Der gik ca 15 min fra bestilling til 6-7 kg BARF var klar til afhentning af Bring og skulle sendes fra Nordjylland til Sjælland. På ca 24 timer var de fremme og stadig frosne. Det er som altid super k... Se mere
Forleden modtog jeg det bedste tør- og vådfoder til min lille hund . Jeg kontaktede PETPRO , hvor Karin forklarede mig om forretningen’s forskellige foder , jeg ikke havde kendskab til . Jeg fik den b... Se mere
Altid en god oplevelse at bestille hos PETPRO . Karina er informativ, serviceminded, forstående, omsorgsfuld - og ærlig ! Kiki’s foder er pænt og stabilt pakket, så intet tager skade i transporten . O... Se mere
Godt nytår, Karina - og tak for din super service ! Jeg er ny ud i BARF, men fik en supergod vejledning og betjening af Karina, så her bliver jeg ! 😁 Hector, min franske bulldog er VILD med maden.... Se mere
Super vejledning.
Super vejledning.
Super hurtig service .
Pakket så det holder aig frossent.
Lækre trænings godbidder
Helt fantastisk
Helt fantastisk
Det første gang at jeg bestiller hos petpro og jeg må bare sige Wow.
Hurtig og forsvarlig indpakket levering. Man skal ikke være bange for at købe frostvarer, det har de styr på!
Fantastiske produkter!
Helt klart ikke sidste gang jeg bestiller!
Fantastisk kundeservice
Har handlet med PetPro siden min hund var hvalp og det bliver jeg ved med ☀️Fantastisk kundeservice, hurtig levering og gode priser. Sundt og rent hundefoder som min hund elsker og som dyrlægen positivt bemærker.
Mine varmeste anbefalinger 💜
Superhurtig levering og alt var fint.
Superhurtig levering og alt var fint.
De er helt fantastiske mennesker der…
De er helt fantastiske mennesker der hjælper og guider hvis man er i tvivl vil handle der igen.
Hurtig og god service
Fantastisk oplevelse
Super god service og super hurtig levering. Jeg kommer fast til at købe min hunds foder her. Vi fik også et lille smil på læben med den lille hilsen på kassen.
Hurtig levering og god service
Bestilte sent tirsdag aften og modtog pakken torsdag morgen. Det synes jeg er virkelig imponerende, særligt fordi frostvarer ofte er dyre at transportere og lang tid om at nå frem og jeg har haft meget forskellige oplevelser med lige præcis dyrefoder. Varerne var pakket meget fint og forsvarligt i en frostkasse og chaufføren var meget sød og nænsom med pakken. I pakken var det sødeste håndskrevne kort og min hund kunne næsten ikke være i sig selv, da vi åbnede den sammen. Det ser virkelig lækkert ud, så jeg håber, hun kan lide produkterne. Vil helt sikkert gerne handle her igen :-)
Er skiftet til jeres hvalpe vådfoder
Er skiftet til jeres hvalpe vådfoder, og er helt sluppet af med de mest afskyelige hundeprutter der nærmest har forpestet tilværelsen de sidste 4 mdr.
Super hurtig levering, og hyggeligt og prisværdigt med en venlig hilsen til både buddet der leverer, og til køber. Bliv ved med det - det er en mangelvare i dagens DK.
Prima hele vejen
Stor lettelse over at have fundet løsning på BARF. Fed hjemmeside hos PetPro og bedste kvalitet produkter. Levering af de frosne pakker til Midtjylland fungerede super.
Alt var perfekt
Alt var perfekt. Den personlige hilsen var en positiv overraskelse
Altid hurtig levering af god kvalitet
Altid hurtig og præcis levering. Har oplevet rigtig god kundeservice gennem tiden. De ting jeg bestiller er super kvalitet og til gode priser.
Supergod service og oplevelse
God service og hurtig levering. Min hund elsker maden den fik, handler helt afgjort der igen :)
Bestilte mad i små stykker til min Shih Tzu som desværre har mistet en del af sine tænder pga paradentose og valgte og prøve deres Purus Okse Menu- Nuggets. Det var et rigtig godt valg.
Rigtig god pris på Platinum hundefoder
Altid god og hurtig service og vejledning!
Altid god og hurtig service.
Karina står altid klar med vejledning og rådgivning, så jeg føler mig sikker i, hvad jeg giver min hund.
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Vil anbefale at være hjemme inden for en nogenlunde overskuelig periode fra varerne er leveret. Flamingokasser kan jo kun holde varer frosne i en vis tid. Kan varmt anbefale PetPro.dk