Shopsystem ist gut, Bestellvorgang easy, Verpackung standard, Versanddauer dafür das es aus NL kommt voll ok die 3fach Aussensteckerleiste ist vom Metall Gehäuse und von den Anschlüssen innen sehr s... Se mere
Tolle Produkte und angenehmer Kundendienstkontakt. Ich hatte zunächst 3 Lampen bestellt und erst dann entdeckt, dass es auch super schöne und wertige Briefkästen gibt. Da wir uns dann für eine ande... Se mere
Ik heb over de jaren meerdere spullen bij Nostalux besteld, zoals buitenstopcontacten, buitenlampen, en brievenbussen. Bij die laatste ging het nogal mis. Tweemaal is er een brievenbus geleverd die bi... Se mere
Zeer netjes al meerdere keren geholpen. Zowel via de telefoon voor advies, als in de winkel. Ook via de mail snel en correct contact gehad. Er was iets niet helemaal goed gegaan, via de fabriek. Geen... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Nostalux heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is de grootste in buitenverlichting. Naast onze webshop, bent u uiteraard ook welkom in onze showroom te Zwaagdijk-Oost. De showroom is dagelijks geopend van 08.00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Korenmarkt 8, 1681PB, Zwaagdijk-Oost, Holland
- 0228 56 66 97
- info@nostalux.nl
- nostalux.nl
Svarer typisk inden for 48 timer
Schnelle Lieferung, top Qualität
Schnelle Lieferung, super Qualität. Gerne jederzeit wieder!
Alles super
Alles super. Schnelle Lieferung und super Solarleuchten!
Spike stopcontact
Laatst een bestelling gedaan voor een spike dubbele tuinstopcontact voor in de tuin. Hele goede kwaliteit en gemakkelijk aan de sluiten.
Tolle Lampen zu gutem Preis
Sehr gute Ware zu einem vernünftigen Preis. Schnelle Lieferung mit guter Verpackung. Zügige Kommunikation. Wir bestellen wieder.
prachtige lampen besteld
prachtige lampen besteld, echt naar verwachting. Ze werden vlot en netjes afgeleverd.
Hebt sich sehr von anderen Anbietern ab, tolles Produktportfolio!
Sehr aussagekräftige Abbildungen auf der Seite, sehr gute Produkte und Auswahl
Hoge kwaliteit lampen en uitstekende…
Hoge kwaliteit lampen en uitstekende service.
Verzonden op de afgesproken datum…
Verzonden op de afgesproken datum keurig verpakt en het ziet er nog mooiere uit als op de site we zijn er blij mee
Top Qualität
Top Qualität, reibungslose Abwicklung, schnelle Lieferung
Pas de geste commercial !
J'avais commandé 2 lampes pour mes parents très âgés. J'ai attendu 2 mois pour les installer car j'habite loin de chez eux. Quand j'ai voulu les installer, c'est là que je me suis rendu-compte qu'une pièce de fixation était absente sur une des 2 lampes. Pour s'en apercevoir il fallait faire l'installation tout de suite ... J'ai contacté Nostalux mais on m'a répondu que j'avais dépassé le délai de 30 jours donc je n'ai pas eu droit à un geste commercial. on m'a proposé de payer 22 euros pour l'envoi de la barre de fixation manquante. Je n'ai pas accepté car le fabricant, lui, m'a envoyé la pièce manquante gratuitement !

Besvarelse fra Nostalux B.V.
Top Ware und Service.
Top Ware und Service.
Leider wurden bei meiner letzten Bestellung LED Lampen beigelegt, die nicht zu den bestellten Wandstrahlern passten. Dabei ging das Schutzglas der Lampe kaputt. Passende LEDs und Ersatz-Schutzglas wurden anstandslos innerhalb weniger Tage nachgeliefert.
Sehr schnelle Lieferung
Sehr schnelle Lieferung, nach Deutschland.Top Ware gerne wieder.
Aussenlampen bestellt und prompt geliefert
Ich hatte vier Aussenlampen bestellt und erhalten. Zwei davon hatten eine abweichende Rückseite, wurden offenkundig nachgebessert. Ich habe sie dennoch behalten, weil man es nicht sieht. Ansonsten entsprachen sie der Beschreibung auf der Webseite. Meine anschliessende Mail-Anfrage wegen eines Ersatzglases wurden vom Nostalux-Service binnen Minuten positiv beantwortet. Das überzeugt!
Snel geleverd, prima kwaliteit
Snel geleverd. Zeer degelijke verlichting voor in de tuin!
Alles gut gelaufen sehr schnelle…
Alles gut gelaufen sehr schnelle Lieferung. Gute Ware
Een beetje teleurgesteld
Labenne muur-buitenlamp. Keurig en snel opgestuurd. Goed verpakt om beschadiging te voorkomen.
Echter je verwacht van een buitenlamp dat deze een aarde aansluiting heeft, of althans dat de aarde draad ergens aan vast gemaakt kan worden. Niet van dat. De fitting durfde ik er niet uit te draaien omdat ik bang was dat de bedrading werd beschadigd. Ik voelde namelijk weerstand van de blauwe en zwarte draad die niet mee draaide.
Tevens geen binnen behuizing van kunststof. De ronde voet zit koud op de muur bevestigd (geen afdichtingsring). Aan onderzijde van voet geen gaatje voor vocht. Die zal ik er maar zelf in boren.
Jammer dat er voor die prijs geen bevestiging materiaal bij kon.
Gelukkig functioneerd hij wel.