Der gik ca 15 min fra bestilling til 6-7 kg BARF var klar til afhentning af Bring og skulle sendes fra Nordjylland til Sjælland. På ca 24 timer var de fremme og stadig frosne. Det er som altid super k... Se mere

Forleden modtog jeg det bedste tør- og vådfoder til min lille hund . Jeg kontaktede PETPRO , hvor Karin forklarede mig om forretningen’s forskellige foder , jeg ikke havde kendskab til . Jeg fik den b... Se mere

Altid en god oplevelse at bestille hos PETPRO . Karina er informativ, serviceminded, forstående, omsorgsfuld - og ærlig ! Kiki’s foder er pænt og stabilt pakket, så intet tager skade i transporten . O... Se mere

Godt nytår, Karina - og tak for din super service ! Jeg er ny ud i BARF, men fik en supergod vejledning og betjening af Karina, så her bliver jeg ! 😁 Hector, min franske bulldog er VILD med maden.... Se mere

4,9

Det er bare den bedste service man får

Det er bare den bedste service man får.

Du er bare så god, Karina og tingene går bare så mega hurtigt. Jeg er aldrig bange for at løbe tør for mad, for du (Bring)(som også fortjener stor ros)levererer nærmest altid dagen efter.
Anbefaler Petpro til alle 🥰

11. januar 2024

Hej Anna,

Mange tak for den super flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig glade for, at vores service og levering lever op til dine forventninger. Vi gør hver dag vores bedste, for at give kunderne den bedste oplevelse, så vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med PetPro.

Vi håber også, at Pablo og Esco er glade for produkterne.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, så står vi klar til at hjælpe.

Karina

Superhurtig levering og supergod betjening

Godt nytår, Karina - og tak for din super service !
Jeg er ny ud i BARF, men fik en supergod vejledning og betjening af Karina, så her bliver jeg ! 😁 Hector, min franske bulldog er VILD med maden. Han sidder klar ved madskålen og må synke sit mundvand flere gange mens jeg hælder op 😉 Jeg synes faktisk også, at han helbredsmæssigt har godt af maden; mere energi og ingen allergier mere.
Så tak Karina for din supergode service, hurtige levering og den lækre hundemad.

20. december 2023

Hej Karin,

Mange tak for din flotte anmeldese. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, levering og produkter.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med vejledning af BARF, og hvor er det dejligt at høre, at det falder i god smag hos Hector.

Rigtig godt at høre at det også har hjulpet på hans allergi, og at han har fået mere energi.

Du må endelig sige til en anden gang, hvis vi skal hjælpe med råd og vejledning.

Karina

Gode rene varer uden tilsætningsstoffer…

Gode rene varer uden tilsætningsstoffer Hos Petpro kan jeg vælge mellem rigtig mange forskellige proteinkilder, og om det skal være med eller uden vitaminer, grøntsager og krydderurter.
Derudover er servicen høj og personlig og leveringen er super hurtig.
Tak for at gøre det nemt at finde foder til allergihunde!

27. december 2023

Hej Bende,

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig glade for at høre, at I er godt tilfredse med vores produkter, service og levering. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse hver gang.

Det er rigtig godt at høre, at du også er glad for vores produkter, som er særligt velegnede til hunde med allergi.
Vi håber, at det falder i god smag hos Ajani.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så står vi klar med gode råd og vejledning.

Kompetencer

Kompetencer, service og hurtig levering. Mine bedste Anbefalinger.

9. december 2023

Hej Enrique,

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for, at vores service og levering levede op til forventningerne, og at du er tilfreds med at handle hos PetPro. Vi håber, at Albert bliver glad for foderet.

Vi gør altid vores bedste for, at vores kunder får en god oplevelse.

Karina

Fantastisk service og hurtig levering

Petpro havde et fantastisk tilbud som jeg virkelig benyttede mig af til mine fire salukier - og fik næsten dårlig samvittighed. Der var et nogle ugers leveringstid som Karina var så sød at ringe og fortælle mig, men foderet kom alligevel før beregnet tid. Tak for en fantastisk service! Anbefales varmt.

25. november 2023

Hej Ulla,

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge tilbuddet til Habibti, Aayesha, Ayla, og My, og at du er godt tilfreds med vores service. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Vi kommer gerne med gode råd og vejledning, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Fuld tilfredshed herfra

20. december 2023

Hej Laura,

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi håber at Akira og Nikuya kunne bruge produkterne.

Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning, så står vi klar til at hjælpe.

Kan kun anbefale PetPro

Kan kun anbefale PetPro. Lækre produkter af god kvaltet. Pakken blev leveret et døgn efter jeg havde bestilt - endda en lørdag.

16. december 2023

Hej Jeanette,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Det er rigtig godt at høre, at vores produkter og levering levede op til dine forventninger.

Vi arbejder altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os, så vi er glade for, at du er godt tilfreds.

Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Karina

Hurtig levering, god kunderådgivning og høj kvalitet af kød.
Har bestilt BARF hos PetPro et par gange nu, og hver gang er det blevet leveret lynhurtigt.
Kvaliteten på kødet er i top kvalitet
Har jeg været i tvivl om det mindste, så har Karina været hurtig til at hjælpe, enten via mail eller telefon.
Vores 3 hunde ELSKER når de modtager en pakke fra Petpro.

4. december 2023

Hej Karina,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med leveringen, produkterne, og vores service.

Vi er glade for at kunne hjælpe, og du er velkommen til at kontakte os igen, så står vi klar med rådgivning.

Vi gør altid vores bedste for at give kunderne en god oplevelse, hver gang de handler hos os.

God dag til dig og dine tre firbenede venner.

Karina

Hurtig levering og god kvalitet

Altid hurtigt levering, god kvalitet af barf og naturlige snacks😍

9. december 2023

Hej Sine,

Tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Det er rigtig godt at høre, at du er fuldt tilfreds med vores levering, BARF og snacks. Vi håber, at de falder i god smag hos Liva.

Vi gør hver dag vores bedste, for at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os.

Karina

Rigtig god service. Fulgte op på om jeg havde modtaget varerne.
Gode anbefalinger herfra.

7. december 2023

Hej Susanne,

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du er godt tilfreds med vores service, og at du vælger at handle hos PetPro.

Vi håber, at I er glade for foderet, og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for råd og vejledning.

Karina

Rigtig god oplevelse og god service

Rigtig god oplevelse og god service. Vil helt sikkert handle her igen.

5. december 2023

Hej Signe,

Mange tak for en fin anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med at handle hos os, og at vores service lever op til dine forventninger.

Vi håber, at foderet falder i god smag hos Luffe.

Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Fantastisk

Hurtig svar pr. Mail god vejledning. Selv uden for åbningstid var Karina behjælpelig, og åbnede dørene i butikken. TAK

25. november 2023

Hej Maria,

Mange tak for en flot anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og rådgivning. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Vi gør altid vores bedste for at yde en god service for vores kunder, så de får den bedste oplevelse, når de handler hos PetPro.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og rigtig god service! Kan helt sikkert anbefales.

29. november 2023

Hej Lea,

Mange tak for den super fine anmeldelse. Det er værdsat.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med vores levering og service.

Karina

Tryghed og service i topklasse

En god butik som man med tryghed kan handle hos og stole på. Selvom jeg kun har benyttet online shoppen to gange var Karina hurtig til at opdage, at jeg havde lavet en fejl i min bestilling. Hun ringede op få timer efter ordren var afgivet og rettede fejlen med det samme, uden at jeg skulle foretage mig yderligere. Top service og en dejlig butik at have i byen også.

23. november 2023

Hej Christian,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er godt tilfreds med vores service og shop, både online og i butikken. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os igen, så står vi klar med råd og vejledning.

Dejligt hurtig levering

29. november 2023

Hej Lisa,

Tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at høre, at du er godt tilfreds med vores levering.

Vi håber, at du og Theo blev glade for foderet.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, så står vi klar med råd og vejledning.

Stor anbefaling herfra

Har både været i den fysiske butik og handlet online - begge gange har det været en fornøjelse, rigtig gode produkter og der har været hurtig levering. Kan kun anbefales

11. november 2023

Hej Line,

Mange tak for den super fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Hvor er det godt at høre, at du er glad for at handle hos os både online og i butikken. Vi er glade for, at vores produkter og levering levede op til dine forventinger.

Super god oplevelse :-)

28. november 2023

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse. Det er værdsat.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos PetPro.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Karina

Ordren blev pakket 15 min efter…

Ordren blev pakket 15 min efter bestilling og afsendt samme dag med personlig hilsen og en pose godbidder. Det faldt i god jord hos både køber og hund.

21. november 2023

Hej Berit,

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med vores service og levering. Dejligt at produkterne faldt i god jord.

Karina

Kommer til at handle hos dem igen!

Lagde en ordre hos PetPro under Black Friday, hvor produktet stod til at være i restordre og derfor ville have en uges længere leveringstid. 2 dage efter bliver min ordre leveret med en håndskreven hilsen og en smagsprøve til hunden. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem! :o)

27. november 2023

Et fantastisk sted med hjerte, viden og kvalitet

Karina er det skønneste menneske med hjertet på rette sted. Her får man altid en god snak, råd med på vejen og ikke mindst kvalitetsprodukter til mine elskede pelstotter. Som forholdsvis ny indenfor BARF, er det dejligt at kunne finde det helt rette til madskålen.

15. november 2023