Vandaag, M3C dagcursus gehad in Groningen van Nuvrachtwagen.nl Het was een enorm fijne dag, Met de fijne uitleg en de goede tips ben ik in een keer geslaagd voor mijn Module 3. Van binnenko... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In eén ochtend door 300 vragen, goed uitgelegd incl. 'ezelbruggetjes' en mogelijke valkuilen (denkfouten). Ik stond 20 minuten later buiten het CBR, geslaagd! Bedankt nuvrachtwagen.nl
De dag cursus was het 100% waard, ik merkte alleen wel op dat er regelmatig theoretische fouten zaten in de stof van de online cursus. Je moet dus wel goed nakijken of de info klopt in de online uitl... Se mere
Topcursus, direct geslaagd! Vandaag de theoriecursus RVM1-C gevolgd bij nuvrachtwagen.nl en ik ben supertevreden. De les was duidelijk, goed opgebouwd en alle belangrijke onderwerpen werden uitge... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Nuvrachtwagen help jou met het behalen van je vrachtwagen Theorie en je NIWO opleidingen, op een snelle effectieve en simpele manier. Dit doen we zonder voorleren of enige boeken. Binnen 1 dag. Bij Nuvrachtwagen.nl hoef je niet wekenlang of dagenlang te leren voor je examen. We houden het simpel duidelijk en alles wordt verteld in een Jip en Janneke taal. Indien je moeite hebt met leren of geen tijd hebt om zelf te leren voor je vrachtwagen theorie of NIWO opleidingen ben je bij ons bij het juiste adres.
Kontaktoplysninger
Verrijn Stuartlaan, 2288EL, Rijswijk, Holland
- 085-0645389
- info@nuvrachtwagen.nl
- nuvrachtwagen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De uitleg van Jeremy is erg duidelijk
De uitleg van Jeremy is erg duidelijk, waardoor het examen een stuk eenvoudiger wordt.
Het blijft natuurlijk goed lezen, maar een goede uitleg werkt zeker mee.
Helemaal top
Helemaal top. Perfecte uitleg. Nuttige tips. En in 1 x geslaagd. Aanrader.
Niet twijfelen maar doen!
Bijzondere ervaring, ik dacht het kan niet zo zijn dat dit lukt maar liever lui dan moe ging ik het proberen… module 1 na 1 ochtend. Geslaagd. Module 2 na 1 ochtend. Geslaagd. Op naar module 3 met deze toppers!
Super les methode voor de niwo goed…
Super les methode voor de niwo goed opletten en vragen als je niet weet in 1 keer slageb
Super cursus
Ik heb nu de 1en2e module gehaald voor de vrachtwagen in 1x nu alleen module 3nog halen. De cursus is leuk ze zeggen alleen de belangrijkste dingen en dingen die je niet nodig hebt worden ook niet benoemd zodat het je niet in de war kan brengen. Je kan ook online oefenen wat ik persoonlijk fijn vind in plaats van uit een boek en je kan ook oefen examens maken.
Ik zou zeggen zeker een aanrader om je theorie te halen
Super tevreden ben niet een hele goede…
Super tevreden ben niet een hele goede leerling maar dankzij Soraya onze instructrice van vandaag toch geslaagd geeft goed en duidelijk les behandeld alle punten die je moet weten super bedankt Soraya ga zo door en nuvrachtwagen ook bedankt 🙏
Duidelijk
Super goede uitleg en duidelijk. Geen lange verhalen gewoon zoals het is.
Topcursus, direct geslaagd
Topcursus, direct geslaagd!
Vandaag de theoriecursus RVM1-C gevolgd bij nuvrachtwagen.nl en ik ben supertevreden. De les was duidelijk, goed opgebouwd en alle belangrijke onderwerpen werden uitgebreid behandeld. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen, en alles werd helder uitgelegd. Dankzij deze cursus voelde ik me goed voorbereid en ben ik dezelfde dag nog geslaagd voor mijn examen! Zeker een aanrader voor iedereen die zijn theorie in één keer wil halen!
Kishan bedankt 💪🏼💪🏼
komt afspraken niet na
laten mensen afspraak maken bevestigen tot deze door gaat en nu 4 dagen voor examen laten ze deze cursus niet doorgaan waardoor ik als cursist in problemen kom omdat ik het gehaald moet hebben voor een bepaalde datum
Duidelijke Curcus, gegeven door een fijne instructeur
In de 1e keer geslaagd voor toets 1, echt Top!
Een duidelijke uitleg en de belangrijkste dingen besproken! De rest moet je gewoon al weten als je een rijbewijs hebt. Nogmaals dank, en heb me inmiddels opgegeven voor deel 2.
Ik spreek niet zo goed Nederland maar…
Ik spreek niet zo goed Nederland maar nuvrachtwagen is de best en duidelijk m1 n m2 geslaagd bij dagcursus dank jullie wel
Perfecte cursus
Tijdens de cursus word er heel veel aandacht besteed over de dingen die je moet weten. Ook de pauzes en de manier van het les geven zijn perfect.
Dagcursus
Het heeft mij wel geholpen om een dagcursus te doen voor de vrachtwagen theorie
Top cursus bij Nuvrachtwagen!
Wat een top cursus bij Nuvrachtwagen! De trainers zijn super chill en weten waar ze het over hebben. Alles werd lekker duidelijk en praktisch uitgelegd. echt een aanrader!
Helder, duidelijk met humor
Duidelijke uitleg, vriendelijke en humorvolle opleiders. Mocht ik weer een theoriecursus nodig hebben, dan graag weer bij dit bedrijf.
Het was beste om hier de cursus te…
Het was beste om hier de cursus te volgen en alles werd heel duidelijk gedaan zoals de afspraak, iedern die wilt de cursus volegen niet missen, zouw niet betere wensen.
Super goede instructie ze weten echt…
Super goede instructie ze weten echt waar ze het over hebben en begeleiden je prima naar het examen toe
Toppertje!
Goede uitleg en in een keer gehaald