Nuvoslim Anmeldelser

1,2

Kære alle som påtænker at benytte sig af Novoslim´s tilbud. Lad være, de trækker uden varsel via dine indtastede data penge fra dit betalingskort. Eneste løsning er at spærre betalingskortet... Se mere

Er man nysgerrig på at prøve vidunderpillerne fra NuvoSlim, er man allerede godt på vej til at blive franarret store summer. Prøver man også Lysocleanse, bliver man uvidende tilmeldt et abonnement, hv... Se mere

Det såkaldte "risikofrie tilbud" om billige prøvepakker er humbug. Man binder sig til fast abonnement til over 600 kr om måneden. Jeg har været så heldig at få nogle af mine penge tilbage, men ikke de... Se mere

Betalte 2x35kr for 2 prøvepakker med slankepiller - de virkede ikke en dyt ! Blev herefter trukket for 600 og 625 kr. uden at modtage flere piller. Skrev til dem at prøvepillerne ikke virkede og je... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Også fuppet af novuslim

Jeg er med på vognen der får trukket penge på konto, har aldrig modtaget noget fra dem og har heller ej noget ønske herom, har sendt dem mail meN den kommer retur som fejlsendt
Hold jer langt væk fra det firma

4. februar 2014

Bedrageri

Det er totalt bedrageri og min konto er nu lænset for 3825 kr. Har nogen anmeldt dem til politiet for bedrageri, eller skal jeg være den første? Er der nogen, som har haft held med at få penge retur på den ene eller den anden måde? Har I fået penge retur efter at have sendt piller retur?

2. februar 2014

Svindelfirma

Jeg havde ringet til firmaet, da jeg havde bestilt en prøvepakke. Jeg kunne ikke aflyse pakken, men jeg fik lukket mit såkaldte abonnement dd. Desvære viser det sig at damen i røret var fuld af løgn for, da jeg checket min netbank ca. 6 uger senere, havde de trukket penge på mit kort. Mit kort er nu spærret og jeg skal gøre indsigelse i banken. Firmaet svarer heller ikke på deres mails.

31. januar 2014

Svindel firma !!!

Hvis I bliver fanget af det svindelfirma så skal I gøre følgende : send en mail til firmaet hvor I gør indsigelse mod at I har bestilt noget og forøvrigt heller ikke modtaget noget .. Derefter sender I en indsigelse til jeres bank hvor I fortæller at I aldrig har bestilt noget . Og vedhæfter mailen I har sendt til firmaet . Banken skal derefter trække pengene tilbage .. Men I skal øjeblikkeligt spærre jeres kort og have et nyt . Det er bedste råd fra pålidelig kilde . Det er vi i gang med og det skulle virke .

Må nu desværre erkende at min bank SYDBANK mener at nuvo slim overholder alle regler og at det er os som er dumme . . Tak for det Sydbank !!!!!

Svindel på høj plan

Har lige været ude for samme hændelse som tidligere kunde.
Bestilte prøvepakken og nu trækker firmaet, af sig selv, kr. 625,00.
Har lige snakket med banken - der er kun ét at gøre: SPÆR DIT KORT!!
Hjælp siger jeg bare...

Nuvoslim Svindel PAS PÅ

Ja endnu en der er blevet godt og grundigt svindlet. Har lige fået spærret mit kort, men fik at vide de ikke kan annullere de kr 625, da eg selv har godkendt købet i første omgang. Har talt med kundesupport 2 gange nu hvor de hævder at de vil sætte penge ind på kontoen, men jeg tror det ikke før jeg ser det. De får lige et par dage. Ved så ikke om de kan sætte penge ind når jeg har spærret kortet, men nu må vi se. Damen i dag talte dansk, og i går engelsk.

Let at annullere

Et familiemedlem fik ved en fejl bestilt den "gratis" prøvepakke....
Men fandt ud af at det er rimeligt nemt at annullere.
Tryk på "kontakt os" i bunden af deres forside, skriv navn og ordre id i bunden og tryk "annuller"

Det er et svindel firma! PAS PÅ!!!

29. januar 2014

SVINDEL FIRMA, PAS PÅ..................

Bestilte 2 prøver NuvoSlim og LysoCleanse betalte 2 x 35 kr. i porto med mit MasterCard (en kæmpe fejl), da jeg efterfølgende læste alle de negative kommentarer på Facebook, fik jeg meget KOLDE fødder, og spærrede omgående mit kort (ca. 10 min. efter fejlen), og troede selvfølgelig ikke, at dette SVINDEL FIRMA kunne trække noget fra min konto, men pengene var allerede reserveret ikke trukket, og banken kunne åbenbart ikke stoppe transaktionen, selvom jeg gjorde opmærksom på dette.
Jeg har nægtet modtagelsen af de 2 prøver, og gjort indsigelse til banken, som sagde, at jeg skulle sende en mail til: support@lysocleanse.com med teksten: Jeg (Lis Kousgaard) ønsker på ingen måde at være bundet af jeres abonnement og vil hverken debiteres fremadrettet eller modtage yderligere fra jer. Dette gælder også min ordre fra NuvoSlim.
Inden 14 dage efter ordreafgivelsen.
Min bank har sat de 2x35 kr. ind på min konto igen, men de sagde også, at jeg skulle holde øje med min konto, for selvom jeg har spærret mit kort, er SVINDEL FIRMAET så "smarte" at de kan hæve yderligere på kontoen :o(
SÅ PAS PÅ................

27. januar 2014

Hold dig væk!!! De snyder!!!

Er ligesom flere andre, blevet ført bag lyset. Købte hindbærkaroten for kr. 35,- og fik dem med posten. Ca. to uger senere er mit kreditkort endnu engang krediteret. Denne gang for kr. 625,-!!! Firmaet hævder at de informerer om et medlemsskab ifm. købet. Nu er mit kreditkort spærret og jeg ligger pt. i "dialog" om at få pengene retur. Min bank mener, at det kan være svært at gøre indsigelse, hvis firmaet på en eller anden led har informeret om et medlemsskab. Så det er 625 kr. lige ud ad vinduet!!
Dertil har jeg oplyst forbrugerombudsmanden om sagen. Det er under al kritik at snyde en udsat gruppe, som køber slankemidler, idet dette kan være tabubelagt og derfor ikke er noget man har lyst til at fortælle andre om.

Ny status d. 1. februar 2014
Jeg kontaktede nuvoslim telefonisk, hvor en medarbejder oplyste at jeg enten kunne få det fulde beløb retur ved at returnere varen til UK eller at jeg kunne få 70% af de kr. 625,- tilbage i stedet. Det bad jeg ham bekræfte på skrift på min mail. Da jeg ikke hørte noget, skrev jeg en mail til dem, hvor jeg endnu engang bad dem bekræfte dette. Hørte intet… I går skrev jeg så endnu en mail, hvor jeg oplyste dem at sagen er meldt til forbrugerombudsmanden samt DR's kontant. Nu fik jeg svar og krydser nu fingre for at nogle af mine penge kommer retur:
Hej,
Vi beklager ulejligheden.
Tak fordi du har kontaktet vores kundeservice.
Vores bogholderi vil medregne 70% rabat i din ordre.
Kr 437.50 vil blive overført på din konto i dag.
Det kan tage op til 5 dage for pengene at blive synlige hos dig.
De er velkommen til at henvende dem for yderligere spørgsmål.
Med Venlig Hilsen
Incallcs 5
Nuvo Slim og Lyso Cleanse Kundeservice

Til jer i samme situation: Spær kreditkort og henvend jer til nuvoslim skriftligt. Understreg at I ikke er oplyst om et abonnement, da I købte varer. Herved har nuvoslim ikke juridiske rettigheder til at kreditere jer for et.

Status d. 4. februar 2014
Har i dag fået 70% af pengene retur på min konto. Det er ikke helt optimalt, men bedre end ingenting. Klag din sag!

27. januar 2014

En sag for Forbrugerombudsmanden

Jeg har som mange andre også bestilt en prøvepakke Nuvoslim tabletter til 35 kr. og er også blevet trukket et ekstra beløb på 625 kr., noget værre svineri. Firmaet burde anmeldes til Forbrugerombudsmanden, og det kunne formentlig også være interessant for TV (Kontant)!!

25. januar 2014

14 dages fortrydelsesret - HUSK det

Du har 14 dages fortrydelse/opsigelsrsret ved handel på nettet.
Opsig via mail, så du kan dokumentere det
Og kræv alle beløb refunderet.
Nægter de, kan du overfor banken lave en indsigelse da de ikke har overholdt lovgivning om 14 dages returret og banken kan så trække pengene tilbage til din konto.

Vil jeg opfordre alle til at gære der er hoppet i fælden om snyd og bedrag.

23. januar 2014

Intet godt at sige

Lad for guds skyld vær med at lade jer lokke.
Har modtaget 2 prøvepakker og spærret min konto.
Deres kundeservice er super dårlig og kan ikke dansk (hende jeg talte med)
Handler aldrig med det 'firma' mere.... aldrig.
Tina Eis

Hold dig langt væk!

Dette er et firma der kun er ude på at snyde penge ud af din lomme. De lover en prøvepakke til ikke ret mange penge, men hvad du ikke ved, er at når du køber prøvepakken, så bruger de denne accept til at trække flere penge du af dig - månedligt! For nu har de dine kortoplysninger og de er ikke til at slippe af med igen. Svindel og humbug. De fortjener ikke engang én stjerne!

dårlig

jeg syntes det er dårligt det virker ikke men i trækker 500 kr fra min komnto men har kun fået prøve pakken og dem har jeg betalt 70 kr for men pengene ser jeg vel ikke igen mvh hanne petersen mailadr petersen3940@live.dk

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto