Ik heb al meerdere keren gemaild naar de support maar krijg geen reactie. De kattenbak vloer is lek en stinkt kan geen nieuwe bestellen want staat al heel lang op de site als uitverkocht ? Nu op de s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Prima kattenbak, Al enige ervaringen met andere kattenbakken, maar wegens uitbreiding toch op zoek naar een extra. Deze bleek van degelijke kwaliteit en geleverd met handige extra attributen om h... Se mere
Top kattenbak, superhandig in gebruik. Na anderhalf jaar wil de bak niet meer verbinden met wifi. Na melding hiervan werd gevraagd om een filmpje, waarna een nieuwe onderkant van de bak werd opgestuur... Se mere
Prachtige kattenbak, erg blij mee en zeker waar voor het geld! Ook keurig beschermd verpakt en snel geleverd! Stevige 3-delige constructie, waarbij de onderbak van RVS is en het midden en bovende... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Nuvona maken we het leven van katten én hun baasjes makkelijker met onze slimme, zelfreinigende kattenbak. Minder schoonmaak, minder geurtjes, meer comfort – dat is waar we voor staan. Met een stijlvol ontwerp en slimme technologie bieden we gemak zonder gedoe. Je kunt rekenen op betrouwbare service, 30 dagen op proef en gratis verzending vanaf €25. Vragen? Ons team helpt je graag verder.
Kontaktoplysninger
Faradaystraat 2-D, 8013PH, Zwolle, Holland
- +31 6 44272904
- info@nuvona.nl
- nuvona.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
prima kattenbak
degelijk, werd meteen gebruikt en is goed schoon te houden.
Prima kattenbak,
Prima kattenbak,
Deze bleek van degelijke kwaliteit en geleverd met handige extra attributen om het huis en de bak zelf goed schoon te houden.metalen bak maakt hem degelijk. Prima set, echt een aanrader. Daar gaan we lang plezier van hebben.
Goede service, snel en makkelijk contact. De kattenbak lekte en we kregen direct een nieuwe ton opgestuurd. Nu is het probleem verholpen!
Had een probleempje met onze bak
Had een probleempje met onze bak, en dat werd direct keurig netjes opgelost! Raad dit bedrijf zeker aan!
Nice big litterbox
Zeer goede service!
2 x is mijn kattenbak kapot gegaan een keer deed de kabel het niet en de andere keer ging de bank niet meer aan. Contact opgenomen zelfde dag nog reactie en volgende dag had ik alweer de nieuwe onderdelen in huis en deed de bak het weer.
Hele fijne en snelle service wat je niet snel meer tegenkomt!
Super goeie en vriendelijke…
Super goeie en vriendelijke klantenservice!
En natuurlijk een top kattenbak, mijn katten zijn er erg blij mee en ik dus ook :)
Fantastisch personeel
Fantastisch personeel, de jongeman was zeer vriendelijk.
Een aanrader
Fijne kattenbak! Makkelijk schoon te maken.
Hele goede service, denken mee naar een oplossing.
Onderdelen besteld voor de kattenbak
Onderdelen besteld voor de kattenbak, deze waren snel geleverd. Een onderdeel was helaas onjuist maar dat hebben ze heel snel opgelost.
Snelle reactie en goeie service
Snelle reactie en goeie service.
Bak ging niet meer op wifi, na contact snel opgelost met nieuwe onderkant. Deze was snel geleverd en staat nu weer super te werken!
Wij hebben een jaar onze elektrische kattenbak, bij levering was er een rand stuk. Deze hebben ze direct nieuw opgestuurd. Na een jaar, ‘kromp’ de binnen mat en liet steeds los. Ook zonder kosten een nieuwe gekregen. Zeer tevreden!
Goede communicatie en begrip en…
Goede communicatie en begrip en meewerkend voorman de situatie waar diegene in zit een lieve medeleven 0ersopn
Er was iets kapot aan mijn artikel die…
Er was iets kapot aan mijn artikel die ik al enige tijd had. Dit onderdeel dat stuk was, was gemakkelijk weer te vervangen en bij het bestellen werd prettig meegedacht. Het onderdeel past perfect en alles werkt weer naar behoren.
Goed geholpen bij klacht
Na 1.5 jaar een storing/hapering bij het motortje gehad. Contact gezocht met Nuvona. Ik moest een filmpje toesturen en heb uiteindelijk een volledig nieuwe onderkant gekregen. De kattenbak is nu weer volledig werkend!
Wij hebben onze bak 2hands gekocht
Wij hebben onze bak 2hands gekocht. Er zat geen handleiding bij en daar heb ik toen om gevraagd. Gekregen, en er is zelfs iemand bij ons thuis geweest om hem te installeren. Dit noem ik nu service!!
Topbedrijf
Topbedrijf!
Ben heel erg blij met de kattenbak en onlangs onderdelen bijbesteld. Eén van de onderdelen was niet goed, na een bericht te sturen heb ik de volgende dag meteen de juiste gehad. Ben er heel erg blij mee.
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service! De binnenvloer van mijn kattenbak gaf wat problemen en kreeg gratis (tegen vergoeding verzendkosten) een nieuwe ondervloer. Super!