2,8

Middel

Meget trist oplevelse

Meget trist oplevelse, at komme der anden gang. Det var shu næsten med tårer i det ene øje. Da jeg er på udkig efter ny ATV, og bestemt havde bestilt en igennem dem hvis ikke jeg var god nok denne gang.. den ældre medarbejder ville ikke sætte dækmaskine på et par dæk jeg virkelig havde brug for hjælp til, akut.. Og kunne ikke overskue det, måtte prøve en dækmand.. Det sgu sørgeligt man ikke kan magte sit job, chefen og resten er der intet ondt at sige noget om, skønne mennesker.

15. april 2026

En kedelig oplevelse

Jeg har haft kontakt med NP motor i forbindelse med indregistrering af en CF moto atv, hvor NP motor har været behjælpelig med COC dokument og efterfølgende optrådt som selvanmeldelse af registreringsafgift til SKAT/motorstyrelsen.

Forløbet med COC dokument, 1. reg. syn og toldsyn foregår fint. Der er korrespondence på mail og telefon. VI aftaler at Niels skal foretage anmeldelsen til SKAT/Motorstyrelsen, da det vil kunne klares på 1 dags tid og jeg derved kan være kørende på 2-3 dage.
Jeg meddeler Niels d. 8 februar 2022 straks efter reg. syn og told syn er gennemført, at maskinen nu er klar til videre forløb. Der kommer intet svar, og jeg sender endnu en mail 2 dage senere, også uden svar.
Jeg kontakter pr. telefon en uge efter, hvor jeg får en medarbejder til at give besked til Niels om han han har fået mail, og jeg gerne hører fra ham hurtigst muligt. Endnu en uge går, hvor jeg ikke hører noget.
Jeg ringer op igen, og får fat i Niels. Han beklager sig med travlhed og prioriteringer, hvor jeg ikke står øverst. Jeg siger det er ok, men at jeg nu har en deadline på under 14 dage, da syn og toldsyn udløber efter 4 uger. Niels fortæller at det er rigeligt med tid, og at vi nok skal nå det.
Endnu en uge går, og jeg hører ikke noget nyt.
Den sidste uges tid/frist, bruger jeg på dagligt at kontakte NP motor for at få en status. Dette resulterer i at Niels endeligt får sig taget sammen til at påbegynde beregning af reg. afgiften - på 2. sidste dag af min tidsfrist og på en sen fredag eftermiddag. Der er tilsyneladende fejl i mit syn af køretøjet, hvilket Niels (lidt modvilligt) vil undersøge nærmere.
Motorstyrelsen kommer frem til at det er en tastefejl ved synshallen og fortæller at det skal rettes for at kunne beregne afgift og få maskinen videre i systemet. Dette svar kommer ca 1 uge efter udløb (motorstyrelsens svartid). Jeg får det rettet, og næste problem opstår. Syn og toldsyn er udløbet og skal foretages på ny. Der skal endnu engang bestilles prøvplader, betales for told- og reg. syn. 1000,- for 2. gang.
Maskinen kommer igennem systemet og jeg får regningen. Prisen på plader og reg. afgift kendte jeg i forvejen, men Niels/NP motor opkræver 2700DKK for arbejdet, hvilket jeg mener er lidt i overkanten, nu hvor forløbet har taget ham +4 uger istedet for 2-3 dage som lovet. Nuvel, fejl i Syn tog knap 10 dage at finde ud af og få rettet, men så havde vi stadig været indenfor de 4 ugers tidsfrist. Niels tog derudover 200DKK for at sende 500 gram nummerplader. Begrundede det med at afstanden var lang til nærmeste posthus stigende brændstofpriser osv. Via tracking kan jeg se han har indleveret pakken 950m fra NP Motor.
Niels forholder mig til at jeg har fået rabat på nummerplader, og fastholder sin pris. Han giver mig dog et alternativ som er en regning på knap 2000,- for konsulentydelser og 'så kan jeg bare selv stå for anmeldelse til skat osv. som let kan tage 4-6-10 uger'.
Jeg spørger herefter Niels om vi i det mindste kan dele syns omkostninger, da han som sagt har nølet de første 4 uger, hvilket fik det første syn til at udløbe. Niels er helt uenig, og mener at det er min synsmand der har problemet, da han har lavet fejl i første omgang.
Jeg indvilliger i at betale det fulde beløb, da min tålmodighed på dette tidspunkt er langt over hvad den burde stå til måls med.

Jeg må indrømme at jeg har svært ved at anbefale Niels/NP motor til nogen, da min oplevelse er at kundeservice slet ikke er eksisterende for dem.

Jeg må tilføje at jeg ikke er bekendt med at købe maskiner eller få udført maskinservice, hos dem. Denne anmeldelse er udelukkende baseret på kundeservice via noget administrativt.

29. marts 2022

Kan ikke anbefale ham

Kan ikke anbefale ham. Jeg bor i vestjylland og skal have min utv til service. Vælge min maskine forretning som lægger lokalt. Da jeg ikke vil kører flere 100 km for at få min maskine til service ved en af de 3 forhandler af cfmoto i Danmark. Men siger til værkstedet der skal lave servicen at de kan købe de delen her da det kun drejer sig om et service Kit og priser på andre dele. Men service Kit blev bestilt for Ca 14 dage siden. Det eneste der kommet er regning til værkstedet og de bliver lovede at det skulle komme tirsdag d 7/9. Om morgen. Men d 10/9 snakkede jeg med mit værksted at de havde stadig ikke set delen i nu.

Vil hellere have i ærlig fra starten af. Og sige tingen som det er. Så man kan forholde sig til det.

12. september 2021

God service, gode priser og virkelig venlige og er altid os behjælpelig og især under denne corona krise. tak til Nils og bent på værksted

15. marts 2021

Kæmpe High-five til NP Motor!

Kæmpe High-five til NP Motor!
Har handlet ATV via. telefon, SMS og mails sammen med Niels. Fantastisk service, god rådgivning - en aftale er en aftale. Perfekt levering, som aftalt og alt har klappet. En super maskine jeg har fået, som beskrivelsen også var til - og efterfølgende god service. Altså sender man en mail med spørgsmål eller ringer for en opfølgning, så er der svar omgående. De bedste anbefalinger herfra. Tak for handlen.

29. september 2020

Har handlet ATV og udstyr hos Niels ved…

Har handlet ATV og udstyr hos Niels ved NPmotor flere gange, både privat og erhvervsmæssigt. Altid super god oplevelse. Man bliver mødt med venlighed og kompetente folk der ved hvad de snakker om.
Og har du problemer af nogen art, tager de det seriøst og tager hånd om det effektivt.
Jeg har kun positive oplevelser med fra NPMotor og vil anbefale dem til enhver der vil berige sig selv med en ATV ol.

7. august 2020

Er dette din virksomhed?