NorstatpanelAnmeldelser

3.768

2,5

Fantastisk side med mulighed for at hygge et par minutter om dagen, mod lidt betaling. Nem udbetaling til gavekort. God service over telefon. Fedt nok at være med til større undersøgelser fys... Se mere

Meld dig aldrig til norstatpanel, glemmer du at svare på undersøgelser, smider de dig ud, uden varsel, og du kan IKKE komme ind igen. Selvom jeg havde point til gode, så kunne jeg ikke få indløst dem... Se mere

Interessant måde at behandle sine loyale medlemmer på, og det vækker da stof til eftertanke. Jeg har personligt aldrig deltaget på baggrund af det økonomiske incitament (det er ~50 kr per time... Se mere

Fungerer superfint. Appen er ikke noget at råbe hurra for, og det er ret træls, at man ofte skal genstarte en undersøgelse, hvis man fx kommer til at swipe for langt ned, så den opdaterer siden. Enga... Se mere

1. Analyseinstitut

At Norstatpanel your answers to our surveys form the data that market researchers can work with. Membership with Norstatpanel is completely free and non-binding and may be cancelled at any time. As a member you are regularly invited to take part in questionnaires and studies. Membership with Norstatpanel is by invitation only or as part of a special promotion. For reasons of research methodology, we cannot offer membership directly to those interested in participating in Norstatpanel.

Under middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(3.768)

280 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De ringer hele tiden

De ringer hele tiden. Jeg har ikke give dem tilladelse til dette. Er det ikke ulovligt?!

7. september 2024

Kære Pernille,

Tak for din feedback. Vi forstår din bekymring og vil gerne præcisere, at Norstat Panel-appen og Norstat Danmark er to separate tjenester. Norstat Panel-appen sender kun invitationer til undersøgelser via appen, mens telefonopkald foretages af Norstat Danmark i forbindelse med vores undersøgelser.

Vi beklager ulejligheden og håber, det afklarer situationen. :)

Mille

Ussel adfærd

Norstatpanel lover en masse præmier til mennesker som bidrager med tid og engagement til at hjælpe virksomheder, organisationer, mv med at blive klogere på deres produkter. MEN ... når man, som medlem af deres brugerpanel, er lige ved at nå den første magiske grænse for at kunne indløse en belønning på et gavekort på 200 kr - ja så stopper festen. Så får man ikke flere undersøgelser - og så sparer virksomheden at udbetale gavekortene. Et godt råd: Lad være at melde jer som deltager i deres kundepanel.

21. august 2024

Kære Bygmester,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med vores panel. Vores undersøgelser udsendes baseret på specifikke kriterier fra vores kunder, og derfor kan frekvensen variere fra bruger til bruger.

Hvis du er interesseret i, vi undersøger din sag nærmere, er du velkommen til at kontakte os direkte på support-dk@norstatpanel.com, så vi kan hjælpe dig videre.

Mille

Har fået flere SMS'er

Har fået flere SMS'er, men mener ikke at have tilmeldt mig noget/givet samtykke til medlemskab.

13. august 2024

Hej Lars - Tak for din anmeldelse
Du er mere end velkommen til at henvende dig til vores support team med yderligere informationer, så de kan få undersøgt problemet nærmere 😊

De sidder klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt via denne mail:
support-dk@norstatpanel.com

Sandra - Norstatpanel

Fjernede gavekort fra pointshoppen som jeg aktivt arbejdede imod at købe

Egentlig fungerer Norstatpanel fint. Der er løbende undersøgelser og der er generelt få problemer med dem.

Pointshoppen til gengæld er mangelfuld for at sige det mildt, og det eneste jeg har været interesseret i at bruge mine hårdt optjente mønter på var Steam gavekort.
Jeg har netop afsluttet en undersøgelse der bragte mit samlede antal mønter op på 150, prisen for et Steam Gavekort, og gik til shoppen for at købe det, for at finde ud af at de åbenbart har fjernet det helt. Så nu har jeg brugt i omegnen af 150 minutter på at udfylde brugerundersøgelser, (1 minut = 1 mønt ca), for at finde ud af at jeg ikke får noget for min indsats. Det er jeg i den grad utilfreds med. Var pointshoppen fyldt med valgmuligheder kunne jeg måske acceptere et de tilføjer og fjerner ting fra shoppen, men når udvalget er så elendigt som det er, synes jeg absolut ikke det er i orden. 1 stjerne bliver det til fra en gnaven, nu tidligere, bruger af platformen.

12. august 2024

Hej Henrik – mange tak for din anmeldelse
Vi påskønner altid at få konstruktiv feedback, som kan hjælpe os med at blive bedre.

Jeg sørger for at give den ansvarlige projektleder besked, så din kritik vedrørende pointshoppen tages til efterretning😊

Vi takker for, at du bruger din tid på at skrive en anmeldelse
Sandra - Norstatpanel

Helt fair belønning for svar

Helt fair belønning for svar! Spørgeskemaerne er meget kedelige i starten, men deres algoritme sørger for, de bliver mere og mere tilpasset ens interesser.
Deres app er dog ret sløv og der er ofte hvor den ikke responderer, når man trykker rundt. Men ellers er alt som det skal være, og heldigvis er mange af spørgeskemaerne på eksterne sites.

4. juni 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej Bjarke - Mange tak for den super fine anmeldelse!

Hvor er det godt at høre, at du er tilfreds med spørgeskemaerne. Vi er især glade for din feedback omkring selve appen, så vi kan tage det med videre og forhåbentligt få det fikset.

Vi ser frem til endnu flere besvarelser fra dig og håber selvfølgelig, at din oplevelse med Norstatpanel forbliver positiv! 😄

Sandra - Norstatpanel

Har lige brugt en del tid på 2…

Har lige brugt en del tid på 2 forskellige undersøgelser
Begge gange : beklager du passer ikke ind i undersøgelsen og får 1.point
Total taget ved næsen. Har ikke oplevet det før ?
Men så slutter det da snart for mig, hvis det er ny stil ?

13. maj 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej Per – Mange tak for din anmeldelse og for at vise interesse i undersøgelserne.

Vi kan garantere, at vi altid prøver at gøre det så nemt som muligt at være panelist hos Norstatpanel. Og det er selvfølgelig aldrig vores intention at tage nogen ved næsen!

Der er dog nogle undersøgelser, hvor man kan risikere at blive screenet ud, hvis der er for mange, der allerede har svaret som netop dig. Vi beklager selvfølgelig, at der er nogle tilfælde, hvor det først bliver relevant at frascreene panelisterne, jo længere inde i undersøgelsen de er kommet.

Vi værdsætter alt feedback som vi kan udvikle os på, så Norstatpanel kan blive endnu bedre for vores panelister.

Forfærdelig firma

Forfærdelig firma, som ikke vender tilbage på ens henvendelser. 80% af deres undersøgelser fungere ikke og man bruge 10-20 min på det og så ryger man ud. Firmaet har nu lukket min konto imens jeg har over 800 mønter til rådighed.Jeg forventer at dette bliver ændret pronto.

21. april 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej Thomas – Mange tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet

Vi kan garantere, at vi altid prøver at gøre det så nemt som muligt at være panelist hos Norstatpanel. Der er dog nogle undersøgelser, hvor man kan risikere at blive screenet ud, hvis der er for mange, der allerede har svaret som netop dig. Vi vil rigtig gerne tage din feedback til eftertanke, så der forhåbentligt kan ske en optimering på dette område.

Vi beklager fejlen med din konto og med at få udbetalt dine velfortjente rewards. Vi vil med glæde undersøge nærmere for at finde frem til en løsning, men for at vi kan hjælpe dig, har vi brug for noget mere info fra dig, så vi kan finde din profil i vores system.

Du er mere end velkommen til at prøve at henvende dig til nedenstående mail, så vil vores support team gøre deres bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.
––> support-dk@norstatpanel.com

Tilfreds men også utilfreds

Har været medlem i et par år nu efterhånden og jeg har været tilfreds med pointsystem selvom stjerneniveau bliver ligegyldigt når man har nået VIP niveauet. Udover at nogle undersøgelser tager længere tid end forventet, har det været upraktisk med de gavekort man får da de ikke kan kombineres med andre Supergavekort udstedt af andre portaler. Det var ellers muligt for et par år siden så er ret skuffet at man ikke kan gøre det mere.

23. august 2023

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej JT - Mange tak for din feedback, det sætter vi stor pris på.

Det er korrekt, at man godt kan slå et almindeligt SuperGavekort sammen med et andet SuperGavekort.

Dog har vi hos Norstat introduceret noget nyt, hvor der er lavet en Portal-Supergavekort løsning.

Dette betyder, at der er lavet et særligt Supergavekort i vores helt eget univers, som nu bliver kaldt ”Norstatpanelets gavekort”.

Et portal SuperGavekort kan desværre ikke blive slået sammen med et almindeligt SuperGavekort. Det er dog muligt at slå et ”Norstatpanelets gavekort” sammen med et andet ”Norstatpanelets gavekort” og dermed få et højere beløb at indløse for.

Vi er glade for, at du stadig er tilfreds, og vi er altid åbne overfor forslag, der kan hjælpe os med at blive endnu bedre! 😊

Sandra - Norstatpanel

Jeg skulle have været med til en fysisk undersøgelse hvor jeg ville modtage et gavekort på 800kr. Jeg fik af vide at de ikke skulle bruge mig alligevel, men fik så et gavekort på 500kr, selvom jeg ikke skulle dukke op. Mega god service!

13. februar 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej Mathilde - Mange tak for den positive anmeldelse!

Vi beklager selvfølgelig, at der skete ændringer i planerne, men super godt at høre, at du stadig blev belønnet.

Vi håber, at du fortsat har lyst til at deltage i en af vores fremtidige undersøgelser og ser frem til forhåbentligt at se dig til et af de fysiske😊

Sandra - Norstatpanel

Har ikke fået mine mønter

Har ikke fået mine mønter, ikke første gang. Jeg er ellers fuldt ud tilfreds med det

19. marts 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej Anne. Tak for din feedback og for at gøre os opmærksomme på din situation!

Vi beklager, at du har oplevet problemer gentagende gange med at få dine optjente mønter. Det lyder super ærgerligt!

Du er mere end velkommen til at skrive en mail til vores lokale support team, som sidder klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt!
De kan fanges på support-dk@norstatpanel.com

Vi er glade for, at du ellers er tilfreds med Norstatpanel og håber vi kan få fikset problemet med dine mønter, så din tilfredshed kan fortsætte længe endnu 😊

Sandra
Norstatpanel

Man får ikke sine mønter

Anden gang jeg ikke får mine mønter efter 20 minutters mega kedelig undersøgelse.

14. marts 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej! Tak for din feedback og for at gøre os opmærksomme på din situation.

Vi beklager, at du desværre igen oplever problemer med at få adgang til dine optjente mønter.

Vores support team vil mere end gerne hjælpe dig, hvis du tager kontakt til dem på support-dk@norstatpanel.com
Tøv endelig ikke med at henvende dig, så du kan få dine fortjente mønter, og svar på dine eventuelle spørgsmål.

Hvilke slags undersøgelser, der er at svare på, varierer altid, og vi håber, at den næste vil være mere interessant for dig!

Hemt

super nemt!!

10. marts 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi værdsætter din feedback og ser frem til at fortsætte med at imødekomme dine forventninger fremover.

Norstatpanel

Medlemskab ophørt (VIP medlem i deres panel)

Jeg har personligt aldrig deltaget på baggrund af det økonomiske incitament (det er ~50 kr per time efter skat), da jeg tjener mange gange dette ifm. arbejdet. Men som min arbejdsgiver siger (og jeg bifalder dette): Som moderne virksomhed er det bydende nødvendigt, at handlingerne følger ordvalget." (Walk the talk, eng.)

Talk is cheap, men det er i det mindste interessant, at der ikke er forskel på almindelige/VIP medlemmer - alle bliver behandlet lige dårligt.

Tl dr: Hold jer langt væk fra denne virksomhed!

26. februar 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej Mr. Worldwide - Mange tak for din anmeldelse!

Vi beklager, hvis det har virket til, at der ikke har været en forskel mellem de forskellige former for medlemskaber.

Vi kan garantere, at det aldrig er vores hensigt at behandle vores panelister dårligt. Du er mere end velkommen til at fortælle os, hvad der kan forbedres, så vi kan tage det i betragtning.

Træls

I en Norstat undersøgelse for Lego, som søger inspiration, til et nyt projekt, Beder man børn om at lave deres bud på et “udenjordisk rumskib” ud af lego, eller på en tegning! Min søn var rigtig spændt og har bygget løs. Vi blev nemlig udvalgt i undersøgelsen. Vi modtager et par dage senere en sms med et link til bekræftigelse, som vi fulgte. Idag fik vi en besked om at de ikke havde hørt fra os!? Jeg ringede ind og fik at vide at der måtte være sket en fejl og at bekræftelsen derfor ikke blev modtaget. Men I samme ombæring får vi at vide at I har de drenge I har brug for??! Men for et par dage siden passede vi med målgruppen og min søn var edderspændt og har bygget lige siden! Jeg har lavet de her undersøgelser hos jer længe, men min tillid har I ikke mere! I er sikkert også ligeglade og min søn klarer sig alligevel, men øv!

22. februar 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Kære Mathias - Tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget din, og især din søns oplevelse med denne undersøgelse.
Som nævnt i telefonen er misforståelsen sket i accept-processen, hvor et ekstra step skulle være 'vinget af'.

Vi håber vi kan bygge tilliden op hos dig igen, for vi sætter meget pris på at du deler din holdning i vores undersøgelser.

Vores danske panelkonsulent skulle meget gerne for nyligt have rakt ud til dig igen på mail - Vi beklager endnu engang den ærgerlige oplevelse

Sandra - Norstatpanel

Kan til tider være lidt frustrerende

En god måde at bruge sin tid på, hvor man så kan bruge de mønter man optjener på et gavekort. Dog er det nu 3. gang jeg har oplevet at jeg ikke passer ind i en undersøgelse som jeg allerede har været gang i længe (10-20min). Trods for at jeg ikke kan se hvordan det kan være. For eksempel deltog jeg i dag i en undersøgelse om indkøbsvaner. Igennem hele undersøgelsen fandt jeg relevante afsnit, hvor jeg passede ind. Men efter cirka 8 minutter blev jeg spurgt, om jeg foretrak at handle fysisk eller online for forskellige produkter. Da jeg svarede, at jeg benyttede begge metoder, blev undersøgelsen pludselig afsluttet..

13. februar 2024

Besvarelse fra Norstatpanel

Hej Berkan - Mange tak for din anmeldelse!
Jeg kan godt forstå din frustration over, at der skal gå lidt længe før du kan vide, om du passer ind eller ej. I nogle tilfælde kan der i undersøgelsen være et begrænset antal, der kan svare noget specifikt, hvilket også kan resultere i, at man bliver screenet fra. Et eksempel på dette kunne være, at der i forvejen er nok antal respondenter, der benytter begge metoder for at handle ind og derfor er det på dette trin, at undersøgelsen stopper.

Din feedback er meget nyttig, og jeg vil med glæde tage det med videre til vores team, så vi eventuelt kan brainstorme et alternativ til det ovenstående du beskriver.

Jeg håber ovenstående giver mening, ellers kan jeg anbefale at gå ind på følgende hjemmeside, hvor du kan finde svar til lignende spørgsmål → https://www.norstatpanel.com/da/help-and-support

Det lyder ellers super godt, at du er glad for at bruge din tid inde på Norstatpanel, og vi håber du vil fortsætte 😊

God hjemmeside

Hjemmesiden virker rigtig godt, undersøgelserne virker også gode og grundige. Er godt tilfreds 🙂

25. januar 2024

Hej Ove,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du synes godt om panelet samt undersøgelserne som du får tilsendt :-D
Det sætter vi stor pris på.

God dag!

Frederik og Norstat Teamet

Meget problematisk kvalitativt team.

16. januar 2024

Hej S.B,

Vi har forskellige spørgeskemaer hvor nogle er kvantitative og simple samt nogle er kvalitative og lidt mere komplicerede.

Vi beklager naturligvis, hvis du har oplevet problemer med en af vores undersøgelser, og vil meget gerne hjælpe med at få det løst.

Derfor anbefaler jeg dig at henvende dig til support, med en uddybet problem beskrivelse.

Vi ser frem til at høre fra dig og du ønskes en fortsat god dag!

Med venlig hilsen,

Frederik og Norstat Teamet.

Ok side

Ok side. Men der tjenes for lidt point og der er for lidt at vælge imellem at bruge dem på

26. december 2023

Hej Connie,

Vi beklager, at du ikke syntes du tjener nok mønter. Undersøgelserne kommer løbende alt efter om man passer i den målgruppe undersøgelserne er sat til.

Udover de muligheder vi har i shoppen, er det gennem gavekortet til GoGift, muligt at købe gavekort til hundredevis af butikker.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller problemer, må du endelig vende tilbage til os i vores support.

Du ønskes en fortsat god dag!

Med venlig hilsen,

Frederik og Norstat Teamet.

Inaktivitet

Inaktivitet
Så tog de sgu bare alle mine surt optjente mønter.

10. december 2023

Hej Simon.

Medlemmer, der ikke har gennemført en undersøgelse i 6 måneder, vil blive kontaktet for at bekræfte deres fortsatte interesse i at forblive medlem af Norstatpanelet.
Hvis man ikke reagerer på denne henvendelse, vil medlemmets status blive sat til "inaktiv", og brugerinformation og Norstat mønter slettes.

Ønsker du stadig at fortsætte i panelet, kan du blot henvende dig til vores support, så vil vi genaktivere din konto, samt alle mønter vil blive sat tilbage på kontoen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Rigtig fint, men...

Det er et rigtig fint setup, men hvor er Steam-gavekortene blevet af? 😭

Indimellem tager det også liiidt lang tid at finde ud af at man ikke passer til undersøgelsen, og dermed ikke får 7-15 mønter, men kun en enkelt...
Men ellers helt legit og god kontakt til folkene bag.

(Men Steam-gavekortene er en stor motivationsfaktor! ...og den faktor bliver ikke underholdt lige nu)

28. november 2023

Hej Morten.

Det er nu igen muligt at købe Steam gavekort igen, de har blot været væk en kort periode.

Skulle du have yderligere henvendelser, må du endelig vende tilbage til vores support.

Du ønskes en god dag!