Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen h... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Se mere
Virksomheden har svaret
Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Se mere
Virksomheden har svaret
Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.
Stationsstraat 35, 4001 CD, Tiel, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Ik had zelf de verkeerde bestelling geplaatst. Gelijk een mailtje gestuurd, binnen no time kreeg ik een fijne, vriendelijke reactie van Novaline en werd mijn bestelling aangepast. Volgende dag had ik de deken in huis!

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Bestellen, volgende dag binnen. Deken was goed verpakt, zeer goed kwaliteit. Ik heb zelfs de 233x220 15kg versie en ik moet een dekbed eronder doen omdat de warmte niet wordt vastgehouden (goed ademt).

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Heel fijn dat je na zo'n aanschaf 100 dagen mag proberen en zonder problemen mag terug sturen. Op de site wordt je goed geholpen om de juiste maat en kg te kiezen voor je kind. Ons hooggevoelig en angstig kind slaapt nu in eigen bed en kamer. Kan niet anders zeggen dat het geweldig werkt! Heel blij met de aanschaf, en die gaat niet meer terug!

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Snelle levering, proper verpakt.
Ook de gekozen overtrek werd goedgekeurd door onze zoon ;)
We hopen snel effect te mogen ondervinden.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Verzwaringsdeken gekocht voor mijn zoon. Hij slaapt rustiger en heeft tot op heden geen last meer gehad van nachtangsten. Niet geheel onbelangrijk is dat het deken mijn zoon goed bevalt.
Hij tevreden, wij tevreden! Een goed aanschaf geweest!

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
We hebben voor onze zoon met ASS de 1 pers. deken met grijze hoes besteld. Binnen 3 dagen is het pakket keurig bezorgd. De eerste nacht is voorspoedig verlopen. Onze zoon zwijmelde helemaal weg onder het gewicht en de knuffelzachte hoes. Waarschijnlijk komt er een enkel dekbed overheen tijdens koude nachten. Nu is de verzwaarde deken zelf nog warm genoeg. We hebben nog geen ervaring op de lange termijn, maar de kennismaking is heel positief!

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Snelle levering en duidelijke info!
Kind slaapt direct door, hopen dat dit doorzet!

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Ik had wel een kleine uitleg/tips bij de deken verwacht in de doos. Verder ging het bestellen en verzenden wel goed.
Ook vond ik het gek dat het waslabel van de hoes aan de buitenkant zit..

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee nachten heerlijk geslapen onder de verzwaring deken.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Duidelijke informatie op de site en snelle levering

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Prima levering. In eerste instantie was ik was sceptisch, maar ik moet toegeven dat het veel beter slaapt.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
De service is top daar kan ik niet onderuit.
Heb de deken voor mijn dochtertje aangeschaft in de hoop dat ze dus ook door gaat slapen.
Ze valt wel sneller in slaap maar doorslapen is helaas een no go na 4 jaar was dit wel een goeie hoop maar helaas.
Hij blijft wel want het gevecht van naar bed toe gaan is nu gelukkig wel verleden tijd nu alleen het door slapen nog 🥹

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.