Jeg fik sat ny skærm og panserglas på min iPhone. Telefonen blev derpå meget følsom og fik sit eget liv, hvor det var umuligt at styre den og fx skrive SMS, fordi den selv valgte taster. Jeg le... Se mere
Nordic Repair
Efter en dyr iPad air reparation er jeg dybt skuffet over deres erfaring, home knap dingler sidder løst grundet at de ikke havde sat puder under knappen (inden de satte digitizer fast), min org skærm... Se mere
Jeg fik skiftet en revnet skærm på min Sony Xperia Z3 Compact d 11. April 2016, og fik samtidig monteret Antibreak Glass, på deres anbefaling. Efter kort tid begynder den at revne igen langsomt fra... Se mere
Formidabelt!! Jeg havde været forbi en billigere reparatør, inden jeg besøgte denne herre. De havde sat skærmen forkert på og derfor duede min tlf lige pludselig ikke. Herren i Nordic Repair... Se mere
- Reparation af telefoner
- Butik med mobiltilbehør
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Computerværksted
- Genskabelse af data
Om Nordic Repair
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
✔️ Reparation · Tilbehør · Gadgets
✔️ Smartphones · Tablets · PC · Mac
✔️ 365 dages servicegaranti
✔️ Originale reservedele
✔️ Specialiserede teknikkere
✔️ Konkurrencedygtige priser
✔️ Høj brugervurdering (5 stjerner)
Reparationsservice 🛠
Nordic Repair® udfører kvalitetsbevidst og pålidelig reparationsservice af smartphones, tablets, PC og Mac til konkurrencedygtige priser. Langt de fleste af vores reparationer klares inden for 1 time, så du hurtigt kan komme videre med dine gøremål. Med brug af originale reservedele sikrer vi samtidig den højeste kvalitet og holdbarhed af det udskiftede, og yder altid 365 dages fuld garanti på den reparerede del.Vi lægger stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde, for at du som kunde skal være tilfreds med vores service. Med over 20 års team erfaring, kan du vide dig helt sikker at din enhed er i trygge samt kompetente hænder. Alle vores teknikkere er specialiseret indenfor feltet, og holder sig løbende opdateret med den nyeste know-how samt tekniske produktviden. Men bare rolig selvom det kan lyde nørdet, er vi bestemt lette at have med at gøre. Vores passionerede personale sikrer at du får rette vejledning og råd, og gør sit for at du skal forlade os med et smil på læben!
Tilbehør & Gadgets ⌚️
Hos Nordic Repair® finder du et bredt bredt udvalg af tilbehør og gadgets i både butik samt webshop. Vi har nøje udvalgt produkterne i tæt samarbejde med vores leverandører, sikrende høje kvalitetskrav til konkurrencedygtige priser. Når du handler hos os, risikere du aldrig at købe et ukurrent produkt såsom lader, kabler mv., men kan stole på at produktet lever op til strenge kvalitetskrav. Slut med at bruge en masse dyre lærepenge på produkter som ikke holder hvad de lover eller er beregnet til! Besøg os i butikken eller klik dig ind på vores webshop allerede nu, og udforsk vores udvalg af tilbehør og gadgets med leveringstid på 1-2 hverdage!Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Waves Shoppingcenter, Over Bølgen 3C, 2670 Greve, Danmark
- 53 200 120
- info@nordicrepair.dk
- nordicrepair.dk
Andre kiggede også på
Jeg fik sat ny skærm og panserglas på…
Jeg leverede telefonen tilbage - og fik at vide, at der var for mange ridser i det nye glas til, at jeg kunne få den repareret gratis. Jeg argumenterede for min sag - telefonen havde intet fejlet da jeg afleverede den - og butikken endte med at reparere og sætte et mindre følsomt panserglas på.
Nu fungerer den fint igen.
Når det bliver fire og ikke fem stjerner, er det fordi, jeg synes butikken skulle have taget fejlen ind og repareret uden videre.
Katastrofalt service hold jer væk!!!
Katastrofalt service hold jer væk!
Jeg har aldrig i mit liv oplevet mere uprofessionel og uhøflig betjening. Ikke nok at jeg indleverede en telefon der virkede upåklageligt udover at det ene sim-kort ikke kunne sættes i (hvilket var årsagen til at telefonen blev indleveret) og fik en telefon retur der var komplet død og ubrugelig og ikke en gang kunne tændes - så blev jeg nærmest råbt ud af butikken dagen efter da jeg kom for igen at prøve at tale lidt fornuft og finde ud af hvad der var sket med min telefon. Ved indlevering bad jeg også om både bekræftelse på at telefonen var indleveret samt hvilken stand men til denne forespørgsel fik jeg bare at vide at jeg bare kunne gå igen hvis jeg ville have det. Set i bakspejlet en masse alarmklokker der burde have ringet hvorfor jeg på det kraftigste advarer andre mod at indlevere deres telefoner dette sted.
Uprofessionel service!
Uprofessionel service!
Fik lavet min iPhone 9 i Januar, men ikke uden besvær med ejeren af butikken. Fik skiftet skærmen og alt virkede fint i et par dage, dog opstod der problemer og jeg vente tilbage til butikken.
Her ville de ikke erstatte skærmen til at starte med, det tog en lang dialog først. Må godt nok sige jeg ikke har mødt sådan en barnlig ejer før, burde gå tilbage til folkeskolen...
Nu er der problemer igen med skærmen der så blev erstattet, og nej den er ikke blevet ødelagt. Men butikken er gået konkurs...
Det er vel hvad der sker når man ikke kan drive en forretning. God lærer streg til ejeren!
Min anmeldelse blev fjernet for 2
Min anmeldelse blev fjernet for 2. Gang, så her har i den igen!
( I kan slette den ligeså tosset som i vil, jeg smider den ind igen hver gang i gør det )
Ekstremt dårlig service!
Skulle have lavet min iPhone 5s dét blev 1500 kr for reparationen og da jeg fik den tilbage virkede kameraet og viberatoren ikke og bagbeklædningen sidder løst på. Selvom han lovede mig den ville komme til at virke perfekt igen.. Min telefon koster 2000 fra ny, så jeg føler mig godt nok taget ved .....! 500 kr
ekstra og jeg kunne have købt en ny iPhone! Jeg kan kun råde jer alle der læser min anmeldelse om at finde jer et andet sted, for disse mennesker der har med denne forretning at gøre er nogle af de mest ubehagelige typer. Tak for ingenting jeg kommer aldrig igen og vil gøre mit bedste for at sørger for alle får at vide hvordan i behandler jeres kunder.
Stedet at handle
Bliver nødt til at rose Nordic Repair til skyerne. De går op i kvalitet og ærlige service. Det skal man lede længe efter nu om dage.

Besvarelse fra Nordic Repair
Der er fantastisk god service og god…
Der er fantastisk god service og god betjening

Kvalietet = Nordic Repair
Fik udskiftet skærm på min iPhone hos anden reparatør (uden at nævne navne, folk finder selv ud af det efterhånden som det går op for dem), men jeg undrede mig altid over, hvorfor en original skærm hos Nordic Repair var dyrer, end hos den anden reparatør. Efter 3 uger stoppede min skærm med at virke, hvorfor jeg tog ind til Nordic Repair, siden den anden reparatør afviste mig. Her kunne jeg selv med mine egne øjne se den kæmpe forskel der var imellem en original skærm fra Nordic Repair og en "original" skærm hos den anden repartør. Det hele gik op for mig på et split sekund, også hvorfor den "originale" skærm var billigere hos den anden reparatør. Jeg kommer fremover altid til at bruge Nordic repair. Man får hvad man betaler får, også selvom man håber på mirkaler til billige priser. Håber at andre som læser dette ikke begår samme fejl, som jeg. Så er det sagt.

Besvarelse fra Nordic Repair
Kunne ikke sende sms'er fra min Huawei
Kunne ikke sende sms'er fra min Huawei p20 pro. Var hos et par af de store teleudbydere der ikke kunne finde fejlen, men de kunne sende tlf. til reparation hvad der ville koste 300 kr. hvis de ikke kunne finde fejlen.
De var ikke særlig ivrige efter at tage sig af det.
Var tilfældigvis i Spinderiet i Valby hvor der lå en
Nordic Repair.
Sjældent har jeg været ude for så god en service af den venlige og meget imødekommende unge mand i butikken, som løste problemet i løbet af ganske kort tid.
En stor fornøjelse.

Besvarelse fra Nordic Repair
Rigtige reparatører og knald dygtige :)
Havde fået ødelagt min iPhone 11 som jeg havde købt hos Humac. Jeg henvendte mig derfor i første omgang til Humac, men her fortale de mig, at der ikke var noget at gøre overhovedet, og at jeg kunne købe en ny. Jeg forklarede dem grådkvalt at alle mine billeder fra min 2 årige søn var på den, og at jeg bare skulle have dem ud! Til dette blev der sagt, at det absolut ikke var muligt, og ikke engang Apple kune hjælpe mig med det, da min iPhone var defekt og derfor ikke kunne redes! Meget ulykkelig gik jeg ud af butikken, og overvejede om jeg skulle købe ny iPhone, som sælgeren i Humac ellers var så ivrig efter. Da jeg kom hjem, gik jeg ind på Google og søgte efter iPhone reparationer. Her dukkede Nordic Repair op. Jeg havde ikke hørt om dem før, men kunne se en masse gode anmelder. Jeg besluttede mig derfor for at ringe til dem og forklarede dem min situation. Her blev jeg rådgivet omkring hvad mine muligheder var, og vi aftalte, at jeg skulle komme forbi med min iPhone til en undersøgele, til trods for hvad andre har sagt om den. Et par dage efter blev blev jeg ringet op af en mindelig medarbejder fra Nordic Repair, og blev informeret om, at det var muligt for dem, at rede alle mine billeder fra min iPhone!!! Jeg var så glad at jeg græd af lykke, og kunne ikke forstår hvordan de kunne gøre det, når jeg ellers havde fået at vide før, at der absolut intet var der kunne gøres! Her sidder jeg så og er dybt taknemlig over at Nordic Repair fik redet alle mine billeder af min søn, og synes at alle burde læse denne anmeldelse, så andre i samme situation ved at DET ER MULIGT AT REDE alle sine billeder fra sin mobil, til trods for at andre siger det stik modsatte! Havde jeg ikke opdaget at Nordic Repair fandtes, havde jeg aldrig set mine billeder af min kære søn Igen. Er jer dybt taknemlige og vil anbefale jer til alle dem jeg kender!!! Så taknemlig!

Besvarelse fra Nordic Repair
Dette er stedet hvis man genre vil have…
Dette er stedet hvis man genre vil have kvalitet, god service og super håndværk. Vh. Jane

Godt tilbehør udvalg
Gode og profesionelle. De har fede ting til mobiler og tablets.

Professionelle og ærlige
Har været så uheldig at smadre min iPhone X. Da, jeg er meget afhængig af min mobil gik jeg hurtig i panik over om den nu også vil kunne redes. Havde nemlig ikke taget sikkerhedskopi af den i lang tid, og alle mine billeder og andre vigtige ting lå jo på den. Jeg skyndte mig at låne min kones mobil for at Google efter iPhone X skærm skift og her dukkede Nordic Repair op. Tog ned til dem med det samme og her fik jeg bare den bedste betjening, skal jeg hilse og sige. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, og blev forklaret hvad de kunne gøre for mig og hvad mine muligheder var. Jeg mindes ikke hvornår jeg sidst fik så en god og faglig betjening. Cirka 1 time efter var min iPhone klar og den virkede upåklageligt igen. Alle mine billeder og ting var stadig på den.Sådan skal det gøres!! Tusinde tak Nordic Repair. Vil anbefale jer til andre.

Besvarelse fra Nordic Repair
Her får man altid super service
Her får man altid super service. Søde, imødekommede, og ærlige medarbejder.

Besvarelse fra Nordic Repair
Har nu brugt dem flere gange
Har nu brugt dem flere gange. Fået repareret både min tablet og mobil. Godt udvalg af tilbehør. Fagligheden og servicen er bare i toppen. 5 stjerner herfra :-)

Virkelige dygtige og servicemindede
Virkelige dygtige og servicemindede. Vores datter fik smadret sin iPhone 8 som har været en tur på gulvet. Skærmen var helt itu og datteren grædefærdig. Tog ind til Nordic Repair. Fik den bedste betjening og svar på vores spørgsmål. En lille time senere var den klar igen. Oven i købet gjorde medarbejderen os opmærksom op, at det var en opdatering tilgængelig til hendes iPhone. Sådanne nogle ting har vi ikke styr på, men super at man lige får det at vide. Super service.

Besvarelse fra Nordic Repair
Fin service og altid hjælpsomme og…
Fin service og altid hjælpsomme og prøver altid at guide en så godt de kan. Anbefales til alle!

Dårlig kundeservice
Hej Jeg besøgte jeres nye butik i Spinderiet da min gamle Huawei 10 lite telefon desværre viste sort skærm men baggrunden virkede. Jeg at vide i butikken uden nærmere undersøgelse at det så nok var skærmen som var kortsluttet. jeg fik oplyst det ikke kunne betale sig at få den repareret. Dog havde jeg mange billeder på telefonen som ville gå tabt og bad derfor om en pris på arbejdet. Jeg ville blive kontaktet. Da jeg ikke have hørt noget 7 dage senere tog jeg igen til butikken. Jeg fik at vide at nogle sager var blevet glemt men medarbejderen kunne give en pris på reperationen med det samme. Det var en anden medarbejder som også lige gjorde mig opmærksom på det ikke kunne betale sig. Jeg fik oplyst en pris på kr. 1.200,00 for udskiftning af skærm dog var denne medarbejder ikke sikker på det var det der var i vejen. Han gjorde mig bekendt med at hvis det ikke virkede ville jeg blive faktureret kr. 399,00 for arbejdet. Jeg gav det en chance. 4 dage senere var telefonen færdig og jeg betalte kr. 1.200,00. Den vikede. Jeg fik reddet alle mine fotos. Jeg opdagede dog så at der var en liste på siden som sad løst og der var en mini fejl i glasset i kanten. Dagen efter havde jeg telefonen i min jakkelomme som jeg har haft de sidste over 3 år uden problemer. Da jeg kom hjem var fejlen i glasset blevet til en lille revne. Jeg tog så igen til butikken. Medarbejderen der var den samme som havde udleveret telefonen sagde at rammen var i stykker da de havde repareret den og med skærmen var der ikke noget at komme efter. Jeg har sjældent følt mig dårligere behandlet i en butik. Hvis rammen var defekt skulle den vel være blevet limet ? Det bliver taget som en selvfølge at jeg naturligvis har ødelagt skærmen og nu forsøger ved bedrageri at tørre regningen af på butikken. Det er ærgeligt men telefonen var i orden da jeg fik den udleveret var den eneste kommentar jeg fik. Jeg gider ikke stå at diskotere med en medarbejder med så lidt empati og servicemindedhed. Jeg kan heldigvis bære tabet men følte mig meget dårligt behandlet. Jeg har i øvrigt selv arbejdet med kundeservice i det meste af mit liv og i de viksomheder jeg har været ansat i har vi altid haft mottoet 'Kunden har altid ret'. Så alle de rosenrøde historier jeg ser her på Trustpilot kan jeg ikke nikke genkendene til. Jeg føler mig meget dårligt behandlet og den ene stjerne er kun fordi det ikke er muligt at give 0.
Med venlig hilsen Christian Pedersen Valby

5 stjerner til Waves, Hundige
Har været i Waves, Hundige flere gange og de yder en fantastisk og meget kompetent vejledning/rådgivning. Jeg har også fået repareret flere ting hos dem og det fungere bare HVER GANG. Jeg har kun rosene ord at sige om Nordic Repair i Hundige!!
Hilsen Susanne.

Virkelig kompetent service
Virkelig kompetent service. De VED hvad de snakker om. Sådan! Endelig nogen der går op i deres arbejde. Godt udvalg af flot tilbehør. Vil anbefale jer til andre.

Besvarelse fra Nordic Repair
Kan kun varmt anbefale dette sted
Kan kun varmt anbefale dette sted. Altid søde og serviceminded. Fantastiske til at sætte panzer glas på!