Fantastisk side med mulighed for at hygge et par minutter om dagen, mod lidt betaling. Nem udbetaling til gavekort. God service over telefon. Fedt nok at være med til større undersøgelser fys... Se mere
Meld dig aldrig til norstatpanel, glemmer du at svare på undersøgelser, smider de dig ud, uden varsel, og du kan IKKE komme ind igen. Selvom jeg havde point til gode, så kunne jeg ikke få indløst dem... Se mere
Interessant måde at behandle sine loyale medlemmer på, og det vækker da stof til eftertanke. Jeg har personligt aldrig deltaget på baggrund af det økonomiske incitament (det er ~50 kr per time... Se mere
Fungerer superfint. Appen er ikke noget at råbe hurra for, og det er ret træls, at man ofte skal genstarte en undersøgelse, hvis man fx kommer til at swipe for langt ned, så den opdaterer siden. Enga... Se mere
At Norstatpanel your answers to our surveys form the data that market researchers can work with. Membership with Norstatpanel is completely free and non-binding and may be cancelled at any time. As a member you are regularly invited to take part in questionnaires and studies. Membership with Norstatpanel is by invitation only or as part of a special promotion. For reasons of research methodology, we cannot offer membership directly to those interested in participating in Norstatpanel.
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg er virkelig glad for at være medlem af panelet og har ingen problemer med at blive sorteret fra og dermed ikke få de lovede mønter. Tænker at alle undersøgelser skal være repræsentative og er der nok at 'min slags', så er det et vilkår jeg er indforstået med.
Jeg har netop deltaget i en fokusgruppe, det var en rigtig god oplevelse og generelt synes jeg at det er spændende at deltage i diverse undersøgelser:-)

Besvarelse fra Norstatpanel
Farvel til 382 kr optjente kroner. Har i mange år svaret på alle mulige spørgsmål, nogle var interessante, andre utrolig dumme. Men jeg hang i, og tjente til gavekort, det var min incitament, en folkepensionist kan godt bruge lidt ekstra. Jeg ville ikke have brugt tid på sådanne undersøgelser uden en form for belønning. Nu havde jeg sparet næsten 400 kr op, men kunne ikke finde ud af at indløse mine point. Havde fat i support og de gjorde sikkert hvad de kunne, men da jeg ikke kunne finde min Pin-og værdikode, er pengene tabt, selvom der på min side står 382 kr. Nu orker jeg ikke at bruge mere tid på Norstatpanel , så tak for den tid vi har kendt hinanden.
Er i dag den 26 februar, blevet bedt om flere oplysninger, med en trussel om min anmeldelse ellers vil blive fjernet. Jeg har sendt det, der er blevet bedt om, undtagen et referencenummer som jeg ikke er i besiddelse af. Inden jeg sendte anmeldelsen på Trustpilot den 12 februar, havde jeg en lang dialog med support på mail. Og de kunne ikke hjælpe mig, så jeg gav op. Jeg erfarer så, da jeg læser andre anmeldelser, at mange ikke får Deres optjente penge af forskellige grunde. Jeg må sige, at jeg er glad for min beslutning om ikke at medvirke på Norstatspanelet længere, og jeg har opgivet at få, hvad der retteligt tilkommer mig. Mit liv skal ikke bruges til plat.

Besvarelse fra Norstatpanel
Synes entenligt det er ret fedt. Man får muligheden for at optjene point meget nemt. Det ville være fedt hvis de selv kunne spore når en undersøgelse var fuld men 1 mønt er bedre end 0.

Besvarelse fra Norstatpanel
Som mange af de andre anmeldere har skrevet så er det træls at bruge tid på undersøgelser for derefter at blive sorteret fra og få en mønt. Det er også lidt træls at man hver eneste gang skal skrive de samme oplysninger (personlig info). Men bortset fra det så synes jeg at konceptet er fint.

Besvarelse fra Norstatpanel
Jeg er virkelig træt af at bruge 30 minutter på at besvare et spørgeskema, hvorefter jeg får at vide, at jeg ikke passer til målgruppen og får 1 mønt... det er seriøst for dårligt, og det burde virkelig ændres...

Besvarelse fra Norstatpanel
Hvorfor virker jeres 500 magasin kuponværdi ikke? Jeg har spillet i virkelig lang tid, kun for at indløse denne kupon. Problemet opstod først efter at panelet kunne se jeg havde nået 500! Hov!!

Spild af 15 minutter...
Meget træls at gennemfører en undersøgelse på 15 minutter, for til sidst at møde en skærm med "Internal server error" og ikke modtage sine 15 mønter fordi siden lige pludselig går ned. Det var da godt nok spild af min tid : (

Besvarelse fra Norstatpanel
Undersøgelse. Der spørges om hvornår mit pensionistkort er gældende: Udløbsdato mm
Hvilket pensionistkort?
Er det rejsekort?
Jamen mit rejsekort angiver ikke det.
Hvad spørger se om?

Besvarelse fra Norstatpanel
Jeg har været medlem af Norstatpanel i et stykke tid nu, og det, der virkelig skiller dem ud fra andre undersøgelsessider, er deres kundeservice.
Som på alle paneler kan der indimellem ske små fejl i undersøgelser f.eks et teknisk problem eller et spørgeskema, der lukker for tidligt, men Norstat håndterer det altid hurtigt, venligt og professionelt.
Når jeg har kontaktet dem, har jeg fået hurtigt svar og fair kompensation, og man kan mærke, at de virkelig sætter pris på deres brugere. Det er en kæmpe forskel fra mange andre sider, hvor man ofte får standardbeskeder eller slet ingen hjælp.

Besvarelse fra Norstatpanel
Generelt et super godt koncept, men nogle ting kunne være bedre. F.eks. er det ikke ok at man udfylder et helt spørgeskema til ende, får at vide man er i målgruppe til et interview - men fordi man vælger nej til interview i slutningen (tiderne var samme eller næste dag, hvilket ikke kan lade sig gøre for mig), så får man besked om at man pludselig ikke var i målgruppe alligevel og derfor kun får én mønt.

Besvarelse fra Norstatpanel
Først smider i en ud for at man svare for hurtigt, og er ikke til at snakke med.
Nu ringer i så for at lige høre om jeg vil svare på en undersøgelse, skarpe er i sgu ikke

Besvarelse fra Norstatpanel
Lad være med at bruge dem de sletter din konto efter du har optjent point

Besvarelse fra Norstatpanel
Jeg afmeldte mig Nordstat fordi jeg ikke havde tid til at svare på undersøgelserne. Jeg bliver dog ved og ved med at få mails om nye undersøgelser selvom jeg har afmeldt mig og jeg igen og igen har prøvet at få dem til at stoppe.

Pas på!!!!
Har i dag været på Mc Donalds, for at bruge et gavekort, som jeg havde optjent til hos norstatpanel.
Gavekortet kunne ikke indløses. Medarbejderen på Mc D oplyser at de INTET samarbejde har med norstatpanel og at det er SVINDEL.
Så brug endelig ikke tid på at svare på deres spørgeskemaer……

Besvarelse fra Norstatpanel
Jeg synes, norstatkonceptet fungerer rigtig godt. Jeg er nået diamantniveau, og jeg har en gang omvekslet 400 mønter til et 400 krs gavekort uden problemer. Jeg har også for nyligt deltaget i en kvalitativ undersøgelse, som jeg efterfølgende fik et gavekort på 400 kr for på mail. Den kom fire dage senere, end de lovede, men det synes jeg er en mindre detalje.
Jeg har en profil hos YouGov, hvor jeg har besvaret undersøgelser. Jeg synes dog ikke, man der får ligeså meget ud af det som ved Norstat. Så 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra Norstatpanel
Jeg har samlet 200 mønter og ville gerne have indløst dem til et gavekort til McDonalds men den kommer med en besked der siger din transaktion er midlertidigt sat på pause og at det vil højest tage 48 timer men så da jeg prøver igen om 48 timer siger den det samme, dette gentager sig 20 gange

Besvarelse fra Norstatpanel
Jeg har brugt masser af tid på at svare på deres spørgeskemaer i årevis, samlet 120 point sammen og endda anbefalet dem til andre. Og hvad sker der? Min konto bliver lukket fra den ene dag til den anden, og alle mine point er væk.
Først får jeg en helt urimelig forklaring om, at jeg svarer for hurtigt. Jeg læser altid spørgsmålene igennem og svarer ærligt, så den begrundelse giver ingen mening.
Jeg har skrevet til dem flere gange for at få mine point. Én medarbejder siger nej. En anden lover, at jeg får et gavekort. Men det er aldrig kommet, uanset hvor mange gange jeg rykker.
Det virker ærlig talt som om, de bare bruger folk til at udfylde undersøgelser, og når man har for mange point, finder de en tilfældig undskyldning for at lukke kontoen.
Mit råd: Hold jer langt væk fra Norstatpanel. Efter min oplevelse får man bare spildt sin tid og mister det, man har optjent.

Trustpilot
Jeg kan ikke give norstatt nok minus stjerner.
Jeg har i flere år trofast svaret på jeres spørge skemaer, tjent mønter og været god til at anbefale jer til folk.
Pludselig var min konto deaktiveret. Alle mine mønter væk. 1040 mønter
jeg får begrundelsen at jeg svarede for langsomt. Jeg skriver til jer fa flere gange. I svarer meget langsomt eller slet ikke. Først da jeg nævner Trustpilot svarer de. Og nu er begrundelsen at jeg har svaret for hurtigt.
Jeg ved at jeg læser spørgsmålene igennem heve gang og overvejer mine svar. Jeg spørger til mine mønter af flere gange. Første medarbejder siger jeg ikke må få dem.
En anden medarbejder siger jeg får dem som gavekort men at min konto ikke aktiveres igen.
Men gavekortet er aldrig kommet frem trods flere henvendelser.
Pas på derude.!!!!!! Det er kun for at få jer til at hjælpe dem med spørgeskemaerne, og så får i ikke pengene. I skal ikke have mange stående ihvertfald.
Jeg kan ikke anbefale jer at tjene penge på denne måde, selv om jeg selv syntes det var ret smart.
Det er virkelig lusket og fejt.
Håber at få gavekortet jeg har krav på.