godt at se hvad der foregår.... at fyre folk eller lign ..- torsdag og fredag er en fatal HR-bummert flytte penge inden BUM BUM --...jaaah lukke slukke --....,,jaaah af de 1000 millarder ska... Se mere
svindel virksomhed som løber fra deres ansvar, at Torben Østergaard-Nielsen vælger at smutte fra alt ansvar viser bare hvor en ussel taber han er. Håber det værstefor ham og hans familie. håber inderl... Se mere
Torben for president.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
En fare for flora og fauna
Nordic Waste, en virksomhed der håndterer forurenet jord, har sat sine spor i den danske natur – men på den kedelige måde. Deres aktiviteter har resulteret i jordskred, forurening af vandløb og trusler mod biodiversiteten.
Fra Randers til Næstved har Nordic Waste efterladt sig en ødelæggende arv, der skader både flora og fauna. Jordskred forårsaget af uforsvarlig deponering, forurening af grundvand med farlige kemikalier og ødelæggelse af naturområder er blot nogle af de negative konsekvenser.
Der er behov for handling for at stoppe Nordic Waste og beskytte vores natur. Myndighederne skal føre tilsyn og håndhæve reglerne, og virksomheden skal holdes ansvarlig for sine handlinger. Vi kan ikke tillade, at vores natur bliver ødelagt af profitjagt.
I gør det godt.
Torben for president.
Miljøsvineri af værste skuffe
Miljøsvineri af værste skuffe. Tak for l(o)rt.
lige til at lukke op i at skide i
Ud af landet med dette firma
Ud af landet med dette firma, der bringer kun ulykke til Danmark, væk med dem, kan kun gå for langsomt, sådan en gang nasser..ve ,så vi andre kan komme til at betale, en flok øfbasser = svin!!
Griskhed uden grænser
Støtter krig, Rusland+Syrien og ødelægger natur uden på nogen måde at tage ansvar for noget, mens de skovler penge ind til dem selv!
Konkurs - flyt fokus t Dan Bunkering
Nordic waste er historie.
Men Dan Bunkering
Og
Bunker Holding er ejet af samme mand.
Lad os hjælpe ham lidt på vej med at rydde op efter miljøkatastrofen.
1-stjernede anmeldelser af ovenstående virksomheder bør få ham til at tænke sig om og komme til lommerne.
Hvad kan Nordicwaste gøre bedre????
Hvad kan Nordicwaste gøre bedre????
De kan umuligt gøre noget værre, end det og deres skruppelløse, ansvarsløse MILJØFORBRYDERSVIN af en ejer har gjort!!!! Må han rådne op i Sidt beskidte jord!
OPLYSNING super
godt at se hvad der foregår....
at fyre folk eller lign ..- torsdag og fredag
er en fatal HR-bummert
flytte penge inden BUM BUM --...jaaah
lukke slukke --....,,jaaah
af de 1000 millarder skattekr. byder DI og
de rige ind med 20-30 milliarder..til lufthavne veje til biler mm.... ikke meget..---...
tænker top top top tip topskat ville være godt
LA's ca 8000-10000 personer har rigeligt
Mangemlliardæren Torben…
Mangemlliardæren Torben Østergaard-Nielsen tørrer regningen for miljøsvineri af på de danske skatteborgere.
Katastrofe at de danske skatteborger…
Katastrofe at de danske skatteborger skal betale for en rig virksomhed der ikke har styr på deres egen forretning og samtidig kan stikke af fra ansvaret og inden konkurs har tjent en formue på selvsamme forretning.
Kan læse i flere kronikker om ejeren, at barnelærdommen har handlet om moral og etik som ejeren så smukt har fortalt til medierne og sikkert med stolthed har bryste sig af den lærdom fra sin opvækst i barndomshjemmet, desværre manglede ejeren at få lært ordet ANSVARLIGHED og tage ANSVAR for egne handlinger. At tage ansvar er ikke at begære sig konkurs for at redde egen sin egen pengepung.
At tage ansvar er at rydde op efter sig og kunne se sig selv i spejlet i fremtiden. Jeg er glad for at jeg ikke er ansat i virksomheden øvrige selskab, fy for den. Og ja, det er flot at lave en fond til at understøtte fremtiden miljøaktivteter/katastrofer, men men kom nu ind i kampen, skulle kr. 500 mio ses som en pæn kompensation (I jeres optik) for det svineri (svært at finde ord der kan beskrive denne miljøkatastrofe) I efterlader til de danske skatteborger.
Jeg ønsker ikke ejerne i Nordic Waste og resten af koncernen det bedste i fremtiden, snart tværtimod. Til gengæld ønsker jeg alt det bedste for de medarbejder der har moral til at fortsætte deres ansættelsesforhold i den koncern. Uha det kræver mod. Og ikke mindst de stakkels borger der bor omkring Nordic Waste.
Torben Østergaard-Nielsen
Torben Østergaard-Nielsen og hans familie er en skamplet på hele Danmark, tænk at lade skatteborgerne betale for et oprydningsarbejde som man selv har været skyld i når man er mange-milliardær... Det er jo en miljø katasrtofe de har været skyld i, men de er så lige glade, med både skatteborgerne og den miljø katastrofe de har skabt, at selv politikerne væmmes ved dem... Jeg væmmes ved tanken om denne familie fortsat kan få lov at drive forretning efter dette... De bruger hele Danmark som toilet papir så de kan tørre deres egen bag for puha de selv har lavet.. Det er at lave en stor afføring i hovedet på hele Danmark...! Væmmes hele familien...!
Idioten Torben Østergaard-Nielsen bør…
Idioten Torben Østergaard-Nielsen bør straffes på åben plads så vi andre ærlige hårdtarbejdende danskere kan få retfærdigheden stillet. Må han have et elendigt liv
Torben Østergaard Nielsen
Han er et modbydeligt pengegrisk svin. Håber hele koncernen går konkurs.
De forurener Randers
De forurener Randers, men løber fra regningen.
Mens skatteyderne skal betale for jeres…
Mens skatteyderne skal betale for jeres L**T så håber jeg samtlige landmænd vil losse deres gylleaffald op i 5meters højde - ved jeres private boliger… så i kan smage jeres egen medicin og den trussel som borgerne i Ølst står overfor …
FØJ SKAM JER
Danmark 6 rigeste mand ikke tager ansvar
Danmark 6 rigeste mand løber fra sit ansvar 😡
Komplet skandaløst
Skandaløs optræden med total mangel på ansvar overfor miljøet, naboer, skatteydere mfl - håber ejerkredsen kan blive holdt ansvarlige for den miljøkatastrofe de har forårsaget!