Norsk Tipping Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

20.000 brukt på kongkasino, mest jeg har fått er 1k😂. Morsom ass. Også det er sååååå lite premier. Man for bonus på 20kr, neiii 50kr for ut av det?? På 2000kr bonus ???? Dette er scam, infen andre... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Finnes jo ikke null stjerner ,så det får bli 1...Hva skal man egentlig få bonusspill for ..15trykk ,og jeg får 73kr ??;To gubber kom alene ,altså ingen premie ..3ga big win 73kr !!!!!!etter det ikke e... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er helt elendig på absolutt alt untatt innskudd og uttak. De er ekstremt treige til å oppdatere alt. Oddsen er patetisk lav til tider, utvalget er fullstendig elendig for de som liker variasjon.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hva i F er detta. Logget meg inn å kryssforhørt om hvor jeg jobber, hvor mye jeg tjener. Hvor mye jeg spiller for pr uke,om jeg har kontakter høytstående i utlande? Å nå må e jaggu bekrefte at detta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kasino
  2. Bettingvirksomhed
  3. Spilletjeneste
  4. Lodseddelforhandler
  5. Online casino eller bookmaker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål

Kontaktoplysninger

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

63 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fjernet hel kupong

De fjernet en hel kupong med 10 i odds fordi en kamp hadde problemer, en i kundeservice sa de skulle ordne det og når jeg tok kontakt senere så sa de att de ikke kom til å endre noe fordi andre kamper hadde hatt problemer den kvelden og de ikke vil gå gjennom alle kampene.... Er ikke akkurat som att Norsk Tipping har mange kamper så er ren latskap fra deres side...

29. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Norsk tipping er faen meg svindel

Norsk tipping er faen meg svindel, de tapsrekkene som er der er helt utrolig. Forstår ikke hvordan staten er så på at betting osv skal være tilfeldig når norsk tipping som er statseid er så langt i fra det.
Alle andre kasinoer er bedre enn norsk tipping til å med de jeg har vunnet 20-40k på en gang, er faen meg bedre enn det dritt selskapet der. LEGG NED DRITTET

21. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det verste med Mafiaen Norsk Tipping er…

Det verste med Mafiaen Norsk Tipping er deres monopolisering av det norske markedet. De setter press på bankene slik at det ikke er lov med transaksjoner til og fra utenlandske odds-selskaper. Dette gjør at de spillerne som har lyst til å tjene penger må bruke andre løsninger for innsetting av penger. F.eks. MuchBetter som nå har låst de pengene jeg har der. Hjertelig takk skal dere ha Norsk Tipping (ironi).

9. maj 2023

Kong Kasino

Kong Kasino : altså dette lukter dessverre råttent. Her ER det virkelig noe som ikke stemmer. Jeg har spilt på mange nettkasinoer i mitt liv, men aldri opplevd maken til tapsrekker. Altså, når dealeren seriøst vinner 95% av gangene er det noen som har rigget et eller annet heavy. Og selvfølgelig, better du høyt så taper du, går du tilbake til lav bet, Oj der traff du ja! Og dette skjer KONTINUERLIG. Ja, jeg vet dealeren ofte vinner til slutt, house always wins osv osv.. Men her har du ikke nubbesjans. Virkelig ikke. Spilte bort 2000 på 40 min, jeg var en gang ca 60 kr på gevinssiden. Og resten var "dealer vinner! Dealer vinner!" det var en gang jeg begynte å telle. Tror dealeren vant kanskje 12 ganger på rad.. Norsk Tipping.. Dette er en forferdelig SKAM. HOLD DERE UNNA DETTE SØPPELET AV RIGGA SVINDLERI. og ja, som andre påpeker, lav odds, lite utvalg. Rett og slett bedritent dårlig, og skammelig at det er dette staten driver å drar inn penger på. Kong Kasino - verste nettkasino som noen gang har eksistert, drevet av rigga svindleri. Skam og søppel. Takk for meg

28. april 2023

statlig svindel

Norsk Tipping er et stalig selskap/monopol på spill og har som oppgave og hente inn mest mulig penger og betale ut minst mulig premier. Vi bli raskere rike ved og legge de penger vi ville sendt norsk-tipping/staten ved og legge dem på et glass enn og sende dem til hamar.

27. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Norsk Tipping forbyr oss nordmenn å…

Norsk Tipping forbyr oss nordmenn å spille hos utenlandske spillselskaper. Stakkars Norsk Tipping som ikke får hele kaka. Vi får altså ikke lov å bruke pengene våre på det vi har lyst til når det gjelder spilling. Vi vi blir tvunget til å bruke Norsk Tipping. For noe korrupt opplegg. Nå setter de også press på bankene i Norge for at de ikke skal kunne ta imot gevinster fra utlandet.

18. februar 2023

Ikke til å stole på

Spilt i mange år og aldri hatt mer enn 3 rette, hvordan er det mulig. Det viser seg at Norsk tipping er kun for etniske. De trekker ut hvem de vil uten tvil og dette blir bestemt mellom kl. 18-20 hvem som blir vinnere av potten.
For meg er dette ren norsk svindel.

17. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Norsk tipping nasjonallotto er svindel

Jeg må ha satset mer enn 50 000 kroner i Lotto over 2 år uten gevinster.
I mellomtiden la jeg ca 10000 kroner i Eurojackpot og jeg har vunnet ca 1000 kroner totalt for samme 2-års periode.
I samme periode som jeg for Nabolaget så jeg noen lokale landsbyområder motta flere 1. premier med nesten ingenting i Oslo. Statistisk umulig med tanke på befolkningstetthet.

Ethvert nasjonalt lotteri som drives av Norsk Tipping er svindel!

Spill kun på internasjonale lotterier som Eurojackpot eller Vikinglotto!

29. oktober 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fra vondt til verre.

Også denne gangen har endringen av oddsidene vært mislykket. Inndelingen med land, turneringer osv gjør det vanskelig eller umulig å kombinere spill fra disse gruppene. Tidligere kunne man følge med på resultatene underveis i spillet, det er det som er spennende. Idag finner jeg ikke resultater noe sted. Jeg har tidligere ringt dere og fortalt at endringene har gjort sidene dårligere foreslått bedringen, men ingenting skjer. Kanskje en tanke å høre med spillerne, IT folkene er kanskje ikke klar over hva vi kan bidra med.

11. oktober 2022

Uff!

Uff, Norsk Tipping virker som de holder på med noe nettside greier som man opplevde på 90-tallet! Er jo en skandale å spille på oddsen der. Tar av og til timer å vente på at "oddskontoret" skal finne ut det alle andre fant ut på sekunder. En frustrerende opplevelse og ønsker alle utenlandske selskaper velkommen i forhold dette greiene her! Steng ned sjappa og bli oppdatert til ett tidsriktig og brukervennlig nettsted!

28. september 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eneste positive med NT sitt nettkasino…

Eneste positive med NT sitt nettkasino er at det er enkelt å overføre penger til kasinoet. Jeg liker ikke at gevinster over 10 tusen kroner øyeblikkelig fjernes fra spillkontoen og til min bankkonto. Uten å være matematisk geni mener jeg at det fratar meg sjansen til å vinne mere ved å satse noe av gevinsten på videre spill. Svindel er et ord som er nær..Opplever ofte stans og feil under spilling. Små gevinster. Fikk engang Jackpot med 50 gratisspinn. Midt under gratisspinnene ble jeg kastet ut av spillet. Klaget. Fikk aldri oppklart hva som skjedde da NT ikke kunne finne spillet uten at jeg opplyste dato og tid på sekundet for innsatsen. De har ikke logget feilsituasjoner. Som spiller må jeg gjøre det. Svindel er kanskje å ta for hardt i. Det er heller mangel på kompentanse.

15. juli 2022

Dårlige på alt

Dårlige på alt. Oddsen har veldig få utvalg med mye dårligere odds enn så og si alle andre. Dette har i grunn ikke så mye å si da man sjeldent får brukt oddsen uten at siden «krasjer». Casinoet har mange ferre spill enn så og si alle andre og står ikke oppgitt RTP (return to player) men antar at denne er dårligere enn andre casinoer. Dette bryr dem seg helt klart ikke om da norske banker nå sperrer alle transaksjoner mellom alle casinoer som ikke er NorskTipping. Ekstremt dårlig hele opplegget og på ingen måte konkurranse dyktig. Kanskje like greit når de ikke har konkurranse….

16. juni 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.