Terrible service. Clothes look a lot cheaper and bad quality when they arive. When you wanna return it, you basically gotta stalk them cause they won't answer e-mails. They once answered me because I... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Het duurde even voor mijn pakje is toegekomen. Het werd niet automatisch verzonden waardoor het enige vertraging had. Bovendien kwamen mijn twee artikelen afzonderlijk aan op verschillende dagen, terw... Se mere
Echt Geweldig! Enorm goeie klantenservice! Krijgt snel en vriendelijke reactie, als je ergens tegenaanloopt wordt er met je meegedacht en kun je samen naar een oplossing kijken. Zeker weten een aa... Se mere
Erg slecht, krijgt niet je volledige geld terug bij een retour. Reageren ook niet op mijn laatste mail. Erg moeizaam en komen met een verhaal over milieu bewust bezig zijn dat daarom de retour kosten... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel goede service
Heel goede service, ik had de foute maat gekregen en had daarvoor een mailtje gestuurd. Ik had heel snel een antwoord en de juiste maat werd meteen verzonden. Heel vriendelijke verkoopster!
Tevreden
Ik had een rode jas besteld via Novel, maar vond uiteindelijk dat hij niet helemaal bij me paste. Na een mailtje te hebben gestuurd over het retouren, kreeg ik snel een vriendelijk bericht terug van de verkoper, met duidelijke informatie over het retourproces. Ze boden ook extra opties aan, omdat de retourkosten voor de koper waren en dit aan de prijzige kant lag. Samen hebben we een goede oplossing gevonden: ik kon de jas aan mijn zusje geven (die er erg blij mee is) en kreeg shoptegoed terug. De communicatie was snel, duidelijk en zeer behulpzaam. Ze hielpen me zelfs met het kiezen van de juiste maat voor een nieuwe trui. Al met al een heel fijne ervaring!
LET OP!
LET OP!
Ze zeggen levertijd 5-7 dagen maar heeft veel langer geduurd!
Eveneens is de kwaliteit ondermaats. Zou normaal 75 euro kosten met 50 procent korting voor een tas van plastiek!
En aller ergste de retour kosten zijn 20/25 euro???
Snelle reactie op eventuele vragen
Snelle reactie op eventuele vragen.
Compensatie voor retouren is heel goed geregeld! Alleen de levertijd is vrij lang
Oplichters!!!
Heeeel slecht. Lange levertijd. Is het eindelijk binnen en dan ook nog eens hele slechte kwaliteit. Hoe kan je voor zo’n kwaliteit jas 120euro vragen. Retour moet je aanvragen via de mail. zeggen ze dat het retouren 25euro kost?!?! Of ze willen de helft terug geven en dan mag ik de jas houden. Echt heel slecht
Super vriendelijke klantenservice
Super vriendelijke klantenservice!
Beantwoord snel de mail en schiet gelijk te hulp waar nodig. Top service!
Gerichte klantenservice
Ik had een probleem met mijn bestelling, en de klantenservice heeft dit ontzettend snel opgepakt, zelfs in het weekend. Ze hebben erg goed met mij gecommuniceerd, veel begrip getoond en samen met mij naar een passende oplossing gezocht. Ik ben nog nooit zo goed geholpen door een online webshop! Het was echt heel fijn!
KOOP HIER NIETS OP
KOOP HIER NIETS OP! Slechte kwaliteit en levertijd klopt niet! 5 tot 7 werkdagen wordt 2 á 3 weken! Dit merk is een grote scam! Niets geloven wat er in sommige reviews worden gezegd want dit zijn fake profielen van hun!
Levertijden kloppen niet
Levertijden kloppen niet, wacht nu al ruim 2 weken (10 werkdagen) nogsteeds niks binnen. Hier bestel ik niet meer!
Great Service!!!!
Had great service from Melinda, she helped me with a problem about sizing and offered a huge discount. She replies fast and really tries to accommodate her clients the best she can!
The products are also really good quality :) will be ordering again!
Fijne kwaliteit
Fijne kwaliteit! Mooi setje gekocht ! Zeker een aanrader ♥️
Tevreden
Goed contact gehad over wanneer ik mijn pakketje binnen zou krijgen, want het duurde wat langer dan gewend. Ik kreeg de bestelling binnen en ben er fan van! Fijne stof en past precies met mijn lengte (1,63). Beige kleur schijnt wel door, maar heb je geen last van door de trui die erover valt. Gewoon zoals het op de foto staat, is het ook daadwerkelijk!
Hele slechte service!
Hele slechte service!! Duurt heel lang voordat het binnen is of er een beetje duidelijkheid komt over de bezorg status. Zeker geen aanrader! Ruim 2,5e week geleden besteld en nog steeds staat het pakket op “ nog niet gesorteerd” Terwijl er gezegd werd levertijd 3-7 dagen!

Besvarelse fra Novel the Label
Eindelijk een passende jeans!
Ik ben al heel lang op zoek naar een goede spijkerbroek. Ik ben daar moeilijk in qua maat. Maar toch wilde ik even een goede spijkerbroek, en deze sloot perfect aan. Ik heb de ripped jeans leuk voor een festival

Besvarelse fra Novel the Label
Fakers maken valse trustpilots…
Fakers maken valse trustpilots recensies. OPLICHTING