Sloot in september een abonnement af voor de weekeind editie. Heb de krant nooit ontvangen. Iedere maandag gebeld met klantenservice. Meestal vriendelijk te woord gestaan. Eenmaal afgebekt. Maar o... Se mere
Virksomheden har svaret
prima krant maar ik las hem gewoon te weinig om het die 20 euro per maand waard te laten zijn. een ander verhaal is het opzeggen. dit is dus niet eens mogelijk via de site en moet je speciaal voor... Se mere
Via NRC webwinkel een elektrische droogmolen besteld. Met geen mogelijkheid ( zelfs met hulp van verschillende buren) was de droogmolen open te krijgen. In het contact met de webwinkel werd gemeld dat... Se mere
Virksomheden har svaret
NRC Handelsblad, often abbreviated to NRC, is a daily evening newspaper published in the Netherlands by NRC Media.
Rokin 65, 1012 KK, Amsterdam, Holland
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
een krant waar je voor alles moet betalen totaal kansloos

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Vriendelijke klantenservice. Ik heb al jaren een digitaal basis-abonnement. Ze denken altijd mee als ik een vraag heb, en komen beloftes na.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Zojuist ben ik gebeld door een verkoper van NRC (+31 30 237 1750), en ik ben eerlijk gezegd geschokt. Waar ik NRC associeer met kwaliteit, inhoud en rust, kreeg ik nu te maken met een overdreven opdringerige verkooppitch. Ik legde vriendelijk uit dat ik vooral via podcasts het nieuws volg omdat ik liever luister, en op dit moment geen behoefte heb aan een abonnement, maar de verkoper bleef doordrammen.
Zelfs na herhaaldelijk aangeven dat ik graag op mijn gemak wilde nadenken over het aanbod, begon hij al te praten over het ‘in gang zetten’ van een abonnement. Zogenaamd kon ik er dan wel weer van af binnen 14 dagen als het me niet beviel. Geen transparantie, geen respect voor mijn keuzevrijheid. Alleen maar druk, druk, druk. En dat van NRC?
Ik zie tot mijn verbazing dat ik niet de enige ben die hier last van heeft gehad. Beste NRC: doe hier alsjeblieft iets aan. Deze stijl past absoluut niet bij het beeld dat jullie zo zorgvuldig hebben opgebouwd. Dit ondermijnt het vertrouwen.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Ik had een proefabonnement afgesloten maar dat kon niet vanwege het bestaan van een abonnement. Dat bleek onjuist want die was eerder al opgezegd. Ik kon dus geen gebruik maken van een proefabonnement. Later, omdat ik het niet bestaande proefabonnement niet heb opgezegd, kreeg ik een melding dat ik een abonnement voor een jaar had afgesloten. Zo werkt het niet

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Het NRC denkt met u mee, in de eigen portemonnaie. Puur zakelijk, geen enkel medogen in een moeilijke situatie. Zo jammer, zo'n houding van een blad van deze standing.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Via telefoon een abonnement aansmeren aan iemand in een verpleegtehuis. Terwijl vorig jaar contract vroegtijdig het abonnement was afgebroken vanwege niet meer in staat de krant te lezen. Bovendien dan ook nog niet dit nieuwe contract via mail bevestigen. Maar alleen een machtiging activeren. Kortom kan echt niet.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Na de proefperiode heb ik mijn abonnement opgezegd. Daarna werd ik gebeld door een verkoper die geen ‘nee’ accepteerde en bleef aandringen. Er werd constant op mijn gevoel ingespeeld en steeds weer iets nieuws geprobeerd om mij toch te laten blijven. Erg opdringerig en onaangenaam.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Hadden ons ‘normale’ abonnement opgezegd. Vervolgens wordt je telefonisch gestalkt met kortingen en speciale acties. Even niet opgelet en er volledig ingetrapt. Zitten de komende drie jaar alsnog aan een abonnement vast… echt misleiding, want dit staat uiteraard alleen in de hele kleine lettertjes. Een krant die zo politiek correct is en dan zo aan hun abonnees moeten komen..

Besvarelse fra Mediahuis NRC
In december een abonnement genomen op de Telegraaf, als kadootje ontving je vier weken lang de Prive echter dat is tot wederopzegging en wordt er na die 4 weken abonnementsgeld afgeschreven. Gestorneerd omdat ik nooit een abonnement heb genomen en dan ontvang je van Plaggemans Incasso een factuur met daar bovenop 35 euro extra kosten. Claimen helpt niet en je mag betalen, win win voor beiden!

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Al jaren geen lid meer, maar ze blijven bellen en post sturen.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Heb een zaterdag abonnement genomen om even uit te proberen. Blijkt nu dat ik er 3 jaar aan vast zit. Stond ergens in de kleine lettertjes.
Dat een bedrijf vóór het afsluiten van een online abonnement duidelijke en begrijpelijke informatie moet geven over totale kosten, duur en de opzegvoorwaarden daar heeft NRC Klantenservice lak aan. “Nog 30 maanden doorbetalen, dan kunt u opzeggen.”
Wat een louche club.
Als je periodiek van krant wil wisselen:
Niet op NRC abonneren!!!

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Na ooit heel kort een abonnement te hebben gehad blijf ik maar telefoontjes en post en e-mails ontvangen van NRC, terwijl ik meerdere keren heb aangegeven niet geïnteresseerd te zijn. Als ik ooit al weer een abonnement had willen nemen, bedenk ik me nu wel twee keer voor ik hieraan begin

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Voor dit bedrijf zou geen ster afdoende zijn, helaas 1 ster is het minimum.
Zo ben je eenmalig gestrikt om een abonnement af te nemen en zit je vast aan de looptijd van het contract, de kleine lettertjes waar in het verkoopgesprek niet over gesproken is. Geen mogelijkheid tot voortijdig opzeggen. Na deze kostbare periode proberen ze je nogmaals te strikken om wederom een abonnement af te nemen, ach waarom niet, ze hebben tot slot mijn contactgegevens toch al. Laat me met rust geldwolven!!! De integriteit van de dit krantje is nu tot een dieptepunt gedaald.

NRC reageert niet.
Ik heb een abonnemnt op NRC. Ik heb 3x een verzoek gedaan over de toegankelijkheid van hun puzzles.
Ze reageren gewoon niet. In het verleden heb ik dat al vaker meegemaakt. Wat een arrogante organisatie.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Ik wil dat NRC stopt met mij lastig te vallen om mij terug binnen te halen als klant. Zoals velen hier blijkbaar: eindeloos veel e-mails, en nu dagelijks telefoons. Voor de 10de keer : IK BEN HEEL ZEKER DAT IK WENS DAT MIJN ABONNEMENT OP NRC GESTOPT IS. IS HET DUIDELIJK ? En beste Mediahuis, u hoeft hieronder geen standaardantwoordje te plaatsen dat ik contact mag opnemen met de klantenservice om "het samen te bekijken". Het abonnement is gestopt, ik heb duidelijk aangegeven dat ik het niet meer wens en daar blijft het nu bij. Er valt niets te bekijken. Ik vind de krant op zich niet slecht, en had mijn redenen om het abonnement te stoppen, maar door uw stalken , ga ik in de toekomst zeker nooit nog een abonnement nemen op NRC. Klaar!

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Ik nam een gratis digitaal proefabonnement op de NRC van een maand. Na een week wilde ik het opzeggen omdat het niet aansloot op mijn behoefte, maar je kan online via je account niet je abonnement stopzetten maar alleen telefonisch op tijden dat ik aan het werk ben, of een paar uur op zaterdag en dan sport ik. Uiteindelijk via de app opgezegd, krijg ik te horen dat er een opzegtermijn geldt van 14 dagen waar ik net een paar dagen overheen was en nu verplicht abonnee ben tot februari 2026. Ondanks ik ze gewezen heb op de wet ‘kopen op afstand’ en dat een abonnement opzeggen net zo makkelijk moet zijn als het afsluiten, zijn ze toch niet bereid mijn abonnement stop te zetten en zit ik er ineens een jaar aan vast. Ook het feit dat ik per mail geen bevestiging heb gekregen van het afsluiten van het abonnement met de voorwaarden en dit ook niet te lezen was in mijn account, blijven ze bij hun standpunt dat de 14 dagen nou eenmaal verstreken zijn. De termijn van 14 dagen zou gestaan hebben bij het afsluiten, maar ik heb het niet gezien en ging uit van de proefmaand wat me ook heel logisch lijkt. En daarna hebben ze nooit een bevestiging gemaild waarin ik dit terug kon lezen, en ook niet in mijn online account. Zeer agressieve en onsympathieke sales praktijken en in strijd met de wetgeving en niet passend bij een krant die zich als kwaliteitskrant profileert.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Vroeger een kwaliteitskrant, nu een blad dat vooral veel reclame maakt voor eigen producten (via de eigen webshop) en dan vaak ook heel storend op plekken waar je nieuws verwacht.
Abonnement opgezegd en dat ging niet prettig. Vervolgens gestalkt door vele 'aanbiedingen'. Verzocht mij uit alle bestanden te verwijderen, maar dat gaat ook niet goed.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Nrc mediahuis blijft mij stalken met belletjes zelfs na het beëindigen van contract een jaar geleden. Verschillende telefoonnummers worden gebruikt en heb nu meer dan 3 geblokkeerd. Het is vooral het terug willen halen als abonnement nemer dat zij zich zo agressief klantenservicegericht opstellen.
O en nrc mediahuis mag hieronder een antwoord geven alleen laten we eerlijk zijn jullie huichelarij heeft veel mensen boos gemaakt dus kom niet met "we willen er samen nakijken".

NRC is geen krant.
De NRC is een tijdschrift gespecialiseerd in cultuur. Geen wereldnieuws, financiën, bedrijven, gezondheid, wetenschappen, techniek, wereldvisie, toekomstontwikkeling. En dan wel een beetje sport, maar niets over dat burgerlijke voetbal.
Ga daarvoor naar de NYT of The Guardian of De Morgen
Onbegrijpelijk hoe de beste krant van Nederland zo in het slop kon raken. Of is het toch Mediahuis dat hier huishoudt.

Besvarelse fra Mediahuis NRC
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.