Vandaag, M3C dagcursus gehad in Groningen van Nuvrachtwagen.nl Het was een enorm fijne dag, Met de fijne uitleg en de goede tips ben ik in een keer geslaagd voor mijn Module 3. Van binnenko... Se mere
In eén ochtend door 300 vragen, goed uitgelegd incl. 'ezelbruggetjes' en mogelijke valkuilen (denkfouten). Ik stond 20 minuten later buiten het CBR, geslaagd! Bedankt nuvrachtwagen.nl
De dag cursus was het 100% waard, ik merkte alleen wel op dat er regelmatig theoretische fouten zaten in de stof van de online cursus. Je moet dus wel goed nakijken of de info klopt in de online uitl... Se mere
Topcursus, direct geslaagd! Vandaag de theoriecursus RVM1-C gevolgd bij nuvrachtwagen.nl en ik ben supertevreden. De les was duidelijk, goed opgebouwd en alle belangrijke onderwerpen werden uitge... Se mere
Nuvrachtwagen help jou met het behalen van je vrachtwagen Theorie en je NIWO opleidingen, op een snelle effectieve en simpele manier. Dit doen we zonder voorleren of enige boeken. Binnen 1 dag. Bij Nuvrachtwagen.nl hoef je niet wekenlang of dagenlang te leren voor je examen. We houden het simpel duidelijk en alles wordt verteld in een Jip en Janneke taal. Indien je moeite hebt met leren of geen tijd hebt om zelf te leren voor je vrachtwagen theorie of NIWO opleidingen ben je bij ons bij het juiste adres.
Verrijn Stuartlaan, 2288EL, Rijswijk, Holland
- 085-0645389
- info@nuvrachtwagen.nl
- nuvrachtwagen.nl
Aanradertje!!
Top! Alle 3 de modules in 1 keer gehaald! Echt een aanrader
Super erge aanrader
Super erge aanrader alle 3 de modules van de vrachtwagen hier bij nuvrachtwagen gedaan alles in 1x gehaald smorgens word alles er ingestampt en doorgenomen smiddags examen werkt super zeker een aanrader allemaal
Dankjewel nuvrachtwagen voor de cursussen
Super top
Super top, word goed erin gehamerd en proffesioneel aandacht. Alles gehaald zeker een aanrader
Top cursus
Top cursus, goede duidelijke uitleg en voor alle modules geslaagd. Aanrader
Mijn derde en laatste certificaat ook…
Mijn derde en laatste certificaat ook bij jullie gehaald zoals ook bij de eerste twee in 4 uurtjes tijd klaar gestoomd voor het examen was en ben er nog steeds van overtuigd dat ik dit over tien jaar niet gehaald had met zelf studie nog maals bedankt
Soraya gaf een goeie uitleg
Soraya gaf een goeie uitleg, duidelijk, topbedrijf!
Op zeer korte termijn een afspraak
Op zeer korte termijn een afspraak, duidelijke uitleg door Hellen en examen was een eitje
👍👍 top bijles gehad
Top gegaan
Top gegaan
Super personeel (Hellen)
Was goed, super geregeld
Geslaagd met 6 foutjes🥳🥳🥳
In 1 keer gehaald na de fantastische…
In 1 keer gehaald na de fantastische uitleg! Sppr bedankt voor deze fantastische service
ook voor module 3 geweest ook weer in…
ook voor module 3 geweest ook weer in 1x makkelijk gehaald. top cursus
Toppers
De informatie die je krijgt is erg goed je gaat goed voorbereid naar het examen
Echt top dit
Zonder had ik het niet gered
Nogmaals bedankt
Goede duidelijke uitleg.
Dank je wel Hellen voor de duidelijke…
Dank je wel Hellen voor de duidelijke uitleg
Aanrader voor mensen met dyslexie maar ook zonder dyslexie
Aanrader voor mensen met dyslexie! En zonder natuurlijk ook
Ik heb deze cursus gekozen vanwege mijn dyslexie en ben erg tevreden. De uitleg was simpel en duidelijk, zonder moeilijke woorden. Belangrijke punten werden vaak herhaald, wat helpt om alles goed te onthouden. Zeker een aanrader!
Zeer duidelijke uitleg
Zeer duidelijke uitleg . Top lesgever . Echt aanrader!!
Doelgericht Trainen NIWO
Nuvrachtwagen.nl bedankt voor de fijne doelgerichte trainingen voor de cursus NIWO.
Dankzij jullie hulp en kennis door alles in klare taal uit te leggen is het mij gelukt om de cursus positief af te sluiten en de behaalde doelen te halen.
Ali, Tarik&Jeremie jullie zijn TOPPERS.
Gr Erwin,