Nordic Repair

Jeg fik sat ny skærm og panserglas på min iPhone. Telefonen blev derpå meget følsom og fik sit eget liv, hvor det var umuligt at styre den og fx skrive SMS, fordi den selv valgte taster. Jeg le... Se mere

Efter en dyr iPad air reparation er jeg dybt skuffet over deres erfaring, home knap dingler sidder løst grundet at de ikke havde sat puder under knappen (inden de satte digitizer fast), min org skærm... Se mere

Jeg fik skiftet en revnet skærm på min Sony Xperia Z3 Compact d 11. April 2016, og fik samtidig monteret Antibreak Glass, på deres anbefaling. Efter kort tid begynder den at revne igen langsomt fra... Se mere

Formidabelt!! Jeg havde været forbi en billigere reparatør, inden jeg besøgte denne herre. De havde sat skærmen forkert på og derfor duede min tlf lige pludselig ikke. Herren i Nordic Repair... Se mere

1. Reparation af telefoner
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
  4. Computerværksted
  5. Genskabelse af data

Om Nordic Repair

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

✔️ Reparation · Tilbehør · Gadgets
✔️ Smartphones · Tablets · PC · Mac
✔️ 365 dages servicegaranti
✔️ Originale reservedele
✔️ Specialiserede teknikkere
✔️ Konkurrencedygtige priser
✔️ Høj brugervurdering (5 stjerner)

Reparationsservice 🛠

Nordic Repair® udfører kvalitetsbevidst og pålidelig reparationsservice af smartphones, tablets, PC og Mac til konkurrencedygtige priser. Langt de fleste af vores reparationer klares inden for 1 time, så du hurtigt kan komme videre med dine gøremål. Med brug af originale reservedele sikrer vi samtidig den højeste kvalitet og holdbarhed af det udskiftede, og yder altid 365 dages fuld garanti på den reparerede del.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde, for at du som kunde skal være tilfreds med vores service. Med over 20 års team erfaring, kan du vide dig helt sikker at din enhed er i trygge samt kompetente hænder. Alle vores teknikkere er specialiseret indenfor feltet, og holder sig løbende opdateret med den nyeste know-how samt tekniske produktviden. Men bare rolig selvom det kan lyde nørdet, er vi bestemt lette at have med at gøre. Vores passionerede personale sikrer at du får rette vejledning og råd, og gør sit for at du skal forlade os med et smil på læben!

Tilbehør & Gadgets ⌚️

Hos Nordic Repair® finder du et bredt bredt udvalg af tilbehør og gadgets i både butik samt webshop. Vi har nøje udvalgt produkterne i tæt samarbejde med vores leverandører, sikrende høje kvalitetskrav til konkurrencedygtige priser. Når du handler hos os, risikere du aldrig at købe et ukurrent produkt såsom lader, kabler mv., men kan stole på at produktet lever op til strenge kvalitetskrav. Slut med at bruge en masse dyre lærepenge på produkter som ikke holder hvad de lover eller er beregnet til! Besøg os i butikken eller klik dig ind på vores webshop allerede nu, og udforsk vores udvalg af tilbehør og gadgets med leveringstid på 1-2 hverdage!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Super service !!

Super service, venlig og hjælpsom personale. afleverede min iphone 6s til reperation. Alt blev klaret mens vi var inde og handle. Kan varmt anbefale dem 👍🏻

18. april 2017

fremragende

særdeles venlig og informativ behandling (.. der også
har tid til at orientere ældre mennesker)

28. marts 2017

Dejlig og hurtig reparation

Der gik ikke lang tid før de havde fået bestilt delene hjem, men da jeg endelig var inde og aflevere min mobil til reparation var den klar dagen efter

6. februar 2017

Ærlig Service med energi og overskud

Nu har jeg efterhånden brugt de herlige gutter i Waves et par gange og hver eneste gang er jeg blevet mødt af smil, stor viden og overskud til løsningsforslag. Jeg er altid tilfreds med deres resultat, og de har både rebootet min Samsung telefon, påsat panserglas på den og hjulpet med reparation af min mors Iphone. Stor faglig ekspertise og hurtig billig udførelse er noget jeg sætter stor pris på! Jeg er glad for at se at jeg ikke er den eneste der er af denne opfattelse, for butikker som denne skal vi værne om, da de om nogen er med til at gøre en stresset hverdag rolig og nem.

Fortsæt det fantastiske arbejde!

12. december 2016

SUPER SERVICE OG RÅDGIVNING +++++

Super service og super rådgivning. Efter at have smadret min iPad fik jeg anbefalet iFabrik af nogle vener. Har absolut ikke fortrudt. Fik lavede min iPad 4 til perfektion!!! Både glasset og ramme blev repareret. Kommer der helt sikkert igen.

2. december 2016

Super god service

Afleverede iPhone og fik SMS besked 45 minutter efter om at den var repareret og klar til afhentning. Super god oplevelse.

9. november 2016

Fantastisk:-)

Sindsyg god stil! De er top professionelle og kan deres s.h.i.t til UG:-)

Min kæreste havde nærmest fået ødelagt sin iPhone 5s hos en anden reparatør som overhoved ikk burde ta penge for at lave telefoner, men iFabrik tog sig tid til at fortælle om alt hvad der manglede/fjernet fra telefonen og fiksede det hele, uden at ta en eller anden sindsyg overpris for det. Tusinde tak for fantastisk service:-D

4. november 2016

Hurtigt og effektivt

Kom med en iPhone 6 med ødelagt startknap, fik den fikset på to timer, da han havde to andre kunder før mig.
God, venlig, hjælpsom betjening. Helt sikkert et sted, jeg har tænkt mig at benytte igen, når der er problemer med min iPhone.

26. september 2016
Nordic Repair-logo

Besvarelse fra Nordic Repair

Hej Niels,

Tak for din anmeldese her på TrustPilot.
Vi er rigtg glade for at have afhjulpet problemet med din iPhone 6, og glæder os bestemt også til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Med venlig hilsen,
iFabrik™ | Kundeservice

......

Fantastisk service og venlighed man møder når man kommer ind til Jer.
Har efterhånden brugt Jer mange gange både med små og større problemer. Jeg har altid været tilfreds med Jeres løsninger og reparationer på mine mobiler og computer samt er prisen til at betale....
Kan kun anbefale Ifabrik til andre. Et firma der er til at stole på og som altid hjælper deres kunder på den bedste måde. Fagligheden og servicen er i top hver gang.

Mange tak for den hurtigt service med min mobil i dag :-)

26. september 2016

FANTASTISK

Jeg havde massive problemer efter skærmskift et andet sted, jeg kunne ikke komme ind i telefonen. Efter adskillige opkald til Apple support, og diverse andre besøg hos alverdens reperatørsteder, endte jeg hos IFabrik, som ikke bare fixede min ene men begge mine ios enheder som var defekte.
Magen til venlighed og proffessionalisme må man længe lede efter....

TUSIND TUSIND TAK

13. september 2016