Hej
Jeg har altid haft en god service på min derbi senda men har jeg ikke har altid været glad for dem
NP Motor-service blev grundlagt i 1946 af Niels Peder Christensen, der drev forretningen til 1996, hvor den blev overdraget til anden generation: Henrik Ch
Nygade 13, 6690, Gørding, Danmark
Hej
Extrem dårlig service og ubehalig sur mekanikker som bare laver alt muligt på en knallert uden at spørge kunden først om det ønskes . De lyver om ting og påstår knallerten ikke kunne køre selv jeg ved det kunne den da den blev i leveret så nu ville han ikke lave mere på knallerten og vi kunne bare hente den . Her sage jeg til ham at den kørte da den kom og den køre når vi henter den så nu er jeg spændt på hva han har lavet så den ikke køre ok eller så den kommer tll at kører dårligere ind gjorde da den kom .de prøver at snyde handicappet for penge bare fordi det er nemt føj for den skam jer ..Men så må tænk på sagen hvis der er sådan klaveret spiller hos NP . Man skal bare ikke snyde dårlige fungere personer bare fordi det er nemt

Besvarelse fra NP Motorservice
Købt en stort set sprit ny el 3 hjulet el scooter ( E-Force T408-3 ), har kørt pt. Godt 300 km dags dato. Så begyndte den at gå id og lugte brændt. Jeg ringer så til forhandleren her og fortæller om problemet… eneste svar jeg får er ring i det nye år, vi har ikke tid til dig nu, hvorefter jeg fortæller at jeg ikke kan undvære den, og var var svaret… det var han ligeglad med…. Det er en service man kan forstå, i en meget dårlig retning.. men sikkert fordi den skal på garantien, så er den prioteret langt nede i listen. Ha en forrygende dag.
Fantastisk service.
Bestilte reservedele online, blev hurtigt kontaktet om at der var uhjælpelig restordre på den ene.
Fandt hurtigt ud af en løsning som begge parter var glade for.

Besvarelse fra NP Motorservice
Fantastisk service, da jeg skulle brugen en ny forskærm til knægtens knallert. Selv om den var i restordre hos PGO, fandt de en løsning og fik leveret den. 1 dag før han skulle have knallerten i gave. De ringer så dagen efter for at spørge indtil om den blev leveret ordentlig. Kan varmt anbefale dem de går meget langt for kunderne :)
Lækker butik og godt værksted, står altid klar med en løsning lige meget om man kommer med cykel eller knallert.
Stort udvalg i både scootere og cykler i butikken, der er noget for enhver smag.
Altid god og venlig betjening, et sted man aldrig går fejl af.