Marc Ermenstweewielers Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Mooie Cube Agree C62…

Op 4 juli 2026 een mooie Cube Agree C62 SLT gekocht bij Marc Ermenstweewielers in Oploo voor een zeer scherpe prijs.

Na de eerste paar ritjes helaas wat speling in de voorvork wat natuurlijk kan gebeuren. Echter de voorvork was te lang waardoor ik de speling niet kon wegkrijgen.

Vriendelijk verzocht of ze mij een spacer zouden kunnen toesturen wat mij de goedkoopste en makkelijkste oplossing voor beide partijen leek.

Echter na 1 maand en 4 of 5 emails helaas nog geen oplossing.

Mijn conclusie: Scherpe prijs maar helaas slechte after service.

4. juli 2026

Wij hadden een goede ervaring

Wij hadden een goede ervaring. De fiets was online gekocht, kwam zoals beschreven, alles fijn. Het enige puntje was dat de website zegt: "tot 15:00 besteld - hetzelfde dag verzonden" maar in het echt was het 4 dagen later en ik moest nog bellen vragen wanneer gaat het gebeuren (geen communicatie daarover).

9. juli 2026

Bedrijf geeft levertijd fietsen die niet kloppen en communicatie uitermate slecht.

Bedrijf geeft levertijd fietsen specifiek aan op de site. Echter bij navraag wordt aangegeven dat het wel een of twee dagen langer kan duren. Na betaling bleef iedere vorm van communicatie door Marc Ermens tweewielers uit. Telefonisch was uitsluitend 'de man van de werkplaats' bereikbaar. Die wist niets anders te melden dan "stuur een App en later stuur een mail, dan krijgt u binnen 1 dag antwoord." Reactie daarop bleef tot op de dag van vandaag uit. De fiets werd niet geleverd. Navraag bij hun partnerbedrijf in Rijen bleek de fiets helemaal niet beschikbaar. Deze moest worden ingekocht van anderen bedrijven omdat ze geen merk dealer zijn.
Na inschakelen juridische ledenservice Consumentenbond kreeg ik mijn geld terug.

Onbegrijpelijk dat een bedrijf zo slecht communiceert! Dat had mij veel ergernis en tijd gescheeld en hen een klant én een slechte review.

24. april 2026

Er dette din virksomhed?