringende taken voor mijn job tussenkwamen). De administratie zou zeker moeten vereenvoudigd worden.

Besvarelse fra o2o Bicycle Leasing
zeer goede ervaring maar het online-systeem blijft een moeilijk gegeven om alles van gegevens in te vullen om tot de effectieve bestelling te komen.
Vlotte en correcte afhandeling van de fietsleasing.
Heel vlot geregeld met de fietsenwinkel. Heel veel en duidelijke communicatie.
Uitstekende ervaring!
Van A tot Z alles duidelijk, je kan perfect volgen aan welke stap je zit en wat je nog in orde moet brengen. De opvolging en de duidelijke communicatie zijn sterke eigenschappen. Ondertussen ben ik trotse eigenaar van mijn leasefiets en heb ik er al enkele veilige kilometers opzitten.
Altijd de correcte informatie gehad.
Fiets stond op de gepaste tijd klaar
Veel info gehad van de dealer omtrent de verzekering
Alles is prima verlopen. Het afhalen is ook kunnen gebeuren op afgesproken datum.
Liep duidelijk, vlot, niet te veel mails. Fijne communicatie
ik heb me zelf weinig zorgen moeten maken om het rond te krijgen. alles werd door jullie geregeld van zodra ik mijn aanvraag heb gedaan. was iets niet juist werd me dit onmiddellijk gemaild zodat het kon rechtgezet worden.
hartelijk dank hiervoor