Havde bestilt en elektrostøvsuger. Jeg var ikke tilfreds med produktet, som ligner en legetøjsstøvsuger fra Fætter BR. Sender støvsugeren retur i originale emballage til det oplyste lager i Polen. Fir... Se mere
Nordvac
Største svindel nummer. Desværre gik det op for os alt for sent at dette korrupte foretagende snyder folk så det driver. Når man forsøger at få sine penge retur modtager du én lang smøre med undskyld... Se mere
Jeg har bestilt 2 NordVac G80 støvsugere 3/12 til 3300kr. Dagen efter læser jeg trustpilot og fortryder straks købet. Skriver til NordVac for at annullerer købet. Men det er ikke muligt ordren er all... Se mere
Dette er 100% svindel og min historie ligner til forveksling alle andres og derfor har jeg tilsluttet mig Maj´s FB side "Svindlet af Nordvac" for selvom jeg politianmeldte Nordvac og vedhæftede min an... Se mere
Andre kiggede også på
Forkert og billigere støvsuger sendes med vilje
Pas på !!
Firmaet sendte en billigere støvsuger, end den vi havde bestilt. Vi havde bestilt H75 til 1.700 kr. og de sendte G75 til 900 kr. Vi kontaktede dem, men de svarede, at G75 var deres bedste den burde vi beholde. De tilbød først 10 % refusion. Det var slet ikke nok, så tilbød de 20 % (340 kr) som særtilbud til os. Vi fik ikke lov at returnere, og har ikke set pengene fra firmaet. De har ikke svaret os siden start November, så nu har vi taget G75 støvsuger i brug og den kan ikke suge andet end støv op. Virkelig ringe støvsuger som ikke kan bruges i en families hverdag.
Bliv væk!
Bliv væk!!
Den virker ikke allerede efter 1 mdr. Har forsøgt at få et nyt batteri, da de mener det må være fejlen. Har efter 3 mdr stadig ikke modtaget noget!!
Bliv væk!!!!!!!
0 stjerner - støvsugeren er MEGA dårlig!
Og jeg tænker at det er umuligt at få pengene tilbage.
Forbrugergruppen er fup!
Plejer ellers at være OBS på fup, men det var jeg desværre ikke her.
Har nu et fuldstændigt ubrugeligt produkt til 1700kr :( øv
Nordvac er FUP
De to hjemmesider forbrugerhjælpen og outdoortest bor stoppes.
De bliver betalt af Nordvac for at reklamere for noget som slet ikke passer.
Hold jer væk fra forbrugerhjælpen, outdoortestog Nordvac.
Tak til alle jer som har givet jeres…
Tak til alle jer som har givet jeres mening til kende her, så jeg slap med skrækkrën. Dog vil jeg sige det som gjorde mig mistænkelig var først “sponseret” og derefter plastikudseendet som gjorde den billigt at se på.
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma , det er snyd og bedrag , det værste gang kinalort skal man længe lede efter , kan ikke returneres, de svare et stykke tid og kommer med dumme undskyldninger , nul stjerner
Snyd og bedrag. Dårligt produkt som ikke kan returneres.
Støvsugeren lever slet ikke op til beskrivelsen og er ikke pengene værd.
Man accepterer ikke en annullering af handelen inden for fristen iflg. gældende regler og prøver at "skrive dig ihjel" med standardmails, når du prøver at få en reel dialog.
Professionel svindel.
Jeg har oplevet hurtig levering
Jeg har oplevet hurtig levering, fik støvsugeren indenfor en uge. Den er let og har en god sugeevne.
Kan anbefales.
Lad dig ikke forblænde af flotte beskrivelser!!!
Jeg melder mig i rækken af kunder der ikke kan få en rimelig dialog med Nordvac.
Jeg blev opmærksom på de mange gode indlæg på Trustpilot efter min første kontakt til Nordvac, da jeg fortrød mit køb og fik afslag på at de ville acceptere fortrydelsen.
De skriver
"Efter nøje overvejelse må vi desværre meddele dig, at vi ikke er i stand til at efterkomme din anmodning om annullering på nuværende tidspunkt. Din ordre er blevet trukket ud af produktionen og har forladt vores lager. Når en ordre når dette stadie, kan vi ikke annullere den, da vi ikke har direkte kontrol over vores tredjepartslogistikpartner"
Det er 1 time efter købet at varen at de skriver dette!!
Bemærk, at de mails de sender til mig er på et dansk som bærer præg af maskinoversættelse!
Bemærk også at hjemmesiden Forbrugshjælpen.dk, hvor jeg fandt produktet via et link, favoriserer støvsugeren meget i sin beskrivelse - jeg havde ikke købt produktet hvis ikke det havde været beskrevet så positivt på denne side.
De skriver "Prismæssigt var vi forbavsede over man kunne få så god en ledningsfri støvsuger til så få penge. NordVac’s “hemmelighed” er at de er et team af danske ingeniørere som er gået sammen om at lave hjemartikler og hvidevare der bruger de samme dele som store varemærker, men til en markant lavere pris.
Jeg fraråder alle at købe fra firmaet som virker som en dansk virksomhed ifølge hjemmesiden Nordvac.dk med har engelsk adresse.
Tjekkede 'Bedst i test' før køb af…
Tjekkede 'Bedst i test' før køb af støvsuger. Den skulle være den bedste, så den købte jeg.
Og hold da op hvor blev jeg snydt! Den skulle holde rigtig godt i strøm, husker ikke hvor mange timer men mange timer! Den holder til 34m2 trægulv og så er den død for strøm!
Iøvrigt er den en gang billig plastikshit. Jeg føler mig så snydt!
Næsten identiske anmeldelser af…
Var centimeter fra at blive snydt - heldigvis er jeg flittig bruger af (må jeg reklamere for denne hjemmeside?)!
Hvis det lyder for godt til at være sandt…
Næsten identiske anmeldelser af Nordvacs støvsugere kan findes på flere hjemmesider bl.a. forbrugerhjælpen og outdoortest!
Der er flere direkte forkerte oplysninger, f.eks. ‘fejl’ (hvilket måske kan tolkes som løgn?) om andre produkter og andre ting, som man kan undre sig over, f.eks. mailadresse (på personen som tester), som har stavefejl ift. hjemmesidens navn!
Alene vurderingen fordelt på stjerner på Trustpilot må være et kæmpe (!!!!!!) rødt flag!
Svindelforetagende
Svindel og humbug. Rædsom oplevelse! Blev narret af “Forbrugerhjælpen” som tilsyneladende også er firmaets egen platform, anbefaler under dække af forbrugertests deres eget produkt. Bestilte en NordVac støvsuger (alt nordisk=“god kvalitet”). Opdagede samme dag at det var svindel, og annullerede ordren. “Firmaet” påstod at det var for sent/ikke kunne lade sig gøre, da varen allerede var sendt, hvilket den ikke var.
“Firmaet” opererer fra et sted i England og sender deres uoriginale varer fra Polen. I deres mails er der et væld af dårlige undskyldninger for dit og dat. Selvom varen er tilbagesendt, hvilket kostede mig små 300 kr, er pengene aldrig refunderet. Gå langt udenom NordVac!!!
Bestilte en støvsuger og fortrød 5 min efter
Bestilte en støvsuger og fortrød 5 min. efter, da jeg først havde læste anmeldelserne der. De skrev venligt tilbage, at ordren allerede var på vej væk fra lageret og pengene 1799 kr. blev trukket kort efter. Da jeg blev ved med at kontakte dem, tilbød de mig rabat på 15 pct. - jeg gav et modspil på 20 pct., hvilket de ville vende tilbage med, når bogholderiet åbnede. Jeg hørte aldrig noget mere selvom jeg bad dem fortælle mig, hvordan jeg kunne returnere støvsugeren. Nu er fristen overskredet og jeg har intet hørt fra firmaet og jeg føler mig snydt og kommer aldrig til at handle ved eller anbefale Nordvac til nogen som helst.
SNYD SNYD SNYD.
SNYD SNYD SNYD.
Som mange andre herinde er jeg også blevet snydt.
Jeg tjekkede desværre ikke Trustpilot, før jeg trykkede betal på deres hjemmeside.
De var meget hurtige til at trække mine penge (1-2 dage) og da jeg ikke havde modtaget noget fra dem små 14 dage efter, kontakter jeg dem og beder om at få annulleret min ordre samt mine penge retur. Det vil de ikke da min støvsuger angiveligt var sendt afsted. Jeg beder derfor om dokumentation/ forsendelseoplysninger, hvilket de ikke kan give mig endnu, men jeg vil få dem ligeså snart de har dem.
Jeg gør også opmærksom på at jeg på trustpilot kan se, at de snyder deres kunder. Her får en lang forklaring om misforståelser og lang levering.
Efter flere mails frem tilbage, hvor de nægter at annullerer min ordre, får jeg en mail om at min støvsuger nu er sendt afsted med gls (ca. 20 dage efter jeg har betalt).
Støvsugeren er idag hentet og er IKKE den støvsuger som de har solgt mig via deres hjemmeside. Dels hedder den noget andet, har ikke de samme specifikationer eller ligner den som er på deres hjemmeside.
Støversugeren de har sendt er af mærket Easine G80 og en hurtig søgning på nettet viser at den kan købes til ca. 850 kr!
Jeg har nu kontaktet firmatelefon for at returnere den sendte støvsuger og afventer svar fra dem.
Snyd og bedrag. Hold jer langt væk fra køb hos nordvac
Kunne jeg give 0 stjerner fik nordvac det. Klart snyd og bedrag. Jeg har som nærmest alle andre der anmeldt nordvac købt en støvsuger der på ingen måde lever op til deres beskrivelse af den. Den bliver fremstillet i Kina og er af dårlig kvalitet. Jeg har sendt den retur til en adresse i Polen selvom nordvac er registreret i England. De har efter 14 dage skrevet tilbage at den er modtaget og at de hurtigst muligt vil tilbageføre mine penge. Flot tænker jeg, men nej, snydt igen nordvac kommer med undskyldninger om at der er problemer med at tilbageføre pengene og nu er deres sidste svar til mig at der kan gå imellem 30 og 60 dage før jeg får mine penge ( 1799 kr.) lur mig men jeg tror sgu aldrig jeg får mine penge. Kort og kontant nordvac er snyd og bedrag. Og de har aldrig svaret på noget af den kritik de får herinde på trustpilot. Wonder why!
Efter 7 mdr hvorjeg tålmodigt ventede på mine penge har jeg nu endelig fået dem.. jeg truede nordvac med at min advokat vil politianmelde dem til de engelske myndigheder skete der noget. I løbet af 3 timer fik jeg mail om at pengene var på vej og jeg fik dem endeli
Jeg har købt en Nordvac H75 for 1799kr
Jeg har købt en Nordvac H75 for 1799kr, men har i dag modtaget en støvsuger i andet mærke, der på alle måder er ringere og kun koster det halve. Jeg vil derfor sende den anden retur og have mine penge tilbage. Håber det kommer til, at gå godt.
Er også blevet snydt
Er også blevet snydt. Læste heller ikke anmeldelse. Sendte mail kort efter med at ordre skulle annulleres men de havde sørme lige afsendt. 1799kr fattigere. Svindel firma. Har skrevet til min bank med det samme men tror ikke de kunne stoppe betalingen desværre. Køb et andet sted..
Scam !
Scam !! Køb aldrig derfra !! Nåede heldigvis ikke at købe da det lød for til at være sandt hos bl.a. forbrugshjælpen.dk og outdoortest.one som er deres egne falske sider.
Nets kan hjælpe
Til alle jer, der er blevet taget ved næsen af NordVac
Ring til 8222 9550/nets
Indgiv en anmeldelse
Så får I måske pengene tilbage