Nordvac

Havde bestilt en elektrostøvsuger. Jeg var ikke tilfreds med produktet, som ligner en legetøjsstøvsuger fra Fætter BR. Sender støvsugeren retur i originale emballage til det oplyste lager i Polen. Fir... Se mere

Største svindel nummer. Desværre gik det op for os alt for sent at dette korrupte foretagende snyder folk så det driver. Når man forsøger at få sine penge retur modtager du én lang smøre med undskyld... Se mere

Jeg har bestilt 2 NordVac G80 støvsugere 3/12 til 3300kr. Dagen efter læser jeg trustpilot og fortryder straks købet. Skriver til NordVac for at annullerer købet. Men det er ikke muligt ordren er all... Se mere

Dette er 100% svindel og min historie ligner til forveksling alle andres og derfor har jeg tilsluttet mig Maj´s FB side "Svindlet af Nordvac" for selvom jeg politianmeldte Nordvac og vedhæftede min an... Se mere

SCAM!

Nordvac.dk er en scam hjemmeside. Du modtager ikke hvad du har bestilt, og de hæver flere penge end hvad du køber for + godkender på deres hjemmeside.
Www.forbrugshjælpen.dk er ligeledes en fake hjemmeside, som leder dig hen til Nordvac.dk. Øv øv øv! Køb IKKE derfra!!

4. oktober 2023

Jeg vil gerne melde mig i koret af…

Jeg vil gerne melde mig i koret af utilfreds kunder. Firmaet trækker dine penge to dage efter bestilling og nu 3 uger efter har jeg ikke modtaget en støvsuger. Desværre fik jeg ikke tjekket deres anmeldelser inden bestilling. Testsiden støvsugeren fremkommer på er ren fake. 1700 kr fattigere men en del klogere 🥵

28. september 2023

køb ikke støvsuger!

Jeg købte en støvsuger lørdag 23/9/2023 til kr. 1799,- og fortrød med det samme og annullererede ordren. Tirsdag 26/9/2023 hævede de pengene uden noget er afsendt og på trods af at ordren er aflyst.
Pas på!

26. september 2023

Nej nej nej

Nej nej nej, du bliver snydt så det driver.
Håber du læser med på trustpilot inden du bestiller, det glemte jeg desværre.
Et produkt der næsten ikke er til andet end lossepladsen, hold der laaaaaaannnnngggggttttt væk

25. september 2023

Hvis jeg kunne give mindre end én…

Hvis jeg kunne give mindre end én stjerne havde jeg gjort det. Jeg bestilte en støvsuger fra dem og fortrød i øjeblikket jeg havde købt den og prøvede derfor at aflyse ordren. men de påstod at 5 minutter efter jeg havde bestil den havde de klargjort den på lageret og kunne ikke nå at stoppe forsendelsen. De mente at man skulle melde rettidigt ud som jeg mener at 5 minutter må være. der går de 10 dage før jeg modtager den men modtager et andet produkt end det jeg har bestilt. Den model jeg modtager koster 399kr online hvorpå den jeg havde bestilt kostede 1799. de vil hverken sende retur label eller sende den rigtige model til mig. jeg har sendt den afsted i dag til deres adresse i polen og venter fortsat på svar fra dem. lad være med at købe her for alt i verden. De er nogle fuskere og svindlere

14. september 2023

Meget dårlig oplevelse - køb endelige ikke hos Nordvac

Meget dårlig oplevelse - det gik op for mig, at de ikke har et produkt, som har vundet en test og forsøgte at aflyse kort efter købet. De vender meget høfligt tilbage på alle henvendelser, men indfrier ikke. Altså de ville gøre et forsøg på at stoppe ordren - det lykkedes så ikke. Efter at have modtaget den sendte jeg straks retur, de har bekræftet modtagelsen og at jeg vil få mine penge retur - det sker bare ikke. Igen en masse høflige svar tilbage på mine henvendelser, men ingen penge retur.

15. august 2023

Svindel side

Svindel side, vi blev opmærksomme på problemet med siden 10 min. efter købet, og kontaktede dem med det samme for at annullere ordren. Dette skete en søndag, mandagen efter vender de retur, og fortæller det er tvivlsomt, at de kan nå at standse ordren. Tirsdag hæver de pengene, men varen er endnu ikke afsendt her 8 dage efter.

20. august 2023

SVINDEL

Update 1.9: jeg har simpelthen fået mine penge retur!

SVINDEL.
Den virkede fint i måske en måned og nu er den til at smide i skraldespanden. For det første noget svineri med al det ressourcespild og så uendeligt øv at have smidt 1700 efter ingenting.

10. august 2023

Svindelfirma

Et kæmpe svindelfirma. Varen er slet ikke den de reklamerer med - langt dårligere. De trækker pengene inden varen bliver sendt og de vil ikke annullere en ordre og når jeg beder om returseddel svarer de ikke.

HOLD JER LANGT VÆK

1. august 2023

Levering af forkert støvsuger i meget dårlig kvalitet

Jeg har bestilt en NordVac støvsuger - og efter 10 dage modtaget en støvsuger. Efter at have konstateret at kvaliteten er elendig, især sugeevnen, har jeg fundet ud af, at jeg har modtaget en helt anden støvsuger, end jeg har bestilt.
Så min anbefaling er: Hold jer langt væk fra dette firma

2. august 2023

NordVac er fup.

Købte en iLife H75 igennem NordVac.dk som jeg fik efter en uge. Men gik fornyligt i stykker, fandt så hurtigt ud af at iLife er fra Shenzhen, Kina. Og NordVac kontor adressen er i Manchester, England. Som over 200 andre skuffeselskaber bruger som deres adresse.

19. maj 2023

Pas meget på her!!!

Hold jer væk. De snyder!!!
Jeg fik en støvsuger leveret og fortrød, da den slet ikke kan suge. Ville så sende den tilbage, men fik at vide at det kunne de ikke hjælpe mig med.

10. juli 2023

HOLD JER LANGT VÆK FRA NORDVAC.

HOLD JER LANGT VÆK FRA NORDVAC.
Det er penge ud af vinduet!
Det er lykkedes mig i dag efter langt over en måned og adskillige korrespondancer, hvor de hele tiden undskylder for alt muligt, at modtage en støvsuger, der langt fra ligner en af bare nogenlunde kvalitet. Har prøvet den i dag, hvor den støvsugede nogenlunde godt, men skaftet er for lavt, og jeg er ikke i tvivl om, at den går hurtigt i stykker. Det siger en anden anmelder herinde også. Køb hellere fx en Samsung til 1400 I Power, den duer!

26. juli 2023

HOLD JER LANGT VÆK!!!!

De svare ikke når jeg skriver til dem og beder om at få en retur label så jeg kan sende min støvsuger tilbage. Så de overholder ikke kundernes 14 dages fortrydelsesret. HOLD JER LANGT VÆK!!!!

26. juli 2023