Kære alle som påtænker at benytte sig af Novoslim´s tilbud. Lad være, de trækker uden varsel via dine indtastede data penge fra dit betalingskort. Eneste løsning er at spærre betalingskortet... Se mere
Er man nysgerrig på at prøve vidunderpillerne fra NuvoSlim, er man allerede godt på vej til at blive franarret store summer. Prøver man også Lysocleanse, bliver man uvidende tilmeldt et abonnement, hv... Se mere
Det såkaldte "risikofrie tilbud" om billige prøvepakker er humbug. Man binder sig til fast abonnement til over 600 kr om måneden. Jeg har været så heldig at få nogle af mine penge tilbage, men ikke de... Se mere
Betalte 2x35kr for 2 prøvepakker med slankepiller - de virkede ikke en dyt ! Blev herefter trukket for 600 og 625 kr. uden at modtage flere piller. Skrev til dem at prøvepillerne ikke virkede og je... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
HAVREGRØD DET NÆSTE LANGE STYKKE TID
Hej. Ja, jeg faldt også i...
Nogle der har succes med at få pengene tilbage?
Evt. via en insigelse? Hvis ja, hvad her i så skrevet i den?
Jeg er ret bange for at jeg aldrig ser skyggen af mine penge igen, fordi at banken sikkert mener at jeg ikke har læst det med småt..
Er der nogle som kan hjælpe?
Med Venlig hilsen
Den fattige studerende
Julie
Lad være med at prøve. Det er et fup og svindenfirma fra ende til anden
Her er min bekendelse. Jeg skulle lige prøve, men det virker ikke. Tilmed trækker de 625 kr. på min konto 14 dage efter at jeg havde bestilt prøvepakken, skønt jeg intet havde bestilt. Eller prøvet af. Lad være med at prøve. Det er fup og svindel.
Svend Nygaard, Silkeborg
De stjæler ens penge et svindelfirma
Jeg hoppede også i med begge ben, prøver om det er muligt af anmelde dem til politiet
SVINDEL - FIRMA
de hæver penge fra din konto sådan bare, så jeg mener at det er en politi-anmeldelse meget hurtigt, så firmaet kan blive stoppet øjeblikkeligt.
Fup Købe
Anders Truelsen Sønderjylland.
Ja ja jeg gik også i deres fælde med at købe Nuvoslim, det har koste mig 2x635kr men har nu spærret min konto, håber at vi kan få Operation x til at se på denne sag.
Jeg gamle fjols, ved gud de gør mig rasende, så en halv stjerne kan ikke engang gøre det
Ja jeg var også så dum at hoppe på den prøvepakke, og har før jul fået hævet først 625 kr så 300 og nu senest i fredags 660 kr uden overhovedet at modtage noget produkt
De har hævet fra mit kort nu på 3 gang, og jeg har måttet lave en indsigelse så banken trak pengene tilbage, for skønt jeg har to mail med bekræftelse på jeg opsiger mit abb, så hæver de stadig og forskellige beløb så nu har jeg måttet spærre mit kort og går og venter på det nye. Jeg har ringet derind flere gange og første gang talte jeg også med den engelsktalende mand men de sidste to en gebrokkentalende kvinde der bedyrer det er en fejl, jeg har kontaktet politiet, og bankens supportafdeling og som sagt som sidste foranstaltning bekostet 100 kr på et nyt kort, så kan de da ikke længere hæve.Men jeg vil da bestemt tænke mig om en ekstra gang før jeg handler mere på nettet
Hoppede også i deres l.... fælde:-(
Der burde være noget for under en stjerne... bliver samtidig gal på mig selv at jeg var så dum at tro på det... og nu trækket de penge af min konto ligesom ved rigtig mange andre godtroende mennesker. Kortet er hermed spærret. De skal ikke have flere af mine penge!!! Har meldt dem til operation x... så gerne flere gjorde det så der kom list spot på dem.
Hjælp
Hvis man har spærret sit kort, kan de da ikke hæve nogen penge fra det, vel??
Mundtlige Aftale omkring udmeldelse overholdes ikke selv om dette bekræftes på mail fra nuvoslim
Sikke en gang fup , de er bestemt ikke til at regne med ,aftale omkring udmeldelse via tif og mail overholdes ikke, trods trods bekræftigende samtale.
På senere mail vil de kun betale delvis tilbage hvis jeg tilbage sender et produkt jeg allerede har betalt for.Frækheden har ingen grænser opdager der godt en uge senere igen har trukket, Nu er de så også holdt op med at svare på tlf /mail
Har lukket min konto og lært at hjemme sider skal tjekkes meget bedre,evt også via trustpilot. De burde virkelig belæres og straffes .
Georg
Dette er da guf for OPERATION X!!!!!
Hold kææææft hvor havde jeg li mit hovede der. Jeg faldt for den lovende annonce som hele tiden poppede op på min facebook. Måtte bare prøve og først da jeg opdagede 2 træk på min konto, 300 og 187,50 kr tænkte jeg Neeeeeeeej, f...!!!!!
Dette var den første side jeg kom ind på da jeg søgte nuvo slim. Skulle måske have tjekket deres hjemmeside først men det kan jeg kun takke migselv for. Er stor tilhænger af operation X og var ganske sikker på at jeg aldrig ville falde for den slags svindel...meeen.
Jeg har også prøvet at ringe og efter 17 min kom jeg igennem til en mand som talte engelsk og forstod ikke hvad jeg sagde. Forbindelsen var rigtig dårlig men jeg fik opgivet mit kundenr og så pludselig forsvandt han helt.....grrrrrr. Meega frustrerende.
Jeg har også spærret mit kort og sendt mail om at jeg gerne vil opsige min ordre hos dem da jeg ikke har modtaget produktet samt ekstra opkrævning af betaling udover de 2x 35kr til forsendelse. Har opgivet at se mine penge igen. Det skræmmer mig at her er en som skriver at de har hævet penge efter kortet er spærret. Kan de det? Banken siger nej.
Dette er da guf for operation X? Eller drukner Danmark i denne slags svindel så det ikke længer er interessant nok. Gad virkelig godt se de mennesker som står bag dette blive taget, stoppet og straffet....
Maria
Ps. Kom desværre til at trykke på 1 stjerne men den var en fejl. 0 fra mig 😠
slemt fusk
jeg bestilte begge produkter, og lige da jeg havde sendt bestillingen fortrød jeg, jeg sendte hurtig en mail om at de skulle afmelde mig med det samme, jeg fik svar med det samme om at de havde meldt mig ud, nu kan jeg se at de 2 gange har hævet på min bank konto, kan ikke forstå at de kan hæve på min konto uden jeg acceptere det i banken. Nu har jeg skrevet til dem at de bliver politi anmeldt hvis de ikke straks sætter mine penge ind igen.
fuskeri
Jeg vil bestemt ikke anbefale dette til nogen.
Jeg var i et øjebliiks uopmærksomhed dum at bestille de to risokofrie prøver til kr 35 stk og først bagefter opdager jeg det er det rene fusk. Jeg forsøger at ringe til dem men får af vide at der ingen abbonent er til dette nummer. har nu skrevet en mail til dem og har fået spærret mit kort. PAS PÅ.
er spændt på at se om pillerne overhovedet kommer
svindelfortagende
Jeg bliver bombarderet af reklamer om en slankekur "piller til fedtforbrænding" , prøvepakke 36 kr, venter 14 dg, og modager så 2 pille dåser, NuvoSlim & LYSOCLEANSE,,, har ikke åbnet dem endnu. D. 2. jan. opdager jeg at firmaet har trukket mig for 625, kr. ..... for indberettet til min bank der spærrer kortet, men i dag d. 3.jan. har LYSOCLEANSE så trukket 600,kr,
Jeg fortryder den handel, vil gerne retunere og have mine penge igen, jeg har kun min folkepension og i januar falder alle de store udgifter, men firmaeet er ikke til at komme i kontakt med.
Banken advarer imod dem, har mange lignene tilfælde.
J. Schou Ishøj
FUP OG SVINDEL
Jeg er blevet trukket 625,- kr. på min konto, selvom det FANTASTISKE tilbud hed: 2 pakker hvor kun porto skulle betales… = 2 x 35,- kr.
Jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre at svindle sådan???
TOTALLY NOT OK
DET LIGNER BEGRAGERI
DEN 20/12 2013 BLEV DER HÆVET KR. 625,- PÅ MIN KONTO, SKØNT JEG END IKKE HAVDE MODTAGET PRØVEN TIL KR. 35,-. DEN ER SIDEN KOMMET, MEN IKKE DEN DYRE, MAN FØRSTE OPDAGEDE PRISEN PÅ, DA PENGENE VAR HÆVET, OG MAN IKKE HAVDE HAFT EN CHANCE FOR AT AFBESTILLE!
JEG HAR NATURLIGVIS SPÆRRET KORTET.
MORAL ER VIST IKKE ET ORD, DETTE "FIRMA" KENDER TIL.
OLAV DEGN-ANDERSEN
FLINTEBAKKEN 4
DK-5560 AARUP
Spær din konto
Spær din konto øjblikkeligt hvis du har bestilt noget fra dem. Hvis de allerede har hævet noget så ring til din bank og få spærret kontoen for at forhindre yderligere hævlninger. De kan dybest set hæve hvad de vil fra din konto. Efter din konto er spærret, skriver du til dem og beder dem om at returnere pengene, du har altid 14 dages fortrydelse ved køb på nettet, så du behøver ikke at være bekymret for hvad de skrev for noget sludder på hjemmesiden. Sørg for at gemme mailen som dokumentation for at du har bedt dem om at sende penge retur. De har 14 dage til at svare/returnere pengene, hvorefter du laver en indsigelse mod hævningen i din bank, hvis du har nordea kan du gøre det fra netbank, sikkert også hos andre. Du får dine penge retur efter nogle måneder - minus selvrisiko som er nogle hundreder kr.
Fup! Hold jer væk fra Nuvoslim og Lyso Cleanse
Annoncerne dukkede op alle vegne på min facebook og blev anbefalet af via mine venners profil på fb (spam)
2 prøver kan ikke gøre harm (tænkte jeg) og til 20 kr pr., prøve, bestilte jeg disse. 4 dage efter, stod et beløb på henholdsvis 600 kr og 625 kr som reserverede på min konto. Jeg ringede til det danske nr som står på emballagen - efter 35 min. kommer jeg igennem til en gebrokken dansktalende kvinde der hæftigt insisterer på at jeg har accepteret et medlemskab. Jeg melder mig øjeblikkeligt ud, og kan kun få refunderet 70% af de to ovenstående beløber, da det fremgik af handelsbetingelserne. Jeg er så SKUFFET og ærgerlig over at de har haft adgang til min konto på så svinsk vis. Meld jer ud i en fart lige efter og hold jer væk fra dette fup firma. Pillerne har overhovede ingen virkning og pillerne er fuldstændig ens både i det ene og det andet produkt.
Nuvoslim bruger luskede metoder
Jeg var igang med at læse Jyllands Postens på nettet og der dukker en forbrugerartikkel op, som i sidste ende viser sig at være en annoce fra Nuvoslim. Beslageligvis et det for sent inden jeg forstår, at jeg er blevet fuppet til at betale 2 x 35 kr. Nu indser jeg også, at der er åbnet for en regular malkning af min konto.
Hilsen Janne Britt Povlsen, Vejle
Ren svindel annonce
Læs betingelserne i bunden af siden, og du finder ud af, at det er simpelt bedrageri, (hvis man ikke får læst den nederste del på siden, altså betingelserne.)
STOP NUVOSLIM - men hvem og hvordan ?
Det er da utroligt, at ingen eller intet kan stoppe Nuvoslim og deres bedrageriske salg og markedsføring.
Læser, hvordan den ene efter den anden - li'som jeg selv - er blevet snydt og bedraget ved at bestille den risikofri prøve, som resulterede i et uønsket abonnement og efterfølgende tyveri af kr. 625 og kr. 600 fra manges konti.
Politiet kan ikke gøre noget, jeg har anmeldt firmaet. Gad vide, hvem der så kan ?
PAS PÅ DERUDE , for nu er NUVO SLIM på banen igen på FaceBook under et nyt dæknavn. De har prøvet Single Moms m.fl., nu lokker de med total kostomlægning ved hjælp af deres svindleriske salgsmetoder. Hvis du tror på produktet, så gå endelig ind på firmaets hjemmeside, før du beslutter dig. Læs deres betingelser godt igennem. Gos påake