Nordic Repair

Jeg fik sat ny skærm og panserglas på min iPhone. Telefonen blev derpå meget følsom og fik sit eget liv, hvor det var umuligt at styre den og fx skrive SMS, fordi den selv valgte taster. Jeg le... Se mere

Efter en dyr iPad air reparation er jeg dybt skuffet over deres erfaring, home knap dingler sidder løst grundet at de ikke havde sat puder under knappen (inden de satte digitizer fast), min org skærm... Se mere

Jeg fik skiftet en revnet skærm på min Sony Xperia Z3 Compact d 11. April 2016, og fik samtidig monteret Antibreak Glass, på deres anbefaling. Efter kort tid begynder den at revne igen langsomt fra... Se mere

Formidabelt!! Jeg havde været forbi en billigere reparatør, inden jeg besøgte denne herre. De havde sat skærmen forkert på og derfor duede min tlf lige pludselig ikke. Herren i Nordic Repair... Se mere

1. Reparation af telefoner
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
  4. Computerværksted
  5. Genskabelse af data

Om Nordic Repair

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

✔️ Reparation · Tilbehør · Gadgets
✔️ Smartphones · Tablets · PC · Mac
✔️ 365 dages servicegaranti
✔️ Originale reservedele
✔️ Specialiserede teknikkere
✔️ Konkurrencedygtige priser
✔️ Høj brugervurdering (5 stjerner)

Reparationsservice 🛠

Nordic Repair® udfører kvalitetsbevidst og pålidelig reparationsservice af smartphones, tablets, PC og Mac til konkurrencedygtige priser. Langt de fleste af vores reparationer klares inden for 1 time, så du hurtigt kan komme videre med dine gøremål. Med brug af originale reservedele sikrer vi samtidig den højeste kvalitet og holdbarhed af det udskiftede, og yder altid 365 dages fuld garanti på den reparerede del.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde, for at du som kunde skal være tilfreds med vores service. Med over 20 års team erfaring, kan du vide dig helt sikker at din enhed er i trygge samt kompetente hænder. Alle vores teknikkere er specialiseret indenfor feltet, og holder sig løbende opdateret med den nyeste know-how samt tekniske produktviden. Men bare rolig selvom det kan lyde nørdet, er vi bestemt lette at have med at gøre. Vores passionerede personale sikrer at du får rette vejledning og råd, og gør sit for at du skal forlade os med et smil på læben!

Tilbehør & Gadgets ⌚️

Hos Nordic Repair® finder du et bredt bredt udvalg af tilbehør og gadgets i både butik samt webshop. Vi har nøje udvalgt produkterne i tæt samarbejde med vores leverandører, sikrende høje kvalitetskrav til konkurrencedygtige priser. Når du handler hos os, risikere du aldrig at købe et ukurrent produkt såsom lader, kabler mv., men kan stole på at produktet lever op til strenge kvalitetskrav. Slut med at bruge en masse dyre lærepenge på produkter som ikke holder hvad de lover eller er beregnet til! Besøg os i butikken eller klik dig ind på vores webshop allerede nu, og udforsk vores udvalg af tilbehør og gadgets med leveringstid på 1-2 hverdage!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt og godt. Tak :)

Jeg er glad og tilfreds med min computer reparation. Kan anbefale dem! Tak :)

29. juli 2020

Kære Signe,

Tak for de flotte 5 stjerner. Det glæder os at vi har levet op til dine forventninger, og at du er tilfreds med din reparation. Du skal være velkommen en anden god gang behovet måtte opstår.

Nordic Repair i Waves er stedet

Nordic Repair i Waves er stedet, hvis din telefon går død. Utrolig hjælpsomme er de, hurtige og til en fornuftig pris og de sælger dig ikke noget, hvis ikke det er nødvendigt. Kan anbefales 100%

27. juli 2020

Kære Claus,

Tusind tak for de mange rosende ord her Trustpilot! Det glæder os at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre og at du har været tilfreds med vores hjælp. Vi ser fem til at kunne betjene dig en anden god gang.

God service og professionalisme

God service og professionalisme! Sådan!

13. juli 2020

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot! Vi sætter god service og faglighed højt på listen. Du skal være velkommen næste gang behovet måtte opstår.

Nordic Repair | Kundeservice

Ærlig rådgivning og kvalitet i…

Ærlig rådgivning og kvalitet i højsædet. Sådan!

30. juni 2020

Kære Mathilde,

Tusind tak for de pæne ord! Gode og ærlige råd kan man altid bruge :) Vi er glade for at kunne have løst dit problem på kort tid.

Nordic Repair | Kundeservice

God service og gode produkter

God service som er alle penegen værd. De er gode til at svarer på spørgsmål og man kommer hjem med det rigtige produkt og smil på læben. Vil anbefale dem til alle jeg kender. Vi ses nok en anden gang.

12. juni 2020

Kære Kurt,

Et kæmpe tak for de flotte 5 stjerner! Det er os en glæde når vores kunder er tilfredse og er glade for vores rådgivning.

Nordic Repair | Kundeservice

Tusind tak for reparation af min MacBook

Tusind tak for den fine betjening og reparationen af min MacBook. Er så glad for at den virker igen, og at mine data er redet, og jeg samtidigt har sparet en masse penge i forhold til at købe en helt ny.

10. juni 2020

Kære Tine,

Mange tak for de flotte 5 stjerner her på TrustPilot! Det glæder os at du har været tilfreds med vores service og ikke minds reparation af din MacBook. Ja, det kan sagtens betale sig at reparerer frem for at købe ny.

Vi ser frem til at betjene dig en anden god gang.

Kvalitet i alt. God oplevelse 5 stjerne

Har været Sjælland rundt hvor ingen kunne hjælpe mig med mit problem. Finder så Nordic Repair ved rent tilfælde, og oven i købet er de i stand til at løse mit problem. Havde jeg vidst at de fandtes, ville jeg have gået til dem fra første gang. Tak for den gode oplevelse, vender tilbage næste gang behovet er der :)

3. juni 2020

Kære Rashid,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner her på TrustPilot - det betyder alverdens! Vi er glade for at vi har kunne hjælpe dig videre, hvor andre måtte opgive.

Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang behovet opstår!

Nordic Repair | Kundeservice

Super oplevelse og på ingen tid få fixed et væsentligt problem

Hej, jeg havde bøvlet med at få internet på min telefon, henvendelser til hardware/software leverandør, gav ingen resultat. Jeg besøgte derfor Nordic Repair i Waves. Stor var min overraskelse, da han fixede det i løbet af ingen tid, og uden beregning. Tusind tak for det, vil anbefale Jer og naturligvis bruge Jer ved fremtidige IT problemer.

21. maj 2020

Kære Ruben,

Tusind tak for din anmeldelse her på TrustPilot! Det glæder os at vi har kunne få dig "online" igen, og ser frem til at være dig behjælpelig i fremtiden. Tak for din anbefaling!

Meget dygtigt og professionelt

Søde, hjælpsomme, super kompetente medarbejdere. Hvis det var muligt at give jer 10 stjerner havde jeg givet jer dem.
Mona

24. februar 2020

Kære Mona,

Tusind tak for de mange stjerner, og ikke mindst at du deler din oplevelse her på Trustpilot! Vi sætter pris på hvert ét ord, og glæder os til være dig behjælpelige næste gang behovet opstår.

Nordic Repair | Kundeservice

Meget ærlig og super rådgivning

Meget ærlig og super rådgivning. Men skal virkelig søge langt efter folk, som sætter ærlighed over profitten!! De kunne nemt have taget de 3 dobbelte for mit problem med min mobil, men overaskede mig positivt ved at fortælle, at det blev billigere end først antaget. De sætter jeg stor pris på!!! Vender derfor helt sikkert tilbage igen! 5 stjerner herfra til Nordic Repair.

13. februar 2020

Kære Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot! Vi sætter altid kunden først, og er derfor super glade for at du påskønner vores ærlighed og ikke mindst rådgivning. Vi takker for de flotte 5 stjerner, og glæder os til at byde dig velkommen næste gang behovet opstår!

Nordic Repair | Kundeservice

Fantastisk butik med betjening i…

Fantastisk butik med betjening i topklasse! De er der 100% for kunderne og yder service udover det sædvanlige! Kan 100% anbefale at købe varer her!

3. december 2019

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot! For os handler service om at give en ekstraordinær oplevelse til vores kunder, og derfor glæder det os at du er med til at bekræfte dette. Din tilfredshed er nemlig vores største succes! TAK for anbefalingen og de flotte 5 stjerner!

Nordic Repair | Kundeservice

Super god betjening! Venligt personale!

Super god anmeldelse og venlig personale!

3. december 2019

Kære Monika,

Det varmer vores service hjerter at se 5 flotte stjerner! Så tusind tak for anmeldelsen her på Trustpilot!

Nordic Repair | Kundeservice

Meget venlig og kompetent service

Meget venlig og kompetent service - følte mig ønsket og har fuld tillid efter nyt batteri i min iPhone - og til en yderst rimelig pris🍀🍀🍀Bodil

14. november 2019

Kære Bodil,

Tusind tak for de 5 stjerner, og de mange søde ord her på Trustpilot!
Det er alfa og omega for os, at man føler sig tryg og bliver taget godt imod når man besøger os! Og det lyder bestemt til, at det også har været sådan i dit tilfælde. Derfor glæder det os ekstra at vi samtidig får rosende ord med på vejen. Fra vores allesammens store service hjerter - TAK! ♡

god service

god og hurtig service

9. november 2019

Kære Jonathan,

Mange tak for den pæne anmeldelse!

Nordic Repair | Kundeservice

Super service , hurtig og effektiv . Havde et lille problem , som blev løst med det samme , og som fri service . Har før fået skiftet min skærm , og ingen problemer efterfølgende ..er meget tilfreds

9. november 2019

Kære Flemming,

Tusind tak for de mange pæne ord og ikke mindst 5 stjerner her på Trustpilot! Det glæder os at du er tilfreds med vores service, og at vi har fået løst problemet for dig. Vi ser frem til at hjælpe dig næste gange behovet måtte opstå!

Tak for hjælpen

de er hurtige,venlige, dygtige,super!

19. september 2019

Kære Augustyna.

Tak fordi du har valgt at dele din oplevelse hos os.
Det glæder os at vi har levet op til dine forventninger.

Kan varmt anbefales

I første omgang valgte jeg dem fra, da jeg synes at de var dyrere end de andre. Må så sige og indrømme, at jeg er blevet gjort til skamme... Jeg kom tilbage til dem, nøjagtig som de havde forudset og fortalt mig. De fortalte mig, at at jeg sagtens kunne finde det biligere, men ikke bedre. Jeg valgte alligevel at får lavet min mobil og iPad inde i byen, men kom dog tilbage til Nordic Repair. Det jeg fik lavet i byen var noget bras (mildt sagt). Skærmene stoppede med at virke efter ca. 3 uger (forstår nu godt hvorfor de kunne lave det billigere) og garanti var der ikke noget af. Nordic Repair tog godt imod mig, fik lavet både min ipad og min mobil, og jeg betalte med glade det de kostede (skulle have valgt dem i første omgang, og sparet mig dyre lærepenge). Anbefaler dem varmt til andre.

29. august 2019

Kære Simon,

Tusinde tusinde tak for din anbefaling! Din fortælling er SÅ vigtig, for hvem skal man stole på, og hvad skal man gå efter når man vælger reparatør? Vi ved at det er en kæmpe jungle derude, med både vidt forskellige priser, kvaliteter og vilkår. Desværre er det som oftest for sent når først det er gået galt. Vi både hører om og ser forskellige smartphones, tablets og pc'er hvor reparation, eller snarere forsøg på reparation, er endt helt galt. Og som du også selv desværre måtte sande, er der særlig grund til at være opmærksom når et tilbud er for "godt til at være sandt". Som professionel reparatør har vi et indgående kendskab til branchen, og ved derfor hvad tingene "skal" koste hvis der virkelig er tale om originale reservedele. For lige præcis på dette område, hænger pris og kvalitet unægteligt sammen. Samtidig skal man huske på at der her også er tale om et håndværk, hvorfor det er ligeså vigtigt at det er uddannede og certificerede fagfolk som udfører arbejdet. En maler er heller ikke bare en maler, såvel som en tømrer heller ikke bare er en tømrer - der er ganske stor forskel i kvaliteten af arbejdet. Ja med andre ord, man får hvad man betaler for..

Men ikke destomindre er vi super glade for at du kom tilbage til os, selvom du i første omgang syntes vi var for dyre sammenlignet med "de andre". Nu ved du dog med sikkerhed at pris og kvalitet hænger sammen! Vi håber selvfølgelig at du også kigger forbi næste gang behovet opstår. Endnu gang stort TAK for din flotte anmeldelse her på Trustpilot!

Nordic Repair | Kundeservice

Havde problemer med helt ny iphone

Havde problemer med helt ny iphone, kunne ikke låse op.
Apple kunne heller ikke, men Nordic repair klarede det på 30 minutter og kr. 249, med rigtig god service, hjalp også med at sætte iphone op.
Jeg giver Nordic repair min bedste anbefaling
Ole Desler

29. august 2019

Kære Ole,

Tusinde tak for de mange rosende ord her Trustpilot! Det glæder os at vores dygtige teknikkere har løst udfordringen hvor selv producenten giver op. Vi går gerne den ekstra mil for vores kunder, hvorfor din anbefaling ligeledes er af kæmpe betydning for os. Skulle behovet for hjælp opstå en anden god gang, er du altid velkommen til kigge forbi. Vi står klar til at hjælpe!

Nordic Repair | Kundeservice

Kvalitet og super service

Virkelig god service, og kompetente fagfolk. De ved hvad de snakker om, hvorfor jeg vender tilbage til dem igen og igen. Kan lide at handle hos dem fordi de har kvalitet frem for kvantitet. Jeg håber ikke at de er blevet trætte af mig og alle mine dumme spørgsmål :D. Mange hilser Gitte

24. august 2019

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner her på TrustPilot - det betyder alverdens! Hos os findes ingen dumme spørgsmål, og du er altid velkommen til at kigge forbi uanset om du har behov for et godt råd eller kompetent service! Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang behovet opstår!

Kom ind med min telefon

Kom ind med min telefon, Der havede en masse skidt i Oplader stikket. Han fik renset det ud imens jeg stod og kiggede på det kvit og frit!, Super iorden service!

21. august 2019

Hej Steffen,

Tusind tak fordi du har valgt at dele din oplevelse her på Trustpilot. Det glæder os at vi har kunne hjælpe dig hurtigt videre, og ser frem til at betjene dig en anden god gang.