Mediahuis NRC Anmeldelser 218

TrustScore 1 ud af 5

1,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sloot in september een abonnement af voor de weekeind editie. Heb de krant nooit ontvangen. Iedere maandag gebeld met klantenservice. Meestal vriendelijk te woord gestaan. Eenmaal afgebekt. Maar o... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

prima krant maar ik las hem gewoon te weinig om het die 20 euro per maand waard te laten zijn. een ander verhaal is het opzeggen. dit is dus niet eens mogelijk via de site en moet je speciaal voor... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Via NRC webwinkel een elektrische droogmolen besteld. Met geen mogelijkheid ( zelfs met hulp van verschillende buren) was de droogmolen open te krijgen. In het contact met de webwinkel werd gemeld dat... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hadden ons ‘normale’ abonnement opgezegd. Vervolgens wordt je telefonisch gestalkt met kortingen en speciale acties. Even niet opgelet en er volledig ingetrapt. Zitten de komende drie jaar alsnog aan... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

NRC Handelsblad, often abbreviated to NRC, is a daily evening newspaper published in the Netherlands by NRC Media.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kortings- abonnement € 3,40 per week NRC.

Ik had een kortings-abonnement van € 3,40 per week aangevraagd. Bij de NRC (waarschijnlijk in hun computersysteem) ging er van alles mis. Dit bracht voor mij extra kosten met zich mee. Hiervoor moest ik opdraaien. Overleg met de NRC was vrijwel onmogelijk. Op vragen reageren ze niet. Alleen als het hen uitkomt. Dit was voor mij een zeer bijzondere ervaring. Een gerenommeerde krant die zo extreem slecht met potentiële abonnees omgaat.

Ik kan wel contact opnemen met het NRC. Zij antwoorden alleen als het hen uitkomt. Het enige wat ze kunnen doen is erkennen dat er bij hen iets fout is gegaan. Dit herstellen. En eventueel hun excuses aanbieden.

8. maj 2024

Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons om te horen dat het afsluiten van uw abonnement niet naar behoren is gegaan. Via service.nrc.nl/contact kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij met u mee kijken.

Telefonisch voorgelogen

Telefonisch een abbonement aangeboden gekregen waarin niet is gezegd dat die voor 3 jaar zou zijn. Geen bevestigingsmail gekregen en bij het moment van opzeggen kom ik er achter dat me een 3 jarig contract is aangesmeerd. Opnames hebben ze niet meer en bewijs dat bevestigingsmail is gestuurd naar mij ook niet. Niet tussentijds op te zeggen en er wordt niet meegedacht door de klantenservice. Waardeloos.

Twee dingen geleerd:
1. Nooit meer een abonnement bij NRC (ze liegen je voor & en zijn vervolgens ook niet bereid om met je mee te denken).
2. Nooit meer telefonisch iets afsluiten.

6. maj 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Vissertje, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat onze service niet geheel naar wens is geweest. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NRC schandalige en agressieve klantenservice

Vorig jaar heb ik mijn abonnement opgezegd. Sindsdien wordt ik continu gebeld door hele opdringerige en agressieve medewerkers die een verklaring eisen. Ik ben nog nooit op zo’n schandalige manier benaderd. Zelfs na aangeven dat ik niet meer gebeld wens te worden, blijven ze op verschillende nummers bellen. Al contact gezocht met NRC om mijn gegevens te verwijderen en mij niet meer te bellen. Dit heeft echter geen zin. Echt te bizar voor woorden dit.

6. maj 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Celine, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze externe bureaus niet naar wens is er ondanks uw verzoek nog steeds ongewenst contact met u wordt opgenomen. Via nrc.nl/privacy vindt u de instructies om uw gegevens te laten verwijderen uit onze systemen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, ^NRC

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

NRC ervaring na een jaar en beëindigen van abonnement

Hallo lezer, bij deze mijn ervaring met NRC na een jaar lidmaatschap. Hoewel ik in het begin enthousiast was, is mijn interesse gedurende het jaar sterk afgenomen.
Er zijn talloze artikelen die weinig boeiend zijn en onnodig uitgerekt worden zonder enige diepgang. Ook de eenzijdige opiniestukken begonnen me te vervelen. Mijn partner is al eerder gestopt met lezen, dus het was tijd om op te zeggen.

Het opzeggen van mijn abonnement bleek echter niet eenvoudig. Ondanks een gegeven in de voorwaarden, ontbrak een e-mailadres op de website van NRC. Een onnodig obstakel, maar uiteindelijk vond ik het toch.
Na een duidelijk verzoek om mijn abonnement per eerste van de volgende maand te beëindigen, kreeg ik binnen 24 uur een verzoek om hierover te spreken. Ik heb aangegeven geen interesse te hebben in een telefonisch gesprek, maar daarna bleef het stil. Vervolgens ontving ik een aanbod om mijn abonnement te verlengen tegen een lager tarief, maar ik heb opnieuw aangegeven dat ik wilde opzeggen. Het is teleurstellend dat het zo moeilijk wordt gemaakt om een abonnement te beëindigen. Ik ben dan ook benieuwd of dit nog langer gerekt gaat worden.

Een klantenservice e-mailadres moet gewoon duidelijk beschikbaar zijn, gezien het in de voorwaarden is opgenomen als mogelijkheid om op te zeggen. Google eens op "opzeggen nrc e-mail" en je vindt een mailbox "service" van nrc.nl.

3. maj 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Jesper, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met het opzeggen van uw abonnement niet geheel naar wens is. Via service.nrc.nl/contact kunt u uw opzegging online aan onze Klantenservice doorgeven via ons WhatsApp kanaal. Hier kunt u ook aangeven dat u niet gebeld wenst te worden met betrekking tot uw opzegging. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, ^NRC

Eenzijdige berichtgeving, lastig opzeggen

Ik had een abonnement op NRC genomen omdat ik het kende als een kwaliteitskrant. In de praktijk valt dit helaas vies tegen, de berichtgeving is erg eenzijdig. Het komt er zo’n beetje op neer dat alles wat links is goed is en rechts is slecht. Intussen proberen ze ironisch genoeg wel allerlei overbodige prullaria en vervuilende (vlieg)reizen te verkopen via hun webwinkel. Geld is blijkbaar toch belangrijker dan hun linkse idealen.

Omdat de krant de laatste tijd uit ergernis ongelezen bij het oud papier ging besloot ik op te zeggen. Opzeggen ging helaas moeizaam en is online niet mogelijk (terwijl de wet dat wel verplicht stelt). En ik als ik hier in de reviews lees op wat voor opdringerige wijze NRC mensen telefonisch lastigvalt met acquisitie vrees ik dat me nog wat te wachten staat.

25. april 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Michiel, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat onze journalistiek en service niet geheel naar wens is geweest. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blijven je maar stalken, niet aan beginnen

Een keer een abonnement geprobeerd. Prima krant, maar niet helemaal wat ik wilde, dus weer opgezegd. In ~12 maanden ben ik gemiddeld 3x per maand gebeld. Meerdere keren aangegeven niet meer benaderd te willen worden, zowel telefonisch als via de mail, maar het blijft gewoon doorgaan.
Schijnbaar zijn het vaak externe partijen die worden ingezet, maar het lijkt me dat je dit als NRC niet moet willen als je het beeld van een kwaliteitskrant wil hebben.

Begin er dus niet aan, met welke aanbieding dan ook, je komt er niet meer vanaf.

23. april 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste MK, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken. Met vriendelijke groet, NRC

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer dwingend aan de telefoon

Over de krant verder tevreden, maar wegens omstandigheden onlangs opgezegd. Nu werd ik gebeld om weer abonnee te worden. Dit begon vriendelijk, maar nadat ik had aangegeven dat ik het aanbod af wilde slaan werd de medewerker heel dwingend. Deze bleef doorvragen over de redenen waarom en ging vervolgens uiteenzetten waarom deze redenen volgens hem nergens op sloegen. Nadat ik wederom 'nee' zei werd er boos opgehangen. De manier waarop dit telefoongesprek verliep was vervelend, dit had ik ook niet verwacht bij iemand die zegt namens de NRC te bellen. Dit lijkt me een tactiek die averechts werkt NRC...

16. april 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste An, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. Het is mogelijk dat u bent benaderd door een extern bedrijf. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken. Met vriendelijke groet, NRC

Agressieve telefonische acquisitie.

Agressieve telefonische acquisitie.
Na opzeggen van abonnement wordt ik met enige regelmaat lastig gevallen door telefonische verkopers. Vandaag sloeg dit werkelijk alles, zeer dwingend, en niet luisteren dat het niet het moment is.

Door deze manier van benaderen, zal ik nooit meer een nrc abonnement nemen.

4. april 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Willem, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. Het is mogelijk dat u bent benaderd door een extern bedrijf. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken. Met vriendelijke groet, NRC

Best schandalig.

Schrikbarend om de reviews te lezen.
Ik durfde bijna niet meer mijn eigen klacht te benoemen, maar het is goed afgelopen.
Ervaring in het kort;
- abbo afgesloten (NRC digitaal plus €13,00 p/m). Nadat de activatielink niet binnenkwam heb ik nog een keer geklikt.
In 5 weken tijd is er 3x €13,00 afgeschreven én is mij gesommeerd dat ik een betalingsachterstand van €13,00 heb… Blijkt dat ik 2 abbo’s (NRC plus) heb… Door dat tweede ‘click’.
3 telefonische gesprekken verder, had ik:
- nog niet het idee dat de vriendelijke dames weten waar ze mee bezig zijn.
- nog altijd geen oplossing voor teveel geïncasseerde geld
- nog altijd een openstaande rekening van €13,00
- geen enkel zin meer, vooral niet na het lezen van al deze problematische ervaringen in de reviews, om nog enigszins bij te willen dragen aan deze manier van werken van NRC

Oplossing;
- een paar dagen later, na 4e gesprek ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn jaar abbo (én die 2e daarnaast) nu alsnog zijn beëindigd.
Ik heb vandaag mijn teveel betaalde geld ontvangen. Bedankt!

Ik ben blij maar de manier waarop dit alles ging doet mij een beetje twijfelen of ik nog een abonnementhouder zal worden; hoewel het een goede kwaliteitskrant is..

29. marts 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste ercanSa pro, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. In principe versturen wij geen activatielink, slechts een bevestiging van het abonnement. U kunt nogmaals contact opnemen met onze klantenservice via https://service.nrc.nl/. Wij zullen kijken wat wij voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, ^NRC

De aanhouder wint

Vandaag voor de zoveeste keer gebeld over een onterecht stilzwijgend verlengd abonnement. Ik kwam hier achter omdat ik gebeld werd over een betalingsachterstand. Toen bleek mijn 12 maanden abonnement stilzwijgend te zijn verlengd, uiteraard voor de volle mep ipv de actievoorwaarden. Maar ikan mij het salesgesprek van een jaar geleden nog goed herinneren. Omdat iets dergelijks me eerder is overkomen, heb ik telefonisch de voorwaarde laten vastleggen dat dit abonnement na 12 maanden af zou lopen en dus NIET automatisch verlengd mocht worden.
Ondanks verschillende telefoontjes met welbespraakte, zeer begripvolle servicemedewerkers leek men bij nog niet doordrongen van de ernst van de situatie. Het gesprek tussen mij en de salesbedewerker (van een ingehuurd uitzendbureau) was niet terug te halen dus mijn gelijk kon niet worden bewezen. Erg vervelend, maar ondertussen moet u gewoon dokken.
Los van de oplopende incassokosten ging het mij allang niet meer om het geld, maar om mijn principes.
Ik bleef bellen met Jesse, Anne Fleur, Rosa enzovoort maar kreeg steeds dezelfde antwoorden. Na een beetje googelen ontdekte ik dat ik niet de enige was die zich genaaid voelde door de agressieve salesstrategie en de laconieke afhandeling van klachten. Zie de reviews op dit medium. Met deze informatie in mijn achterzak heb ik besloten om nog 1x te bellen en nu te dreigen om met deze info naar een journalist te gaan. et voila... plotseling was alles mogelijk. Facturen, inclusief incassokosten ingetrokken. Victory at last.
Ik raad iedereen die nog steeds frustraties koestert richting NRC ten zeerste aan om vol te houden en ze op de knieen te krijgen, De overwinneng smaakt bitterzoet.

29. februar 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Geert van Poppel, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. Fijn om te horen dat we uiteindelijk tot een oplossing konden komen. Met vriendelijke groet, NRC.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NRC terreur na opzegging…

NRC terreur na opzegging abonnement....Bizar

13. september 2023

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Dennis Bras, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NRC blijft je eindeloos bellen

Ik heb een tijd geleden mijn abonnement opgezegd en word nu de hele tijd gebeld. Als je het nummer blokkeert, bellen ze opnieuw met een ander nummer, soms meerdere keren per week. Ik was eigenlijk van plan tijdelijk op te zeggen, maar dit is zo irritant dat ik nooit meer een abonnement afsluit.

Tip voor lezers die moeite hebben met opzeggen: consumenten moeten hun abonnement op dezelfde manier kunnen opzeggen als waarop ze het zijn aangegaan, dit is wettelijk verplicht. Als je je abonnement online hebt afgesloten, kun je het via email opzeggen.

14. februar 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste A.S., hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veel (eenzijdige) meningen, weinig feiten.

Heel eenzijdige journalistiek. Flauwe, voorspelbare en opdringerige columns: links is altijd goed, rechts is (heel vaak) fout. Moet jammer genoeg nog twee jaar betalen, want ik heb een driejarig contract voor de digitale uitgave afgesloten. Leergeld.

10. februar 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste lezer. Hartelijk dank voor uw bericht. Wij proberen een krant te maken voor nieuwe en traditionele lezers, met behoud van het goede van de krant, maar ook met een open oog voor moderne journalistieke behoeftes en ontwikkelingen. We beseffen dat niet alle lezers altijd alles op prijs stellen wat de krant doet, en we streven ook niet louter applaus na. Niettemin is stilstand geen optie. Noch economisch, noch journalistiek.

Wij hopen u intussen voldoende informatieve en lezenswaardige stukken te blijven bieden. We prijzen ons gelukkig met langjarige, trouwe lezers. En met uw kritiek, die ons helpt een betere krant te maken.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact me ons op via service.nrc.nl.

Met vriendelijke groet, NRC

Wat een verschrikkelijke klantensevice

Wat een verschrikkelijke klantensevice. Niet meedenken en mij aanspreken dat ik zelf in de fout zit dat ik een abonnement met hun aangegaan ben. Serieus NOOIT AAN BEGINNEN
Ik zit nu 3 jaar vast aan een veel te duur abonnement.

En uiteraard heb ik al contact opgenomen via service.nrc.nl /contact zoals ze hieronder ook als standaard antwoord geven en werkelijkwaar niemand serieus nemen.
Wanneer gaan jullie eens een fatsoenlijke klantgerichte service opzetten?!?!

30. januar 2024

Beste Iris,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Neem NOOIt een abonnement, je komt nooit meer van ze af. Verkooppraktijken passend bij oplichtersbedrijf

Prima kwaliteitskrant, maar neem hier absoluut NOOIT een abonnement. Ik heb al 5 jaar geleden abonnement opgezegd, en wordt al die jaren elk kwartaal (als niet vaker) gebeld door super irritante call center medewerkers van NRC die je weer een abonnement willen aansmeren. Heb al meerdere malen aangegeven dat ik niet gebeld wil worden, wordt ook telkens opmrecht van verzet gewezen, maar wordt niet naar gehandeld. Agressieve verkoopmethodes, en zelfs bij aangegeven aan medewerkers dat je geen interesse hebt blijven ze maar door pushen. Enige manier lijkt om verbinding te verbreken en zelfs dan bellen ze direct terug

26. januar 2024

Geachte Martin H,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ook hier 1 ster te veel!!!

Ook hier 1 ster te veel!!!
We zijn al maanden bezig met opzeggen!!
Iedereen maand weer opnieuw een rekening. Ze beweren de telefoongesprekken niet terug te kunnen vinden in het systeem. Dat elke gesprek “gelogd” wordt. We hebben al 5x met ze gebeld! Nu geven ze aan dat het echt opgezegd is. Ongelofelijk! 5x €19 te veel betaald en de laatste rekening naar incasso doorgestuurd. We hebben echt gebeld! Het gaat daar mis met het doorvoeren in het systeem! Niet aan beginnen!

19. januar 2024

Geachte Mark Smelik,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet geheel naar wens is geweest. U kunt contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij verder met u mee kunnen kijken.

Belachelijk

Nou, die ene ster is nog een ster te veel. Ik wou 1 artikel lezen voor onderzoek op school, werd gelijk gedwongen om een abonnement af te sluiten. Vervolgens bel ik de klantenservice om mijn abonnement weer stop te zetten, vertelt ze me doodleuk dat het een jaarabonnement is. Dit werd NERGENS aangegeven.

Vervolgens probeer ik er dan toch wat van te maken, als er nou goede artikelen tussen zaten dan was het nog tot daar aan toe. Maar ook dat stelt teleur.

Nu maar maandelijks gaan toekijken hoe het geld van mijn bankrekening wordt afgeschreven, kan niet wachten tot het jaar voorbij is en ik dit abonnement wel kan stopzetten. Volgens mij ben ik ook niet de enige, kijk maar eens naar de rest van de reviews… beloven ook niet veel goeds.

18. januar 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Beste Vida Sacul, hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Wij vragen u vriendelijk om contact op te nemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij u verder kunnen helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

They don’t cancel your subscription

I decided to sign up for nrc online, because I thought that at any time if I wanted to, I could just cancel. Well, until I got informed that they won't cancel my subscription within a year. A huge disrespect for the customer to be forced to pay for something annually that they no longer want to use.

11. januar 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Dear Dayane Pacheco, thank you for your message. Unfortunately, if you sign up for a contract, we cannot cancel your subscription during the term of the contract. At the end of the term, your subscription can be cancelled. If you would like to discuss this with us, please contact us at service.nrc.nl/contact.

Kind regards,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Krant met interessante artikelen maar het zijn geldwolven

Krant met interessante artikelen maar de rest is echt prut. Ik ben 10 jaar klant geweest en had een aantal jaar geleden opgezegd omdat ik niet genoeg gebruik maakte van het abonnement. Toen hebben ze me een goed aanbod gedaan van 8 euro per maand ongeveer ter verlenging. Dat is stilzwijgend zonder aankondiging overgegaan in ruim 20 euro. Vervolgens heb ik na ruim een jaar wederom opgezegd omdat ik het te duur vond voor mijn gebruik, en ze hebben zonder aankondiging een enorme prijsverhoging doorgevoerd. Ik zat in de aankoop van een huis en de laatste afschrijving lukte niet. Omdat het een drukke tijd was heb ik de herinnering niet op tijd opgepakt. Ik kreeg binnen een maand een incassobureau achter mij aan die niet voor redelijkheid vatbaar is, en die ruim het dubbele aan kosten rekent! De NRC heeft genoeg aan mij verdiend en door een groot gebrek aan menselijkheid een trouwe klant verloren.

10. januar 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Geachte Katinka, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring als trouwe abonnee niet geheel naar wens is geweest. Mocht u hierover met ons in gesprek willen, kunt u contact opnemen via service.nrc.nl/contact.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Krant vaak niet of incompleet bezorgd

Krant vaak niet of incompleet. Standaard antwoorden.

6. januar 2024

Besvarelse fra Mediahuis NRC

Geachte heer Susante, hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de bezorgproblemen aanhouden. Dit zou niet moeten natuurlijk, onze excuses. Om herhaling te voorkomen, kunt u een bezorgklacht indienen via service.nrc.nl/bezorging. Indien u met ons in gesprek wilt, kunt u contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact. Met vriendelijke groet, NRC.

Læs mere om andre typer anmeldelser.