Virksomheden har svaret
Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Se mere
Virksomheden har svaret
Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee... Se mere
Virksomheden har svaret
Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Se mere
Virksomheden har svaret
Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.
Stationsstraat 35, 4001 CD, Tiel, Holland
Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen hoes bij waar je het deken met strikjes binnenin kan vastmaken en tot mijn verbazing blijft het deken goed vastzitten. Helemaal prima dus. Ik had ook nog een fleece hoes besteld maar met de verkeerde afmetingen. Op eigen kosten heb ik deze probleemloos kunnen terugsturen. Het pakketje blijkt echter verloren gegaan bij Post NL maar alsnog krijg ik mijn centjes terugbetaald gezien ik hier niets aan kan doen. Heel correct, professioneel en top communicatie van Koen! Super aanrader

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen.
Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mijn hele lichaam.
De kwaliteit is ook prima.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Het is echt een heerlijke hoes voor onze verzwaringsdeken. We hebben in 1e instantie de blauwe minky gekozen omdat dat de warme variant is. Per ongeluk was de hoes niet gelijk met de post mee en kreeg ik gelijk een verontschuldiging en de andere dag was de hoes er. Prima service, heerlijke hoes!

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Sinds enkele maanden slapen wij onder de verzwaringsdekens van Novaline en we zijn er erg blij mee. Het is even wennen maar nu slapen we makkelijker in, worden we 's nachts minder wakker en onze activity trackers bevestigen wat we voelen: we slapen dieper en beter en worden uitgeruster wakker.
Onlangs dus ook de nieuwste kleur (beige) hoezen voor onze verzwaringsdekens besteld, om een beetje af te wisselen. Wederom snelle en keurige levering.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Een fijne deken en hoes. Betaal proces ging soepel en hij was snel binnen!
Sinds ik de deken + hoes gebruik, slaap ik veel dieper en wordt ik uit gerust wakker!
Nadat ik contact had gezocht voor extra advies werd ik supersnel en goed geholpen. Verzwaringsdeken is van hoge kwaliteit en binnen 2 dagen in huis.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
De hoes is nog steeds niet ontvangen
Maar er wordt nu weer om een review gevraagd
Beetje bijzonder

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Onze dochter had al tijden moeite met in- en doorslapen en we hebben van alles geprobeerd. Maar met deze deken slaapt ze, na 5 avonden wennen, vrijwel meteen in na het lezen. Voor ons is het bijna een wondermiddel! :-)
Prima deken we hadden alleen een te zware besteld. Maar we slapen er prima onder
Is goed geleverd en zijn tevreden over het product

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Ik gebruik de deken nu een week. De verzwaringsdeken werkt perfect voor mij! Sinds ik eronder slaap, slaap ik zoveel beter. Ik word veel uitgeruster wakker. En ook mijn smart-Watch geeft aan dat ik dieper slaap en meer rem-slaap heb. Ik ben er enorm blij mee en ga er nu ook een voor mijn dochter (19) aanschaffen.
Dank voor deze life-saver. 😊🍀🙏

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Mooie op tijd afgeleverd en het zie er mooi uit en goed inpakken en het ligt heerlijk op je lijf ik slaap er lekker mee beter dan anders het is wel eventjes wennen maar nogmaals het slaap er goed bij het is een aanrader voor mensen die moeilijk in slaap komen en de prijs valt ook mee

Mee gedacht en opgelost.
Had huis nr niet ingevuld.
Misschien wel handig om ervoor te zorgen dat je niet verder kunt als het niet juist is ingevuld

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Er is niets mis gegaan maar jullie zeggen 30% korting te geven wat niet waar is, jullie prijs is de prijs die je bij andere webshops ook betaald maar dan zonder korting.

Besvarelse fra Novaline Verzwaringsdekens
Læs mere om andre typer anmeldelser.