Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede morgen, Tot nu toe een goede ervaring. Fiets Koga gekocht in Rijen (fysiek) na eerst contact te hebben gehad via de algemene whats app. Verzekering ook via whats app. geregeld. Duurde... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

1. Bezorging vanaf bestellen duurt te lang, je krijgt geen informatie. 2. Bestelling wordt gslechts gedeeltelijk geleverd, zonder informatie 3. Na contact belofte de rest met spoed op te sturen.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Op de site staat 1-3 leverdagen wat uiteindelijk 15 dagen werd. Zonder overleg is het ipv bij mij thuis bij een afleverpunt gebracht waardoorik alsnog emt een grote doos onder de arm de stad door kon... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

2,8

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht advies, zeer slechte service

Een e-bike gekocht bij de plaatselijke winkelier, omdat je hier goed advies en service verwacht maar helaas.
Na 3 jaar en 1.920 km was de fiets voor de 3e keer met gebroken spaken ter reparatie aangeboden. Ipv met een constructieve oplossing te komen, krijg je als klant te horen dat je te zwaar bent en het aan je rijgedrag ligt ( een man van ruim in de 50???)
Dat zij bij aankoop niet hebben gezien dat mijn vriend groot en wat zwaarder is en mogelijk een te lichte fiets hebben geadviseerd is volgen hen onzin.
De 3e x was snel gemaakt, echter de dag erna, na 3km breken de spaken weer.

Gelukkig is in ons dorp een andere fietswinkel die wel een klant wil helpen en nu een velg en spaken in zet die wel geschikt zijn.
1 ster is eigenlijk nog teveel!!!

18. september 2021

Ik zocht een Aftershokz Opencomm… helaas

Ik zocht een Aftershokz Opencomm headset. Via google shopping vind ik een aantrekkelijke prijs bij Nr1Wielershop - de foto is correct, de naam is correct en de prijs is laag. Maar wanneer ik doorklik krijg ik een product die er zeer goed op lijkt aan dezelfde prijs - de openmove. Dit is misleidende informatie. Ik had dit echter niet gezien en kocht het product. Na ontvangst contacteerde ik de klantendienst en leg ik het probleem uit - het antwoord: u moet goed op de website kijken en als u wilt retourneren zijn de retourkosten voor u...
Tot zo ver klantenservice na misleidende advertenties...

13. juli 2021

Binnen een jaar kapot

Binnen een jaar j
Lieten de stiksels los aan de binnenkant van de tassen waar je de tas aan het frame maakt

Winkel zegt eigen schuld
Ruw gebruikt
Fietsen voor je plezier ? Met wat flessen water

Geen garantie dus
Garantie op fabricagefouten
Nou die stiksels lieten los aan de binnenkant
Waar je zelf nooit bij komt

Schandalig afgewimpeld
Mijn zoon is autistisch en kan deze oneerlijkheid niet aan
En schiet dan in overload

Dus moeder pakt het probleem aan
Jammer dat de medewerker beweert dat garantie alleen op fabricage fouten zit

Maar als de stiksels loslaten op plekken waar je noot bij komt
Is dat een fabricage fout

Dan wimpelen ze je af om te gaan klagen bij de leverancier

Nee ik heb ze bij jullie gekocht
Dus jullie pakt het probleem aan

Tip
Koop je spullen plaatselijk
Kan je naar de winkel toegaan als er wat is
Ipv je dood te moeten ergeren aan On willende medewerkers

21. juni 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst voor 4…

Bestelling geplaatst voor 4 verpakkingen Assos Chamois Creme. Waarom 4? In verband met de verzendkosten. Geleverd 1 dosis. Direct na bestelling gemaild naar klantenservice. Geen enkele reactie, ook niet naar vier dagen.

Wellicht wordt dit nog opgelost, maar als je binnen 2 dagen kunt verzenden, dan hoor je ook binnen 2 dagen een dispuut te kunnen honoreren. € 55,00 voor een verpakking Assos zal zo'n € 50,00 winst zijn en ...

19. juni 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen antwoord, wel prijs verhoogt!

Een vraag gesteld over een product. Geen antwoord gekregen. Wel in de periode tussen vraag stellen en kijken of er antwoord is (3 uur!) de prijs van het product met €10 omhoog gedaan.
Ik zou hier dus nooit wat kopen!

15. marts 2021

TE MIJDEN !!!

Verkopen ja, maar service een grote NEEN. Op hun site staat 9/10 klanten zijn tevreden en van retouren maken we geen probleem. Natuurlijk maken ze geen probleem, ze antwoorden nooit meer. TE MIJDEN DEZE SHOP !!!

7. marts 2021

Geen contact mogelijk

Meerdere malen geprobeerd de klantenservice aan de lijn te krijgen. Geen reactie via whatsapp en via de telefoon krijg ik continue te horen dat ik als eerste aan de beurt ben voor meer dan een kwartier aan een stuk.
Daarnaast wekken ze op de site dat de artikelen op voorraad zijn en deze de dag erna geleverd worden, maar dat gebeurd dus niet.

24. februar 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Uiteindelijk bestelling netjes ontvangen

Gezien de vele slechte reviews hieronder wil ik toch ook even iets positiefs melden: ook mijn bestelling kwam pas na twee weken binnen en ik heb een half uur moeten wachten voordat ik Iemand aan de lijn kreeg, maar uiteindelijk heb ik mijn Mtb-helm ontvangen. En deze was ook nog eens heel scherp geprijsd. Uiteindelijk dus blij met de koop. Het zou het bedrijf (en de klanten) goeddoen als ze de klant op de hoogte houden van de voortgang van de bestelling.

16. januar 2021

Accepteert geen retouren

Maakt misbruik van drukte en langere levertijden in coronatijd rond de feestdagen door ook dan zeer korte en strikte retourtermijnen te hanteren. 15 dagen = te laat en geld kwijt.
Klantonvriendelijk en gewoon onredelijk.
Klacht blijkt ook niet bespreekbaar.

5. januar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In dit geval is de 1-ster niet alleen een zure, verongelijkte consumentenreactie, maar is Nr1shops/Nr1wielershop dat echt waard

Eens met de andere 1-ster beoordelingen.
2 producten besteld, 1 direct leverbaar, andere 1-3 werkdagen. 4 werkdagen later; Geen pakket.
Ik heb in het hele 'proces' 4x een mail gestuurd, maar nooit een reactie, uitleg, verontschuldiging of wat dan ook ontvangen.

Uiteindelijk lag het pakket pas 9 werkdagen na het bestellen in de handjes van de DHL-man.

Op de site pochen ze met 'Onze klanten geven ons een 9+' en 'Goede service', maar dat maken ze op geen enkele manier waar.

Als je een webshop hebt, reageer dan in ieder geval op klanten en beloof geen dingen die je niet waar kan maken. Op deze manier krijg je een hoop (terechte) 1 ster reacties.

Ik en en mijn wielervriendjes zullen hier in ieder geval niet meer bestellen.

18. september 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slechte service en liegen je voor

Artikel dat op voorraad is besteld. Na 8 dagen en 3x bellen met de belofte dat het dezelfde dag nog wordt verstuurd, niets ontvangen.
Zeer slecht, daar gaat een verjaardagscadeau. Moet ik morgen nog snel de stad in om iets anders te halen. Slechte service en dus ronduit liegen aan de telefoon

22. august 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beschadigde producten als nieuw verkopen?!

Net Lazer Wasp Air Tri besteld. Krijg de helm toe, maar die was al geopend (opengescheurde originele doos) en beschadigd (vizier dat makkelijk los kwam, levensgevaarlijk om daar de weg mee op te gaan). Na telefonisch contact met meerdere medewerkers die me zeer duidelijk bevestigen dat ik een nieuwe toegestuurd krijg de dag nadien en me vertelde dat die reeds onderweg was. Na een halve week van radiostilte beweert men nu dat deze dan toch niet binnenkomt en dat andere collega's me niet de waarheid hadden verteld. "Sorry, die gaat toch niet meer binnenkomen". Deze helm is nog steeds bestelbaar op hun website (meerdere stuks zelfs) en daarop repliceerde ze: "Als u de helm opnieuw bestelt, krijgt u dezelfde helm (beschadigd) toegestuurd. U moet maar de volgende gelukkige zijn die deze helm besteld en er mee de weg op gaat... Deze helm is tevens nog op stock bij de leverancier en kunnen ze in hun geval gemakkelijk onder garantie laten vervangen. Blijkbaar nemen ze liever het risico dat iemand een beschadigde helm toch zou bestellen en er niets van zegt, dan het probleem op te lossen en een nieuwe helm op te sturen. Geld is in dit geval duidelijk belangrijker dan de service of een persoon zijn veiligheid. Als voorbereiding op het nationaal kampioenschap triatlon kan hun service wel tellen en hebben we hierdoor nodeloos tijd verspild. Ze willen blijkbaar mensen liever afschepen dan hen tevreden stellen. Men zegge het verder

4. august 2020

Jammer...
Wachten op een bestelling is niet erg... en zelfs de voorvreugde kan al leuk zijn.
Maar, als je iets besteld, en dat (ondanks op voorraad) pas acht dagen daarna verstuurd zou worden, dan is dat vreemd en zeker niet van deze tijd.
En dan ook nog niet eens een duidelijk, vriendelijk, noch informatief antwoord op de vraag naar de toedracht... laat staan een verontschuldiging.

30. juni 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte site info en nul,nul service

Er staan op de website twee versies van het topeak ventielnippel adapter. Allebei met nul specificaties erbij vermeld. De ene is voor een autocentiel, de andere voor een frans ventiel. Door deze superslechte informatie heb ik blijkbaar de verkeerde aangeklikt. Na vriendelijk verzoek om hier een oplossing voor te vinden krijg je nul komma nul procent respons
Door zulke slechte productinformatie koop je dus snel iets verkeerds. Ik vind niet dat je klanten hier voor moet laten opdraaien. Om te ruilen betaal je ook nog eens 4,95 euro boete.
Kijk vooral verder als je iets wilt bestellen. Dit is echt waardeloos.

22. juni 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levering heeft twee weken geduurd

Levering heeft twee weken geduurd. Na 1 week eerste mail dat twee artikelen niet leverbaar waren vervolgens paar dagen later mail dat nog 1 artikel niet leverbaar was. Restant van 2 producten werd verzonden na bijna twee weken wachten. Pakbon bij levering klopte niet, meer artikelen op bon dan geleverd. Op vragen wordt niet gereageerd. Ik bestel hier nooit meer!

10. juni 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede klantenservice

Ik heb recent een bestelling geplaatst bij Nr1WielerShop bestaande uit meerdere onderdelen. De levering liep vertraging op omdat een van de onderdelen nabesteld moest worden. Het zou de winkel sieren om de klant hierover goed te informeren, zoals grote internetwinkels doen. Echter, een belletje verder en alles wordt netjes uitgelegd en de onderdelen van mijn verzending die voorradig waren werden direct verzonden. Later bleken de vertraagde onderdelen ook bij de fabrikant niet meer op voorraad te zijn. De bestelling werd zonder problemen geannuleerd.

Kortom, de klantenservice is goed op orde. Je krijgt minder updates over je bestelling zoals bij grotere online winkelketens maar de service is prima!

18. maj 2020

Er dette din virksomhed?